Ma, zal mi je, da sem sploh pogledala, ker se mi kar noge tresejo.
Posted 03 October 2018 - 06:42 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 October 2018 - 07:59 AM
Posted 04 October 2018 - 12:09 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 October 2018 - 06:59 AM
Posted 23 October 2018 - 08:10 AM
Ne ne, tole je že preveč bizarno, da bi se lahko izmislil, vem ker imamo mi stranke, kjer se prav ne bi bil zmožen spomniti stvari čez katere se one pritožijo... Višek debilizma res
Posted 23 October 2018 - 06:32 PM
Posted 24 October 2018 - 07:34 PM
Put A Kilt On It!
Posted 24 October 2018 - 07:55 PM
Sicer se strinjam z vsebino ampak sem zapis prebrala z nasmihanjem, ker ravno Quebec pametuje o integraciji, sami so se pa se leta 1995 (in to ze drugic) poskusili od Kanade odcepit zaradi jezikovnih in kulturnih (tudi religijskih) razlik, potem so pa cisto obrnili plosco : P
Posted 24 October 2018 - 08:17 PM
Put A Kilt On It!
Posted 24 October 2018 - 08:22 PM
Mogoce so se takrat naucili lekcije, ki jo zdaj sirijo dalje. Je bil pa rezultat takrat precej tesen (in z izredno visoko volilno udelezbo), tako da so se morali kar fajn naucit prilagajat in sprijaznit se z zivljenjem v sirsem okolju, ki ni bilo nujno podobno njihovemu ozjemu. Podrobnosti so mi pa ze malo usle iz glave, je ze nekaj vode preteklo od takrat, ko sem se zanimala za zgodovino Kanade v zvezi s potencialno imigracijo
.
Posted 05 November 2018 - 11:34 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 November 2018 - 11:36 AM
Auc.
Posted 05 November 2018 - 11:54 AM
ja, žalostno.
Jaz bi za nas3 (dvosobno) plačala najem cca 450€+200€ stroškov.
Put A Kilt On It!
Posted 11 November 2018 - 06:53 PM
Put A Kilt On It!
Posted 11 November 2018 - 07:52 PM
Midva sploh ne hodiva več v Kolosej, še najraje greva v Komuno. Nimajo niti nobene hrane in pijače, s katero bi se dalo šumeti.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2018 - 08:40 PM
Enako, ali Bežigrad. Najraje Dvor.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2018 - 08:50 PM
Jaz sicer nisem ljubiteljica Koloseja, ampak tole mi je pa zelo drama queen blog post. A kar v vrsti je moral stat, pa nekdo je tapkal z nogo, come on Se pa strinjam glede poškodovanega platna (ali sdežev!), no go.
Posted 11 November 2018 - 09:02 PM
Mene spuščanje zvokov ljudi ful moti, pa ne mislim smeh, da se odkašljaš ipd. Smrkanje, tisto vlečenje hrane iz zob(ima ta zvok kakšno uradno ime?), cmokanje,... tako, da ga razumem.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2018 - 09:09 PM
Mene tudi. Ne razumem, kako so lahko ljudje tako neuvidevni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2018 - 09:24 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users