Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#3241 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 March 2010 - 08:46 PM

Verjamem, ampak vzamem v zakup (čeprav ko sem mela lih tega oranžkota v naročju nisem mela skor nič dlak po sebi, očitno je res odvisno, ene res fuul puščajo, tud če so navadne kratkodlake). Sem vidla ta dva, ful sta cukra, samo iščeta skupen dom.
Zdej bo konec marca mela spet mladičke ena britanka ( wub.gif ), mama od dveh muc k jih ma moj fant pa bom zdej najpri na te počakala. Sicer doma spet neki komplicirajo, da ne, bla bla. rolleyes.gif Bom(o) že, ga bom pa pri fantu mela, nimajo nič proti.

Haha, kakšen car je Dino, čis spedenan! biggrin.gif Kje ste ga pa dobili? Koliko je pa star? Upam, da bosta babi&dedi zadovoljna. smile.gif
  • 0

#3242 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 16 March 2010 - 09:41 PM

Saj veliko je odvisno tudi od rednega česanja. Naša Biba ima bolj gosto dlako, ni pa dolgodlaka. Vsako jutro in vsak večer se v kopalnici postavi pred predalnik, kjer ima svoj glavnik in jo mormo česat, pa ne pušča skoraj nič dlak. Naš perzijec Tinek pa ni bil ravno ljubitelj česanja, čeprav smo ga že od malega navajali in ga redno negovali. Sploh je sovražil če si ga česanje kritičnih predelov (okrog repa, po trebuhu). Saj Biba tud ne mara če jo češeš na tem delu, ampak njej se ne delajo vozli na teh mestih, če je ne počešeš.

Dino pa je bil pri frizerju preden se je preselil k babici in dedku. wink.gif Zaenkrat se odlično razumejo, saj je bil navajen istega stila življenja kot ga imata onadva. Živel je pri starejšem paru, ki pa zaradi hude bolezni ni mogel več skrbeti zanj tako kot bi bilo treba, zato so se odločili da mu poiščejo nov dom. Prvo noč je bilo vseeno malo hudo, je jokal, ampak ne tako hudo kot smo pričakovali. Star je pa 3 leta.

• 0

#3243 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 16 March 2010 - 10:30 PM

Hihi oranzkota na oranznem tepihu. : D

Ooo Dino!! Res lepo, da je nasel pri vas novi dom!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 17 March 2010 - 02:00 AM

Oooo, spedenani Dino! thumbup.gif Super, po letih sta z mojim tam nekje, hehe.
Bošček, da je jokal ponoči, ampak saj se bo kmalu privadil! Hura za Dina! laugh.gif
  • 0

#3245 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 22 March 2010 - 08:33 PM

Dino se je že čist prilagodil in je že pozabil na svoje stare lastnike. So ga prišli pogledat, pa se ni niti zmenil za njih. So bile vonjave na travniku bolj zanimive. laugh.gif Se pa mi zdi, da je za stara starša skoraj večji šok kot zanj. Je le še mlad pes, ki je bolj aktiven kot je bila v zadnjih letih stara dama Lara. Ampak po svoje je to vredu, saj sta zaradi njega tudi onadva bolj aktivna, kar jima čist nič ne škodi. smile.gif
[attachmentid=6576]

Tak pa se postavi pred tebe, ko ješ in te gleda s temi črnimi očkami. Če ga ignoriraš te pa s taco opomne, češ "jaz sem tudi tu. Kaj se bašeš, daj še meni malo."
[attachmentid=6577]
  • 0

#3246 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 24 March 2010 - 10:56 AM

Koder. Kak velik pa je? Srednji? Kodri so eni izmed mojih naj pasem (imam veliko oboževanih pasem). Ja to so res eni aktivci. wub.gif Bosta šla agility trenirat thumbup.gif Tudi upokojenci namreč laufajo na parkurju.

Moja razigrana Binolina pa spet v videu-tokrat snežnem.
SNEG
  • 0
IPB Image

#3247 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 24 March 2010 - 11:13 AM

Bina pa ima rada sneg. laugh.gif laugh.gif Prav posrečena je. smile.gif

Ja, je srednji koder. O pasji šoli se pa še nismo nič pogovarjali.
  • 0

#3248 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 26 March 2010 - 08:40 AM

Haha danes testiram live monitoring biggrin.gif
http://www.blogtv.co...anckapomarancka
Itak sam spi....
  • 0

#3249 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 March 2010 - 10:51 AM

Ahahah, lej jo lenuhico malo.

