Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#3241 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 May 2008 - 08:06 PM

no, ti že veš! verjamem, da si se (oz. se še boš) dobro pozanimala.
edino škoda mi jih bi bilo, ker zdaj imaš res lepe in zdrave.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3242 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 May 2008 - 08:11 PM

Nočem težit, samo frizerka je tudi Mični rekla, kako ji peroksid las ne bo uničil, pa vemo kako "poskubljena" je končala eksperiment. Deloma ker se pri beljenju lasje uničijo (bolj ali manj), deloma pa tudi zato, ker je te poškodbe težko napovedovat, četudi ima nekdo močne in zdrave lase, ti lahko čist nepredvideno reagirajo. No, če ne pa vsaj lasišče (ker kolkor spremljam, vem da imaš občutljivo).

No, če pa je za ziher pa pričakujem (že vnaprej) goro slik. smile.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 May 2008 - 08:25 PM

Crna, fora je v tem, da jaz zelo dobro vem, kaj moji lasje prenesejo, ker sem bila v preteklosti 7 let peroksidno blond. Pa ne pozabit, da je bilo treba Mični prej odstranit nakopičeno črno barvo z las (barvala se je na črno več let) in je bil že to ogromen šok za lase. Pri meni tega ne bo treba, lasje bodo popolnoma nebarvani. Se pa sploh ne slepim, lasje bodo poškodovani, ker bi bil absurd pričakovat, da ne bo nobenih posledic. Ampak trdno pa vem, da ne bodo popolnoma uničeni, ampak pač bolj suhi in zahtevni, kar pa se da uredit oz. sem pripravljena plačat tako ceno.

Slike bodo, ampak šele oktobra - kot sem že povedala, pred poletjem definitivno ne mislim delat tega.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3244 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 May 2008 - 08:40 PM

Vem da si bla 7 let blond, samo vseeno pa je lahko kaj "narobe", sploh če lasišče ni več vajeno.
Nočem zvenet kot da te prepričujem, ali preveč pokroviteljsko, samo škoda se mi zdi, ker imaš take lepe naravne lase.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3245 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 08:43 PM

Ja sej vem kaj misliš in te popolnoma razumem. Samo je treba tudi razumet, da se jaz z natur barvo enostavno ne počutim dobro (pa če se še nevem kok prepričujem, da je kul) in slej ko prej bom podlegla. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3246 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 May 2008 - 08:52 PM

eh, jaz sem že nekdaj napovedovala, da se boš še barvala (manijak pač laugh.gif ), čeprav si trdila, da nikoli več. closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3247 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 16 May 2008 - 12:29 PM

Meni so tud zatrjevali pred enim letom v enem salonu, kako mi trajno ravnanje ne bo uničlo las - da ne govorim o tem, da to sploh ni bila moja ideja, pa evo ... 4 mesce sem hodla okrog s čisto presušeno, afro frizuro .... J**e se jim za tvoje lase, samo da sem za model prišla ker sem pač imela bolj zanimive lase (goste, debele in lepe). In še zdaj popizdevam zarad konic. Sicer pa jaz zelo pogrešam naravno barvo (taka res lepa svetlo rjava, poleti pramenasta z blond prameni) je bila - ko vidim narastek in to barvo, se mi srce para in vem, da sem bila nora najstnica, da sem se začela barvat ... Komaj čakam, da se bom lahko prebarvala z eno podobno moji pa pridem čez ene milijon let do svoje tongue.gif
  • 0

#3248 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 May 2008 - 03:26 PM

Jaz pa ne morem počakat do konca poletja, da bi šla na blod. Če mi je tak lepa blond barva na temno polt oops.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#3249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 May 2008 - 03:31 PM

Počakaj, razen če hočeš met totalno uničene lase. Beljen las je ful porozen in izsušen (sploh takoj po obdelavi) in potem v kombinaciji z močnim soncem in bazensko vodo s klorom ali pa morsko vodo, je to katastrofa. sleep.gif Just ... don't do it, please. dry.gif
  • 0

#3250 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 May 2008 - 03:59 PM

Saj vem Dilema, ampak te žal ne bom poslušala in se bom soočila s posledicami. Pa tudi nisem tak ful haklik za vničene lase kot ti ali pa Mična. Na bazene itak ne hodim, na morje pa grem za teden dni, pa kopam se tudi nene neke ful dosti, ker sem eden izmed redkih ljudi, ki ne mara vode. Tak da to malo ublaži zadevo. Vem pa, da si jih bom sigurno kar uničila, ampak si joh nameravam tudi fejs negovat. Saj si jih že zdaj, samo takrat si jih bom pa še bolj (z olji pa to, ker zdaj mi olja obtežijo lase).
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#3251 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 May 2008 - 02:48 PM

Kje so faking slike frizur bajdvej??? evil.gif

Luštn paž.

IPB Image IPB Image

Hudi kodri. (mam nekak tako čupo/dolžino(ta teden furala tarzan nerazčesljive lase) pa na žalost dvakrat tokl kil oops.gif )

IPB Image

Aaa kera barvaaaaaa. wub.gif
In oblika čupe takisto krasna. Me wanna oops.gif
IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3252 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 May 2008 - 04:48 PM

O jebemti, kaka farba.
IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3253 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 May 2008 - 07:05 PM

Dilema do kam pa imaš zdej lase?
Če se boš pobarvala in ne bodo zelo uničeni,super,drugače pa lahko greš malo v ekstreme(če želiš seveda,jaz samo svetujem biggrin.gif )in se ostrižeš na kakšen paž do brade ali pa kaj v smislu resic...boš s tem odpravla vse uničene lase stran(no,večino)in nebo ti treba dajat eno kilo mask na lase,se bistveno manj tega porabi.

