Spovednica
Posted 08 January 2008 - 03:33 PM
Jst sem zdejle sama v stanovanju in me spet popadajo taki blesovi občutki in se tulim na glas, ker ne vem kaj naj drugega naredim, da bi se bolj počutla. Žalostna sem in čist brez moči. Ker tako boli. Smotana sem ful, samo ne znam drugače. Ne vem, kaj naj še naredim.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 January 2008 - 04:11 PM

Posted 08 January 2008 - 05:22 PM

Pablo Picasso
Posted 08 January 2008 - 06:06 PM
Meni se pa tudi vse podira. Toliko stvari bi rada (pa ne materialnih), pa nevem kaj narediti, da bi jih dosegla. Pa ocene imam tudi v kurcu, ker nimam volje do ucenja.
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 08 January 2008 - 07:10 PM

učasih se zdim sama seb prav debilna in prav nesposobna se naučit karkoli....mislim....ne vem...tk se kao neki učim pa to...pa nikker si ne morm zapomnat in postanem totalno depresivna in vse to....pa niti ni tok da mam recimo 600 strani knjige za predelat ene usrane kriminalistike....sam ko se grem učit, ko ljudje okol mene začnejo govorit kk je to oh in sploh pa to....sam to sm se že tk odvadla to poslušat....najbol mi je glupo ko mi kdo reče, da ka js delam na pravu.....mislim...halo...a sm js nek luzer al sm se redno upisala al ka pizda..in mi to čis zbije moralo za učenje pa use...pa ko mi neka kolegica ko pač ni ponavlala non stop teži ka so oni meli na izpitu, da itak nam je reku kr tk da ni treba tok znat bioloških sledi...pa jebote.....5x mi eno in isto stvar pove, pa je sploh ne uprašam za njeno mnenje....grrrr....glih zato se vedno manj vidim z njo....ka je ona da bo men govorila da js to ne morem.....pač sm ponavlala en letnik, sam sm pa pol nardila pa še z lepimi ocenami pa se redno upisala naprej.....glih zato ko sm njo tok poslušala mi ni takrat najbol uspelo....ka ma ona men neki za govorit pa neki bivši sošolci ko sodijo po moji lenobi iz gim ko se mi pač ni dalo naučit za 5....omg....folk je učasih tk ogabn....ka mene briga kk se kdo uči pa ka se bo naučiu pa al se je sposobn....mislim, res mi je useen....ne vem zaka so pol usi okol tooook fejst pametni....
ok...mogla sm si mal olajšat dušo

Voltaire
Posted 09 January 2008 - 11:57 AM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 January 2008 - 01:19 PM
Sosed se je spravu neki preurejat stanovanje (ta, s katerim delimo steno v moji sobi in kopalnici) in ne vem kaj hudiča ta božji človek sploh dela, skos nekaj vrta luknje in razbija že od osmih zjutraj, zvok je pa neznosen, ko bi mi nekdo vrtal luknje v glavo!! Ne neha in ne neha, zraven še razbija neke ploščice al kaj, vse poka, skos ima pržgan nek vrtalnik in js res izgubljam živce, ker se poskušam učit in se ne morem. Niti muske ne morem met, ker je itak brezveze, ker je on tako nemarno glasen, da mi vse pokvari. Resno izgubljam živce!!

Posted 09 January 2008 - 01:40 PM
POPIZDEVAM!!!
Dilema, pridi nazaj, ko boš popizdila in se spovedala naklepnega umora. Umor je tehtna pregreha zoper svetost in nedotakljivost človeškega življenja, torej boš imela dober razlog za obisk spovednice. Čakamo te, in ne pozabi prilimat slikice umorjenega garniranega z morilnim orodjem.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 January 2008 - 07:07 AM
Posted 10 January 2008 - 01:07 PM

sj vem d ni nč kje tazga, sj bm šla pa na izpit poa probala nekak spacat.
sovražm k se za vse tak sekiram in mi vso voljo pobere za vse!!!zaka??
...
Posted 10 January 2008 - 01:45 PM
Posted 10 January 2008 - 09:03 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 January 2008 - 09:44 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 January 2008 - 09:50 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 January 2008 - 11:34 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 January 2008 - 09:05 AM

Posted 11 January 2008 - 10:39 AM

Posted 11 January 2008 - 11:21 AM
-rada ga mam tooook preveč.še kr nč se ni zgodil, jz se pa že od petka "tresem".danes ponoči sem hotela napisati vse kar mi leži na duši, ampak ga ni bilo na msnju, pa mi je potem ob štirih šele odpisal, da me pogreša

uglavnem..zmedena sem na polno, zato, če bo danes popoldne na msnju, mu napišem totalno vse in bova pol videla, kako bo.
želim si ga tu, da bi ga objela po vsem tem, ne pa enga usranga msnja, k use zveni tko neosebno.

Posted 11 January 2008 - 12:03 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)