Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3241 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 January 2008 - 01:44 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3242 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 January 2008 - 03:33 PM

Rea, jst ti želim, da se ti čimprej kar se da poštimajo stvari, da se boš boljš počutla, da mine tole, kar moraš zdej prestajat.

Jst sem zdejle sama v stanovanju in me spet popadajo taki blesovi občutki in se tulim na glas, ker ne vem kaj naj drugega naredim, da bi se bolj počutla. Žalostna sem in čist brez moči. Ker tako boli. Smotana sem ful, samo ne znam drugače. Ne vem, kaj naj še naredim.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3243 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 08 January 2008 - 04:11 PM

Rea sočustvujem s tabo,drži se smile.gif
  • 0

#3244 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 January 2008 - 05:22 PM

Rea, jst enostavno ne vem kaj rečt.. v takih trenutkih jst odpovem. IPB Image
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3245 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 08 January 2008 - 06:06 PM

Rea, drzi se.

Meni se pa tudi vse podira. Toliko stvari bi rada (pa ne materialnih), pa nevem kaj narediti, da bi jih dosegla. Pa ocene imam tudi v kurcu, ker nimam volje do ucenja.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3246 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 08 January 2008 - 07:10 PM

rea.... sj bo smile.gif

učasih se zdim sama seb prav debilna in prav nesposobna se naučit karkoli....mislim....ne vem...tk se kao neki učim pa to...pa nikker si ne morm zapomnat in postanem totalno depresivna in vse to....pa niti ni tok da mam recimo 600 strani knjige za predelat ene usrane kriminalistike....sam ko se grem učit, ko ljudje okol mene začnejo govorit kk je to oh in sploh pa to....sam to sm se že tk odvadla to poslušat....najbol mi je glupo ko mi kdo reče, da ka js delam na pravu.....mislim...halo...a sm js nek luzer al sm se redno upisala al ka pizda..in mi to čis zbije moralo za učenje pa use...pa ko mi neka kolegica ko pač ni ponavlala non stop teži ka so oni meli na izpitu, da itak nam je reku kr tk da ni treba tok znat bioloških sledi...pa jebote.....5x mi eno in isto stvar pove, pa je sploh ne uprašam za njeno mnenje....grrrr....glih zato se vedno manj vidim z njo....ka je ona da bo men govorila da js to ne morem.....pač sm ponavlala en letnik, sam sm pa pol nardila pa še z lepimi ocenami pa se redno upisala naprej.....glih zato ko sm njo tok poslušala mi ni takrat najbol uspelo....ka ma ona men neki za govorit pa neki bivši sošolci ko sodijo po moji lenobi iz gim ko se mi pač ni dalo naučit za 5....omg....folk je učasih tk ogabn....ka mene briga kk se kdo uči pa ka se bo naučiu pa al se je sposobn....mislim, res mi je useen....ne vem zaka so pol usi okol tooook fejst pametni....

ok...mogla sm si mal olajšat dušo smile.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3247 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 January 2008 - 11:57 AM

Rea, ko te berem vidim koliko imam jaz nepomembnih težav, ki jih pišem in se za njih sekiram, v bistvu pa še ne vem ne kakšna je prava težava, težka kot tvoja. cry.gif Kakorkoli drži se.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3248 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2008 - 01:19 PM

POPIZDEVAM!!!

Sosed se je spravu neki preurejat stanovanje (ta, s katerim delimo steno v moji sobi in kopalnici) in ne vem kaj hudiča ta božji človek sploh dela, skos nekaj vrta luknje in razbija že od osmih zjutraj, zvok je pa neznosen, ko bi mi nekdo vrtal luknje v glavo!! Ne neha in ne neha, zraven še razbija neke ploščice al kaj, vse poka, skos ima pržgan nek vrtalnik in js res izgubljam živce, ker se poskušam učit in se ne morem. Niti muske ne morem met, ker je itak brezveze, ker je on tako nemarno glasen, da mi vse pokvari. Resno izgubljam živce!! wacko.gif wacko.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3249 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18473 posts

Posted 09 January 2008 - 01:40 PM

QUOTE(DiLeMa @ 9. 1. 2008 - 13:19) View Post

POPIZDEVAM!!!

Dilema, pridi nazaj, ko boš popizdila in se spovedala naklepnega umora. Umor je tehtna pregreha zoper svetost in nedotakljivost človeškega življenja, torej boš imela dober razlog za obisk spovednice. Čakamo te, in ne pozabi prilimat slikice umorjenega garniranega z morilnim orodjem. cool.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3250 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 10 January 2008 - 07:07 AM

da bi vsem manipulatorjem na svetu odstrelila glavo in vsem lutkam ene dve pršvasala ke ukol kepe da se zbudijo!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3251 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 January 2008 - 01:07 PM

joj kak sm jezna in žalostna obenem... ni mi šlo na kolokviju in vem d ga ne bm nardila!!:( mad.gif
sj vem d ni nč kje tazga, sj bm šla pa na izpit poa probala nekak spacat.
sovražm k se za vse tak sekiram in mi vso voljo pobere za vse!!!zaka??
...
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3252 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 10 January 2008 - 01:45 PM

pojedla sm ful pomfrija.
  • 0
mačka figa.

#3253 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2008 - 09:03 PM

Rea, ful držim pesti za tvojo mami in zate! Sploh nisem opazila tega, vmes pa pišem neke blesave smsje, sori.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3254 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2008 - 09:44 PM

na jetra mi gre, da kadar je fant tečen, je vse v redu in ne smem niti pisnit, da mi kej ni prou. no, dons sva oba tečna in me je prej drkal, da kaj sm js nadrkana in da gre on na pivo in da če mi ni prou, da ne bo šel .... ma, dej s****i takoj ven, da te ne vidm! twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3255 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2008 - 09:50 PM

laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3256 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2008 - 11:34 PM

Crna, sj ni nc narobe! K bom kartico nafilala pa dobiš še kkšnga od mene nazaj! (sm bolna pa nism bla še uzuni)

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3257 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 January 2008 - 09:05 AM

Odvisna sem od lazanje oops.gif in čaja.
  • 0

#3258 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 January 2008 - 10:39 AM

Ful sem lena, nič se mi ne da down.gif
  • 0

#3259 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 11 January 2008 - 11:21 AM

-na čik bom šla.paše mi zdele, pa nič nimam za počet.
-rada ga mam tooook preveč.še kr nč se ni zgodil, jz se pa že od petka "tresem".danes ponoči sem hotela napisati vse kar mi leži na duši, ampak ga ni bilo na msnju, pa mi je potem ob štirih šele odpisal, da me pogreša blink.gif in, zakaj da fak imam na prikazni slikci damjana murka, kao je on bl sexy od tega gaya biggrin.gif
uglavnem..zmedena sem na polno, zato, če bo danes popoldne na msnju, mu napišem totalno vse in bova pol videla, kako bo.
želim si ga tu, da bi ga objela po vsem tem, ne pa enga usranga msnja, k use zveni tko neosebno. mad.gif
  • 0
mačka figa.

#3260 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 11 January 2008 - 12:03 PM

Poskušam se spravt ven iz te slabe volje, sam mi ful ne gre. Pa še sitna sem zarad nove frizure, ker mi ni všeč.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)