Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#3241 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 February 2010 - 08:35 PM

Rene Furterer melaleuca šampon in TBS bananin regenerator.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3242 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 27 February 2010 - 01:36 PM

Afrodita Čičkovo olje
Balea professional šampon za kodre
Balea professional balzam za kodre
Balea professional serum za konice
Balea professional sprej za kodre
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3243 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 01:31 PM

Včeraj zvečer 2x šamponiranje s Tigi Love, Peace & The Planet šamponom in spanje z mokrimi lasmi.
Danes pa me je Dragica pobarvala z Lushevo kano Caca Brun, bom imela gor do pol štirih, ful me zanima kako bo. woot.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3244 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 01 March 2010 - 09:58 PM

^^Kakšna si (upam, da ni nič vijolčnega wink.gif )?
  • 0

#3245 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 09:59 PM

Ne, niti sledu o vijolični, barva je lepa rjava, bogata, taka čokoladasta, se mi pa zdi, da mi je celo malenkost prekrilo rdeč lesk, čeprav pri konicah se še vedno vidi. Uglavnem, lahko rečem, da sem z rezultatom zadovoljna.
  • 0

#3246 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 01 March 2010 - 10:04 PM

thumbup.gif
  • 0

#3247 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 05 March 2010 - 04:37 PM

Včeraj
barva Schwarzkopf Natural&Easy Mocca Chocolate
Lush Karma šampon
balzam iz barve
silikon Klas

• 0

#3248 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 05 March 2010 - 04:45 PM

Včeraj sem si še zadnjič pobarvala narastek blond barvo. Že pred tem me je ful srbelo lasišče, verjetno od preliva prejšnji teden, pol ko sem mela barvo gor me je fuuul peklo in srbelo, verjetno, ker sem mela ranjeno kožo od praskanja. No po barvanju sem si sprala lase z Alverde šamponom za blond lase, nato sem nanesla balzam in ga pustila čez noč gor. In zjutraj me ni več čisto nič peklo ali srbelo. Pa še tak lepo diši!!!
In na mojih laseh ima čisto enak efekt, če ne še boljši kot Tigi OH ali Revlon pro you repair...
  • 0

#3249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 March 2010 - 05:13 PM

Tigi Love, Peace & The Planet šampon in Tigi B For Men leave-in regenerator.
  • 0

#3250 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 March 2010 - 10:27 AM

Tigi Love, Peace & The Planet Eco Awesome balzam (odličen kot pre-wash, za moje lase pretežak za uporabo po šamponiranju)
Alverde šampon s kofeinom
Sante šampon proti prhljaju

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3251 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 07:31 PM

Tigi Love, Peace & The Planet Eco Awesome šampon + balzam
Tigi Root Boost pena

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3252 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 08 March 2010 - 09:55 PM

B & B Thickening šampon
Tigi Your Highness gel
B & B Classic Hairspray

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3253 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 March 2010 - 10:00 PM

L'Occitane šampon in regenerator za razdraženo lasišče.
  • 0

#3254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 March 2010 - 01:05 AM

Tigi Superstar sulfate-free šampon in istoimenski leave-in volumizing regenerator v spreju.
  • 0

#3255 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 March 2010 - 10:28 AM

Revlon Proyou Repair šampon,maska
zdaj mam pa navijalke not biggrin.gif

• 0

#3256 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 March 2010 - 03:14 PM

učeri zvečer: vichy-jev šampon proti prhljaju , baleina maska za lase za lažje razčesavanje, pantene balzam za ravnanje las.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3257 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 March 2010 - 03:44 PM

Tigi Fashionista šampon
American crew Citrus mint balzam
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 March 2010 - 04:49 PM

QUOTE(Špela @ 6. 3. 2010 - 10:27) View Post

Tigi Love, Peace & The Planet Eco Awesome balzam (odličen kot pre-wash, za moje lase pretežak za uporabo po šamponiranju)
Alverde šampon s kofeinom
Sante šampon proti prhljaju

na vlažne lase še Niveina pena Volume Sensation (všeč mi je, ker res ne zlepi las, pa sem dala kar konkretno količino, in, ja, nekaj se pridobi na volumnu)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3259 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 March 2010 - 09:09 PM

L'Oreal Professionnel Serie Expert Instant Clear Shampoo
Phyto Pro Intense Volume Mousse 12

• 0

#3260 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 17 March 2010 - 11:04 AM

Alverde blond šampon in balzam
gliss kur oil nutritive fluid za konice
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users