Jump to content

Photo

Zanimivi linki

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

#3261 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 12 September 2011 - 01:28 PM

http://24ur.com/eksk...i-na-ulici.html
Bravo laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 September 2011 - 07:41 PM

Ameriški idiot o tem, kako pecat slovenske ženske:

http://www.rooshvfor...hread-2696.html

• 0

#3263 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86525 posts

Posted 12 September 2011 - 08:01 PM

Avoid a club called "TOP" - everyone will tell you it is the most happening nightspot around, well, it is, but it is a huge cockfest! I went on their best night, and men outnumber women about 7:1. I guess their meaning of happening is how many people are in the club, not how target rich it is. I would see the bouncers letting groups of men of 10 come in at a shot...WTF! I asked if it was a gay club, and they were insulted by the question

laugh.gif thumbup.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3264 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 September 2011 - 09:44 PM

V našem solarnem sistemu je še en solarni sistem!? ohmy.gif

http://chemtrails.bl...j-nam-skrivajo/
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 13 September 2011 - 10:19 PM

laugh.gif Bom pogledala ob priliki, ampak glede na to, da je na strani o chemtrailih (kjer je ljudem nemogoče razložit, da kondenzacijske sledi letal na nebu ostanejo različno dolgo glede na pogoje v atmosferi) ... dvomim, da je pretirano kredibilno. tongue.gif
  • 0

#3266 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 08:17 AM

^^

biggrin.gif

Pendulum waves:

;)

Haha avoid a club called TOP, zanimivo razmisljanje anyway. : D Mislim ... drugacno.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 9. 2011 - 14:28) View Post

thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3267 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17693 posts

Posted 14 September 2011 - 12:59 PM

Iztok vs. Damjan Murko laugh.gif

klik
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3268 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 14 September 2011 - 01:04 PM

laugh.gif Sam se pa sploh ne pusti sprovocirat laugh.gif
  • 0

#3269 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 02:21 PM

QUOTE(izabela @ 12. 9. 2011 - 20:41) View Post

Ameriški idiot o tem, kako pecat slovenske ženske:

http://www.rooshvfor...hread-2696.html

QUOTE(_Planet_ @ 14. 9. 2011 - 9:17) View Post

Haha avoid a club called TOP, zanimivo razmisljanje anyway. : D Mislim ... drugacno.
thumbup.gif

Prebrala sedaj vse, s komentarji vred. Meni se pa ne zdi taksen idiot, kaj pa vem.
Na trenutke sem se zamislila nad debato v komentarjih - kar ne morem se sprijazniti, da ocitno obstaja na tem svetu velik delez preracunljivih zensk (ki se lepijo na material). Wtf.
  • 0

• Guests

Posted 14 September 2011 - 02:33 PM

Kaj pa, da obstaja veliko število preračunljivih moških, kot je ta, ki naredijo celo strategijo kako spravit žensko v posteljo? Reči, da je star 25, ker ne bo uspel s pravimi leti?

Mislim, seveda moški naredijo dosti za to, da spravijo ženske v posteljo biggrin.gif
samo tole pisanje je bilo meni... kaj pa vem, prav namatrala sem se, da sem vse prebrala. Jaz se takega tipa s prstom ne taknem. In najbrž marsikatera od punc, s katerimi je bil, ne; spoznale so pa tipa, kakršen se jim je pokazal, ne pa resničnega tipa, ki je (vsaj zame) idiot.
  • 0

#3271 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 02:41 PM

Ja, se strinjam, z obeh strani je ... zalostno? Ne vem, ce je zalostno pravi izraz. Sla sem brati z namenom, da me bo branje razkurilo, ampak namesto tega sem se znova zamislila nad igrami, ki se jih gremo ljudje. Bedno. Ce si se prebila do konca si lahko videla, da je na koncu on potegnil ta kratko, vsej strategiji navkljub. : )

Sicer je svet, ki ga tip opisuje, zame nekaj precej nedojemljivega, nikoli se nisem zapletala v igre, se v pecanje redko, vedno sem zbezala skoraj se preden bi se lahko karkoli zacelo.
  • 0

• Guests

Posted 14 September 2011 - 02:46 PM

Komentarje sem samo ošvrknila. Zakaj je potegnil ta kratko? Ker ne more nehat mislit na girl 10? Heh, kolk punc pa misliš, da ne more nehat mislit nanj? Girl 6 mogoče? wink.gif
  • 0

#3273 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 02:47 PM

Ja, gotovo so zrtve na obeh straneh, ampak tudi na njegovi. : )
  • 0

#3274 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27477 posts

Posted 14 September 2011 - 03:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 14. 9. 2011 - 15:41) View Post

Ja, se strinjam, z obeh strani je ... zalostno? Ne vem, ce je zalostno pravi izraz. Sla sem brati z namenom, da me bo branje razkurilo, ampak namesto tega sem se znova zamislila nad igrami, ki se jih gremo ljudje. Bedno. Ce si se prebila do konca si lahko videla, da je na koncu on potegnil ta kratko, vsej strategiji navkljub. : )

Sicer je svet, ki ga tip opisuje, zame nekaj precej nedojemljivega, nikoli se nisem zapletala v igre, se v pecanje redko, vedno sem zbezala skoraj se preden bi se lahko karkoli zacelo.