Za tvoje postopno barvanje pa tak...ko sem se jaz odoločla da ne mislim met več črnih las sem se sama razbelila,s prameni,v pol meseca.Uporabla sem 2 škatlici wellinega posvetljevalca(je il za pramene,on drug mi je vlekel preveč na rumeno) in pa z palette deluxe(prav tako zadeva za pramene) in mislim da lasje niso bli tolk uničeni(takrat sem jih imela še kakšpnih 5 cm nad pasom) ampak so bli zelo neenakomerne barve.Prav grozno je blo.
Mi je frzerka rekla da sem pogumna da grem takšnele eksperimente kar doma delat laugh.gif ampak tud pr frizerju mislim da nebi blo kaj konkretno drugače.
Potem sem se postrigla do sredine hrbta...so bili lasje že boljše kvalitete,zdaj sem pa postrižena do brade na nekakšen resast paž(običen paž se mi je zdel preveč skomercializiran) in mi je super ker nimam niti malo izsušenih ali uničenih las pa še frizurca mi je fenomenalna.

Prej sem rabla res hranljive maske,balzame,rekostruktorje,zdaj mi je pa zadosti že kaj pa vem Laverin šampon.
Tak da če bi se ti npr.kar konkretno postrigla bi šlo večina suhih in uničenih las stran,potem bi pa itak barvala narastek.Jasz bi na tvojem mestu tak nardila. thumbup.gif
  • 0

#3254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2008 - 07:56 PM

Najprej hvala za tale post, sem ga z veseljem prebrala, vse take stvari mi ful pomagajo pri odločitvi. Zdej kar pa se mene tiče je pa tko, da so zame dolgi lasje must have, oziroma mi daleč najbolj pašejo, zato paž absolutno odpade. Sem pa tudi ena tistih, ki jim je negovanje las v užitek in veselje, tako da mi to ne predstavlja nobene hude obveznosti in matrarije. Jaz mislim, da če si bom dala delat goste blond pramene na popolnoma zdrave in nebarvane lase, ne bi smela bit nevem kakšna groza. Moji lasje prenesejo ogromno, pa itak bodo po dolžini samo enkrat barvani, ne pa 15x, kot včasih. Lase imam zdej ene 15cm čez ramena, pa odstrižt moram še nekaj barvanih konic. Do oktobra bodo še tudi nekaj zrastli ...
  • 0

• Guests

Posted 17 May 2008 - 09:49 PM

Joooj, kako je lepa ta tretja dečva v Cvetkinem postu... ne samo frizura. Kompletno.
  • 0

#3256 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 May 2008 - 08:08 AM

sjs mislim da si se prav odločla Dilema.
Na zdrave lase nebi smelo biti veliko škode..No pa itak če dobro neguješ lase(kar ti jih)tak ni problemov.Torej čakamo na oktober biggrin.gif
  • 0

#3257 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 18 May 2008 - 09:59 AM

Jaz tud mislim, Dilema, da ne bi smelo biti problemov, če si boš dala pramene delat ... Samo pazi, da te ne bo pol mikalo (če bo barva malo zbledela in se bo kljub pramenom malo narastek videl), da se boš spet začela po celi dolžini barvat, po možnosti še vsak mesec - ker bi bla pol spet na istem kot si bla 2 leti nazaj na uničenih, to bi bla pa škoda ... Sama mam malo "deformacije" in včasih na ulici opazim kakšno neznano punco s ful ful uničenimi lasmi in me prav "zaboli," ko vidim kakšne od peroksida čisto trde (tako trde, da so skoraj nepremični) in čigumijaste lase brez leska, po možnosti še namučeni v čopu s klipsno ... Groza. Ubogi lasje.
  • 0

#3258 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 May 2008 - 10:15 AM

Ali pa če potem lase šamponiraš z kakšnim šamponom,ki ubije rumen odtenek...kot je ancha rekla da te nebo primlo da bi se po celi dolžini pobarvala.

Btw:Keune ima pene...blond odtenki so zelo lepi...in nimajo nič škodljivega notri,pejt pogledat boš vidla...
  • 0

#3259 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2008 - 10:17 AM

Hahaha, js sm tud ful aklih glede tega in bi najraj takim primerkom kr odstrigla lase. Vsak mesec se pa definitivno ne bi barvala po celi dolžini, ker ima Revlon super barvne balzame, ki tonirajo barvane lase in imajo en platin odtenek, ki baje popolnoma uniči rumeni odblesk na blond laseh. Bom pač to dajala gor po pranju in bo stvar rešena. Imam pa tudi doma Revlonov temno vijola šampon za blond lase. Za tiste Keune pene bom pa tudi še pogledala, hvala.
  • 0

#3260 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 18 May 2008 - 10:43 AM

A pa te šamponi pa balzami ki ubijajo rumen odtenek nič ne škodijo lasem? Jst sm mela svetlo rjave oz temno blond naravne lase, pa sem šla h frizerju in me je pobarval na blond (ni me s peroksidom ampak z navadno barvo pač) in mi je prijelo fuuul rumeno. Pa sem pote dala gor šampon od Actyve pa balzam Liding (po balzamu so bli lasje ful mehki). Po prbl. 1 mesecu po temu prvem barvanju sem se spet pobarvala z eno revlonovo barvo, lasje potem sicer niso bli kej dost drugačne barve, so pa vseen mal o manj rumeni. A te šamponi potem ne škodujejo tolk lasem (jih lahko uporabljaš pri vsakem pranju?)? Pa še keri so kkšni te res dobri šamponi, da je učinek viden? Sori ker sem se uki zdej razpisala samoo če je že ravno debata o tem.. oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users