Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3241 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 17 April 2012 - 09:55 AM

Meni se ta ne zdi vredu, ker ima bunkice. Jaz imam tole od Rowente, in so samo ščetine:

Posted Image

Meni brez te fen krtače ni za živet, nardi mi popolne lase, popolno frizuro, volumen.. porabim enako časa, kot če bi si normalno sušila. Nardi res gladke in mehke lase, isti efekt kot če ti sfenajo pri frizerju. Je pa res da je ful draga in da imam že tretjo, ker ful pregorevajo. :down: Ampak mi nikoli ni škoda, ker je efekt res fenomenalen.

Zelo zanimivo. Mene je sedaj frizerka postrigla na resasto nekje krajše nekje daljše pa tudi če si jih lepo sfeniram s fenom ki ima krtačo (je tak podoben kot ta) mi drugi dan sploh ne stojijo. Ne vem kaj bi več sprobala, da bi mi normalno stali :cry:. Mogoče bi pomagalo, da si jih likam, samo škoda las...( drugače moje imam ravne-ravne)...samo na eni strani, ki so krajši mi tako grdo stojijo-štrlijo, kot da bi si jih zapalila pa si jih nisem. Kaj naj naredim? :cry:
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#3242 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 17 April 2012 - 02:31 PM

Če te kaj tolaži, jaz si lahko lase likam ali fenam, vsakič ko grem spat, se naslednji dan zbudim s katastrofalno frizuro. Tako da edina rešitev je vsakodnevno fenanje.
  • 0

#3243 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 April 2012 - 03:50 PM

Je katera že probala to? :D

Ta krofek imajo tud v H&M, baje si ga lahko pa narediš iz nogavice, samo odrežeš tam pri prstih.
  • 0

#3244 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 April 2012 - 04:10 PM

Ja, včeraj sem si kupila to v H&Mu! Men zgleda ful fajn, pa obožujem takšne fige, predvidevam da bo krasno prišlo s tem. Bom probala jutri pa poročam.

Moram pa priznat, da se mi s takšnimi stvarmi večkrat zgodi, da gledam video klipe na youtube itd. pa si mislim vau, kak na izi, pa tak lepo pride, tega pa res nemorem zasrat, potem pa se sama zraven spravim in ugotovim, da sem največji fail narave. :lol: in pol 100x gledam tisti klip, pa sem zraven "pa kako tooo?"

Zlatolaska, tebi pa se zdi da ti lasje niso nič zrasli zato, ker imaš kodre in se skoraj nič ne pozna, če imaš daljše lase. Itak da so ti ;).

To ja, pa potem sem še razmišljala, da se mi vrjetno tudi konice dost lomijo, ker imam špice še vedno od barvanja na blond. Pomoje bo najbolj opazna razlika, ko bom vse izstrigla in bodo tudi konice zdrave, do takrat pa verjetno ne bo drastične spremembe v dolžini. :down:
  • 0
Memento mori.

#3245 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 April 2012 - 04:13 PM

Moram pa priznat, da se mi s takšnimi stvarmi večkrat zgodi, da gledam video klipe na youtube itd. pa si mislim vau, kak na izi, pa tak lepo pride, tega pa res nemorem zasrat, potem pa se sama zraven spravim in ugotovim, da sem največji fail narave. :lol: in pol 100x gledam tisti klip, pa sem zraven "pa kako tooo?"

Ja, jaz tud. Ful sem štor za take stvari. Ta krofek iz H&M je samo v eni velikosti a ne? K se bojim, da bi mi bil premajhen k mam tok las.
  • 0

#3246 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 19 April 2012 - 04:34 PM

One size je, ja. Edino barv je več. Jaz sem pač vzela najsvetlejšega, kar bi verjetno ti tudi. Pač, da če že slučajno kaj ven pogleda, se barvno zlije z lasmi.

Jaz sem skoraj 100%, da bi ti bil dovolj velik. Imam kar goste lase, pa mi gre normalno skoz, sestri tudi, pa ima še več las kot jaz. Kupila si ga je tudi ena sošolka, ki ima prav grivo na laseh, pa mi je govorila, da ne ve, če ji ni kje prevelik. :lol: Ampak ona verjetno ne razume da ni namen tega, da ti tesno drži čop, ampak da oblikuje figo, jaz bom itak spodaj imela lase spete z gumico, bolj ziher. Vglavnem to te res ne bi rablo skrbet, ker je še itak malo raztegljiv.
  • 0
Memento mori.