To in zanimivo se mi je zdelo, da je pravzaprav vse res, vsaj za večino slovenk in slovencev. Kasneje sem izbrskala sliko in definitivno mu ne bi verjela, da je 25, pa še sam je bol 6 kot kaj drugega laugh.gif . Stinjam se z njim, da so slovenski fantje taki, pasivni, naredijo korak samo ko so pijani, so kao neki hudi itd... ženske smo hladne, sramežljive, ampak to vse le na površju. Skupek vsega prebranega je, da ima človek zelo lepo mnenje o naši državi in nenazadnje tudi naših ženskah. Ko opisuje moške si ne morem kaj, da ne bi imela pred očmi tipičnega Ljubljanskega čefurja, ki je hodil 3 mesece pred poletjem v fitnes, kejr je delal izključno vaje za roke, zraven hodil v solarij, jedel kreatin, sedaj pa v šumečih kratkih hlačah/kopalkah, beli mišič majci, z ogromnimi očali z belim okvirjem, in diamantnim uhanom, hodi po CP.

• 0

#3275 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 14 September 2011 - 04:44 PM

please do share picture with us biggrin.gif
  • 0

#3276 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 05:03 PM

QUOTE(ora @ 14. 9. 2011 - 16:27) View Post

To in zanimivo se mi je zdelo, da je pravzaprav vse res, vsaj za večino slovenk in slovencev.

Stinjam se z njim, da so slovenski fantje taki, pasivni, naredijo korak samo ko so pijani, so kao neki hudi itd... ženske smo hladne, sramežljive, ampak to vse le na površju. Skupek vsega prebranega je, da ima človek zelo lepo mnenje o naši državi in nenazadnje tudi naših ženskah.

Jap, se strinjam, ceprav se za dolocene zadeve sprasujem, ce so dejansko resnicne - tisto o telenovelah mi ne gre v racun? O.o

Glede pasivnosti moskih se po svoje ne cudim, zenske s(m)o vedno bolj agresivne, moski se ne znajdejo vec v svoji (obicajni, tradicionalni) vlogi oz. v taksni vlogi ne sluzijo vec nicemur (grobo receno). Morali bi se "prestrukturirati" pa nihce ne ve, v kaj. Zenske dandanasnji pokrivajo tako zensko kot mosko vlogo. Ce je katera brala revijo Onaplus - Samske, veliko clankov dobro opisuje ta fenomen.

• 0

#3277 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2011 - 05:12 PM

Slovenci so FUL zaprti, da pristavim še jaz svoj pisker. Čisto banalen primer - recimo na žurki, ko prideš v neko novo družbo, kjer poznaš mogoče eno osebo ali še to ne, te bojo Slovenci samo gledali, s tabo se ne bo noben pogovarjal, če boš sam kaj dodal, boš dobil poglede v smislu kot da si največji freak/lembo/debil na svetu, medtem ko je južneje ful drugače, jaz sem vsakič znova presenečena, ko vidim, kako se lahko dol TAKOJ vklopim v novo družbo, debata takoj, se začneš pogovarjat, vsi se zajebavajo, kot da se poznamo že od otroštva. Meni je tu vsakič malo neprijetno, ko vem, da bom morala v neko X družbo, kjer nikogar ne poznam, ker vem, kakšno reakcijo lahko pričakujem. Kar se pa telenovel tiče, meni se je tudi zdelo malo pretirano, no, čeprav se spomnem, da so bile ful popularne, ko sem bila jaz majhna.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3278 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 14 September 2011 - 06:30 PM

Coco, agree, konkretno imam eno ne tako davno izkusnjo iz Bg, sla prvic ven z neko druzbo (mesano), ne samo, da smo se zapletli v debate do jutra, nihce mi mi pustil placati pijace pa se do hotela so me zapeljali (jim je bil s poti).

Ali pa tudi eno ne tako davno iz okolice Banje Luke - sli v en rock bar na pikado in pijaco pa spet se zapletli do jutra v pogovor z natakarjem/lastnikom.

Precious moments. : )

Glede zaprtosti pa Slovenci nis(m)o edini, prijateljica bila cez poletje na Svedskem in je rekla, da tam velja nepisano pravilo, da tipi ne pristopajo k zenskam. One so tiste, ki naredijo prvi korak, edino, kar lahko tip naredi, da zadevo pelje v svojo smer je, da želeno zensko naredi ljubosumno tako, da se obda z njenimi konkurentkami. : D

• 0

#3279 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 17 September 2011 - 01:14 PM

Saj mi logika govori, da tole ni (etično) problematično, ampak se mi še vseeno zdi malo pinch.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3280 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 17 September 2011 - 01:19 PM

bruh.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users