vprašanja (zanima me, ...)
Posted 12 March 2018 - 08:05 AM
Posted 12 March 2018 - 08:23 AM
Posted 12 March 2018 - 09:11 AM
a res al kaj. Jaz sem letos napolnila dva kontejnerja Humane s starimi oblačili.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 March 2018 - 09:36 AM
Super, se mi je zdelo, da je neka taka finta. Se mogoce spomnis, ce je kaksna omejitev pri velikosti vrec in uveljavljanju popusta (minimalna/maksimalna cena izdelka)? Glede na to, koliko materiala je v hisi, bo najbrz najbolje, da vsakic, ko gremo na obisk, odnesemo par vrec sabo.
Vceraj sem zacela v kleti, kjer imajo spravljene plasticne posodice in sem napolnila dve ogromni vreci za smeti (ma res tiste, ki jih imajo cistilke v solah, ne za domaco rabo) in se komaj kaj pozna Cisto vse se je spravilo, pomoje je bilo not ene 200 posodic samo od Rame, kje so se ocvirki in kislo zelje. Pa plasticne vrecke in papirnati skrniclji, zlozen darilni papir in vrecke ipd., polne omare so jih.
Posted 12 March 2018 - 09:42 AM
^^ o ja, kako mi je to samo znano. Najhuje je, da cel dan delaš in se nič ne pozna. Pri nas je bila razlika šele po 14 dneh dela. K sreči sem vmes pritisnila par fortk.
Počakaj, da prideš do steklenih kozarcev. Starejši bi lahko Eti konkurirali v zalogi kozarcev. Pa navadne polivinilaste vrečke .... noro!!!
Brat je prinesel za odvoz gradbene vreče, ki so bile skoraj tako velike kot jaz, da smo not dajali oblačila - samo niso smele bit čisto polne, sicer ne bi šle v kontejner.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 March 2018 - 09:54 AM
Men je grozno, kakšen pečat pusti en človek na zemlji...
Posted 12 March 2018 - 10:05 AM
Ja, po drugi strani sta pa tako zelo varcna, vse se je uporabilo tolikokrat, dokler res ni bilo iztroseno. V posodice so recimo desetletja zamrzovali hrano (razne omake, jagodicevje, ipd.), kroznike imata ze vse zivljenje iste (ene ze malo boge emajlirane), skodelice in lonce isto, kuhinjske krpe, posteljnino, brisace, oblacila ... Se pozna pecat revscine in negotove prihodnosti iz preteklosti. Na zacetku ti je smesno in bizarno, potem pa vse skupaj en tak zalosten priokus pusti. To je bilo cisto druge vrste potrosnistvo. Definitivno ti da mislit.
Posted 12 March 2018 - 10:15 AM
Res je to nenavadno. Moja tašča tudi kopiči steklene kozarce(jih pa res napolni, potem razda, kozarcev pa ne dobi nazaj) in spravlja vse posode od skut, kislega zelja ipd. Ta vikend sem ji rekla, če mi lahko da 3 pososdice od skute za kaljenje semen in jih je dala s težkim srcem Sicer je to ženska, ki bi ti dala vse, ampak pri plastičnih posodah se pa konča.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 March 2018 - 11:25 AM
Ha ha ha ha Jaz si spravljam samo velike steklene kozarce od arasidovega masla, ker so pravsnje velikosti za kaksne piskotke ali cruesli not nasipat in podarit. Pa mogoce bom zacela se male steklene sparat za v garazo, da notri pospraviva zebljicke, sraufe in podobno.
Posted 12 March 2018 - 04:58 PM
Za popust pa mislim, da ni omejitve... -15% na en izdelek je.
Posted 12 March 2018 - 08:10 PM
A ima katera gimbal?
Posted 13 March 2018 - 09:29 AM
A obstajajo kakšne naravne dišave za avto?
Posted 13 March 2018 - 09:33 AM
Tipa vrecka sivke?
Posted 13 March 2018 - 09:44 AM
Ne, kot obešanke ali kaj podobnega...
Posted 16 March 2018 - 11:05 AM
Vem, da je bilo že nekajkrat govora, ampak mi v iskalniku nič ne najde.
Katere čepke za ušesa uporabljate/priporočate? Jaz imam zelo ozek sluhovod in mi radi ven padejo ponoči, zdaj sem imela ene penaste in se ni ravno obneslo.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 March 2018 - 02:52 PM
Pablo Picasso
Posted 16 March 2018 - 05:09 PM
https://www.lekarnar...-cepki-za-usesa
Oni običajni v obliki valja pa tudi meni niso ustrezali.
Posted 16 March 2018 - 05:13 PM
^ Jaz tudi te uporabljam in so mi super. Slabih 6 let nazaj sem jih prvič uporabila in od takrat niti eno noč nisem spala brez, milina.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2018 - 05:16 PM
Posted 16 March 2018 - 05:34 PM
Ojoj, jaz ne morem imet tega v ušesih. Mene zvoki, šumi kvečjemu pomirjajo kot ovirajo.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users