#3247 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 April 2012 - 04:38 PM

O, super, hvala! Si ga bom šla potem iskat pa da sprobam. Upam, da bo uspelo. :D
  • 0

#3248 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 April 2012 - 06:08 PM

Jaz mam tut to. :) Kul je, samo se mi skoraj nikoli ne da delat.
  • 0
Viens, reste ici!

#3249 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 21 April 2012 - 01:15 PM

Poročam, da meni ne uspeva najbolje. S krofkom sicer nastane ful lepa figa, ampak mi ne uspe zrihtat pol tiste ostanke las ki vstran visijo. Mam tolk dolge in goste, da jih nikamor ne morem skrit, in pol vse pokvari. :( Bom še vadila. Moram poiskat kak tak video, da se dela na daljših laseh, da vidim kak pol tisto zrihtajo.
  • 0
Memento mori.

#3250 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 April 2012 - 09:49 PM

Ja, ful je težko vse lase skrit, če imaš dolge.
Jaz imam tut predolge za to.
  • 0
Viens, reste ici!

#3251 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 April 2012 - 10:06 PM

Pol bo pa meni mogoče ravno prav! :woot:
  • 0

#3252 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 April 2012 - 10:07 PM

Mislim, saj verjamem da frizerji znajo, jaz pač ne znam, ker sem štor.
PJ ziher ti bo fajn. Je pa malo smešen občutek, ker maš kar eno bunko na glavi. Malo je težko.
  • 0
Viens, reste ici!

#3253 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2012 - 10:17 PM

A se je katera že barvala z dark ash blonde barvo?
Npr Keune ali Revlon?
Jaz bi se ful rada, pa malo cvikam hahah. Zdaj imam sicer precej sprano barvo (ni več tako kot je bila kak mesec nazaj rdeča, kot sem vam pokazala). Zdaj imam že narastek in sem v dilemi kaj naredit. Ali it k frizerki da mi pobarva narastek - ne bi, ker nočem take rdečkaste barve kot jo imam zdaj, ali pa se še enkrat pobarvat po celi dolžini s kako ash barvo, da mi malo ubije topel podton.

Posted Image

Sem pa pred časom našla en blog kjer se je punca pobarvala s to dark ash blonde barvo in je prišla ven temno rjava :cry: pred barvanjem je bila nekako svetlo rjava. In sem bla ful šokirana, kak je to možno. Zdaj iščem oni blog in ga nikakor ne najdem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3254 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 21 April 2012 - 10:27 PM

^ enako. (na Anin post)

Mogoče je problem v tem, da sem dala tisto kao prozorno elastiko prek bunke, tako kot ženska iz videa, ki ga je PJ objavila. Ker potem je že tolk tesno, da nimam kam zatlačit tistega odvečka las. Sem poiskala še par video klipov in bom poskusla še na ta način, da izpustim tisto prozorno gumico da lahko fajn spodaj zatlačim lase, preden zatesnim s špangicami:

http://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI

PJ, ti pa zdaj lahko res z zagotovostjo rečem da ti ne bo premajhen. Če ti bo...potem si izreden primerek. :lol:

Sarah, pomoje najbolje da se s frizerko posvetuješ glede tega, ker ti bo ona vedela najbolje povedat na tvoj tip las in trenutno barvo, kako bi prijelo.
  • 0
Memento mori.

#3255 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 May 2012 - 11:02 AM

Jaz si bom pa probala sama narest tale krofek. :D Tukaj je tutorial, če katero zanima:

• 0

#3256 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 May 2012 - 11:33 AM

Okej, krofek mam, ampak meni to ne uspe. :cry: Sem probala po tem zgornjem in nikakor ne morem skrit las, jih imam ene 10x več kot ta ženska. Sem probala še po tem, ki ga je prilepila Zlatolaska, torej da najprej skriješ lase pa daš potem gumico čez (to mi je tud bolj logično), pa ne pride taka lepa pa še zmeraj mi lase ven uhajajo. Moram pol sprobat še s temi bobby pins k so mi pa ful zoprne. :huh:
  • 0

#3257 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2012 - 11:36 AM

Meni vedno mama nardi, ker sama ni šans. Je pa tudi meni težko vse lase skrit, ker mam predolge :(
  • 0
Viens, reste ici!

#3258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 May 2012 - 11:38 AM

Najboljš, da res mami rečem.
  • 0

#3259 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2012 - 11:39 AM

Ja, itak. No, jaz sem ful štorasta drugače, si ne znam niti lepe kite sama splest, tak da potem to ovijanje še manj pride v poštev. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#3260 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 May 2012 - 11:44 AM

Haha, jaz isto, čeprav visok čop znam zdaj tud že sama. :lol: Kite pa fantova mama. :D Sama si jih itak ne morem, ker mam prekratke.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users