A lahko gre ven iz kletke al mora bit nekdo doma, da jo spusti ven?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3250 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 26 March 2010 - 10:53 AM

kadar mene ni doma, je v boksu...in itak cel cajt samo spi. Pa ponoči je v boksu (od polnoči do 5h zjutraj)...
  • 0

#3251 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 March 2010 - 10:55 AM

Hehe, Ančka ful dobro! biggrin.gif Pridna je, pridna. smile.gif

Dino mi je tok všeč! thumbup.gif

Oranžen maček tudi. Mi je vsak maček všeč. wub.gif

Anja, ene 14 dni nazaj sem te videla v Lj, če se ne motim... proti Bavarcu si šla (zelena jakna/bunda če se ne motim pa kapo si imela na glavi). smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3252 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 26 March 2010 - 10:57 AM

Mogoče...Rjava kapa, pa šajniš vindstoper. Kužolina pa nekaj gloda v videu. To maš nareto, da jo "nadziraš" ko te ni?
  • 0
IPB Image

#3253 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 March 2010 - 11:10 AM

Ja, si bila ti potem. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3254 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 March 2010 - 11:47 AM

Včeraj sva se odločila glede na to, kok kužke poznava in kakšni so karakterno, da nabaviva:

IPB Image

ali pa

IPB Image

Jst sm čist iz sebe, sej to bova najbrž kupila v roku enega leta, ampak vseeno, meni gre kr na jok, jst si že od svojega 3 leta starosti tok želim psa, pa moji starši ne marajo psov.
Komaj čakam smile.gif moj-moj.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#3255 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 28 March 2010 - 12:08 PM

Heh yorki...Sem študirala (ker bo moj 2. pes manjša pasma-pač zaradi prostora) da bi mogoče yorki bil primeren zame oz. jaz zanj. Karakter imajo super (taki hudički, velik pes v malem telesu). Ampak jaz bi imela takega, ki ima najmanj 3 kg-to je pa kar težko najti. Poleg tega da nobeden od staršev, starih staršev nima izpah pogačice ali PRA.

• 0
IPB Image

#3256 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2010 - 02:10 PM

Sam Princeska, boš mela dovolj časa za psa pa denarja za stroške (veterinar, pasja šola, itd)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3257 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 29 March 2010 - 02:11 PM

Yorkiji so fuul srčki, moja najboljša prijateljica ma zdej mladička, joj kok je dober biggrin.gif PA FUL zaščitniški, jst če hočem prijateljico objet al pa če se mal preveč stegnem proti njej je takoj vmes pa renči pa se kar zaganja vame laugh.gif Jst bi mela pa maltežana, keri cukri oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3258 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 29 March 2010 - 06:21 PM

Ma yorkiji so prave pošasti-ČE se jih ne dosledno vzgaja. Je problem, ker folk misli da so plišaste igrače in ne psi. Pes je pes, negleda na KG in CM rabi TEMELJITO VZGOJO.

Je pa za preštudirat, da ko se nekam seliš, menjaš lužbo-pes ostane, dobiš otroka- pes ostane, se pojavijo vedenski problemi-pes ostane in greš strokovnjaku po pomoč in delaš, delaš, delaš... V glavnem psa maš cca 15 let...Zato pa psa navajaš na otroke, ga ne pretirano razvajaš, mu postaviš pravila obnašanja in življenje s psom je čudovito. Se ti sicer valja v dreku in ga žre, moraš imeti čas....In tudi cekine...Določenim dednim boleznim se elegantno izognemo, če vzmemo mladiča v preverjenem leglu, z zdravimi predniki.

Glavne lastnosti lastnika psa: VZTRAJNOST, DOSLEDNOST, KREATIVNOST, ČAS IN DENAR, BRSKANJE ZA INFORMACIJAMI.
  • 0
IPB Image

#3259 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 March 2010 - 08:56 PM

QUOTE(Braunkopf @ 29. 3. 2010 - 15:10) View Post

Sam Princeska, boš mela dovolj časa za psa pa denarja za stroške (veterinar, pasja šola, itd)?

Glede keša ne bo problem, itak ga bova mela skupaj smile.gif v vsakem primeru se pa nameravava veliko že prej naučiti in prebrati o pasmi, ki jo bova izbrala. Zato sva določila tak časovni razpon, ker se zavedava, da je velika odgovornost.
Pri mojem fantu majo sicer že drugega psa, tako da on kr obvlada. Jaz nekako nisem 'še usposobljena'. Ampak nekje je treba začeti smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#3260 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 30 March 2010 - 10:39 AM

Jah nekje moraš začet. Fajn je začet se družit z lastniki teh psov, da dobiš vpogled kak je ta pes dejansko. Na razne opise se ne gre preveč zanašat.

En yorki tut v agiju teče. Na razstavah, jih pa niti pobožat ne moreš, ker jih zavijejo v vse tiste papirčke in potem pred ringom, počešejo in bog ne daj da takneš rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users