vprašanja (zanima me, ...)
Posted 07 March 2007 - 04:29 PM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 07 March 2007 - 05:18 PM

Posted 07 March 2007 - 05:37 PM
Tole je sistola

Tole pa diastola (ko srce povleče kri vase)

Posted 07 March 2007 - 05:57 PM
Pablo Picasso
Posted 07 March 2007 - 06:26 PM
Drugače pa hvala, za tolikšno obrazložitev mojega vprašanja (pritisk)!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 March 2007 - 07:09 PM
Huala, bom vedla za drugič.
Pablo Picasso
Posted 07 March 2007 - 07:13 PM
Posted 07 March 2007 - 11:29 PM
UVOD ki bralca uvede v temo s problemi in cilji dela/naloge, ter vsebino
Setsavljen je iz štirih elementov:
- definiranja problema
- določitve cilja/ciljev
- sestave naloge
- predstavitve metode/metod dela
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 March 2007 - 10:38 AM
Kako napisati diplomsko nalogo
fajn knjiga, samo malce zastarela (napisal jo je v kameni dobi, ko se je tipkalo na pisalni stroj in si podatke moral izpisovati iz knjig: torej nič računalnikov in interneta).
- mene pa zanima, če imajo rimmel kozmetiko v DMju v grazu, v tistem shoping centru zraven ikee?
Posted 08 March 2007 - 03:04 PM
Gwen Stefani (vsaj mislim, da je to ona) ima neki komad, ne vem naslova, nič =), v glavnem, taki rahlo navihani je, sem ga dans slišala po radiu (in je prvi od nje, ki mi je šel v uho) in če se komu sanja, kateri komad bi to bil. =) Fala. =)
In JA, vem, da sem vam dala ogromno uporabnih podatkov za iskarijo. Jaz sem si ene par njenih komadov potegnila (Cool, Hollaback Girl, Wind It Up, Rich Girl), pa noben ni ta, katerega mislim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 March 2007 - 03:06 PM

Posted 08 March 2007 - 03:14 PM
Uhuhu, bom tega, ja.
Če bi vedla vsaj čist malo besedila, bi ga brez problema našla, tako pa ne vem praktično nič. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 March 2007 - 03:24 PM
To je ta komad, ja, hvala sahara!
Posted 08 March 2007 - 03:27 PM

Posted 08 March 2007 - 03:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2007 - 04:03 PM
grem šnofat!!!!

Posted 09 March 2007 - 03:06 PM
čez ene par mesecev imam en manjši poseg na trebuhu, pa mi je bilo rečeno, da naj se tam podepiliram s kremo, ker mora bit površina čista.
Problem je, da skoraj nimam dlak, oz. imam res zelo nežne, svetle dlačice, pa še teh ne veliko.
Verjetno jih bo treba vseeno odstranit, ker je bilo rečeno da jih ne smem imet nič.
No, zdaj me pa skrbi, da mi bodo po depilaciji zrastle temnejše in močnejše....

Kolikor vem, naj bi depilacijska krema naslednje dlake še zmehčala, ampak se grozno sekiram, ker ne vem če je to res...

A ima katera izkušnje s tem? Katero depilacijsko kremo priporočate?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 March 2007 - 03:23 PM
Mislim pa da je tvoja bojazen odveč, ker se ti ob enkratnem depiliranju/britju dlačice še ne bodo kaj bistveno utrdile in ojačale. Močnejše bi postale kvečjemu ob večkratnem britju.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 March 2007 - 07:42 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users