Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36059 replies to this topic

#32561 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46199 posts

Posted 22 January 2018 - 05:40 PM

A, sori nisem vedla da gre za službeno zadevo, my bad. 

• 0

#32562 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 22 January 2018 - 05:49 PM

Saj sem v bistvu želela našim predlagat, da je ceneje skoraj, če na letalo odnesem s sabo in osebno dostavim, če bi bila res cena 400 eur in več. :lol: Smo že delali tako. (: 

Ja, ampak res. Pred  kratkim sem želela poslati (otroške) smuči na nek naslov v Sloveniji, na koncu sem jih dala na avtobus, 2.5 EUR (do 100 km; s Pošto Slovenije je cena dvojna).

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#32563 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23576 posts

Posted 22 January 2018 - 06:13 PM

A z avtobusi se kao prav dostavlja tudi, ali se to pač samo tako zmeniš? Sem velikokrat videla, ko sem se v študentskih časih vozila z avtobusom, da je kdo prinesel šoferju paket in ga je potem na eni drugi postaji nekdo prišel iskat.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#32564 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32884 posts

Posted 22 January 2018 - 07:17 PM

Včasih je bilo to tako "na lepe oči" kot usluga. Zdaj je pa plačljiva storitev.

• 0

#32565 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6826 posts

Posted 23 January 2018 - 06:47 AM

Ja, na avtobus lahko daš. Nekaj plačaš in naslovnik potem pride iskat na postajo, kjer avtobus ustavi. Meni je mama nekaj tako poslala v Ljubljano, ker sem pozabila doma in nujno rabila :)

• 0

#32566 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24884 posts

Posted 23 January 2018 - 08:54 AM

Mi smo z avtobusom dobivali mandarine iz Dalmacije, zdaj pa ni več redne linije :(

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#32567 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 January 2018 - 11:29 AM

O hudo, kaj dobro. :) Škoda, da se ne da več.

Mi občasno iz koroške z enim šoferjem fijakamo robo, ampak je ustni dogovor, mislim, da ne plačujemo. Ali pa tudi, ne vem več, nisem vedela, da je lahko prav kot storitev možno.

A je slučajno katera doma ali dnevno migrira skozi Brežice oziroma Mengeš? Eno uslugo bi potrebovala. :) 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#32568 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24884 posts

Posted 23 January 2018 - 11:43 AM

Jaz imam Mengeš blizu oz. grem zdaj skoraj vsak dan mimo (pač Ljubljana - Kamnik). Če ti kaj prav pride

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#32569 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts

Posted 23 January 2018 - 01:12 PM

zs  ^_^

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#32570 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17764 posts

Posted 23 January 2018 - 04:40 PM

Kako pa je s to storitvijo, da das paket soferju na avtobusu, verjetno ima vsaka prevozna firma to posebej urejeno?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#32571 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 23 January 2018 - 06:23 PM

Matilda, jaz sem vprašala na avtobusni postaji (Avrigo) na okencu, kjer prodajajo karte pa mi je povedala. Imajo sicer tudi na spletni strani cenik (na dnu - nespremljana prtljaga):

https://www.avrigo.s...i_promet/cenik/

Moji starši in jaz večkrat uporabljamo to pot za izmenjavo dobrin, velikokrat je tako najpreprosteje (in najceneje).

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#32572 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17188 posts

Posted 24 January 2018 - 05:11 PM

Je katera pred kratkim kupovala laptop? Kaki so trenutno trendi? Moja Toshiba bo po 8ih letih počasi dala slovo, tako da rabim novega. S tem sem bila zadovoljna, ampak kolker gledam na netu so Toshibe trenutno precej drage. Jaz ga potrebujem za vsakdanju uporabo, tako da ne rabi bit posebno zmogljiv. Edino da ima vsaj min 500GB prostora na disku, pa kurzor na vgrajeni miški. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#32573 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17764 posts

Posted 25 January 2018 - 03:48 PM

Ima kdo izkušnje z Mestno optiko Ljubljana?

Sem jih klicala, ker rabim spet očala, mi je rekel tip, da je vseeno, če nimam napotnice od osebnega zdravnika, ker oni opravijo

brezplačen pregled dioptrije in dajo popust v višini 40 €, kar je enak znesek, ki bi ga pri nakupu očal kril ZZZS v mojem primeru. Sem se naročila na pregled, ampak me zanima, če je kje kaka finta (je pregled brezplačen samo v primeru, če bom očala vzela pri njih? Kakšne so redne cene očal?). Ne mislim ničesar preplačat.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#32574 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19553 posts

Posted 25 January 2018 - 04:31 PM

Ja, brezplacen pregled je v primeru, da vzames tam ocala. Tako je povsod, sem pisala o tem.
  • 0

#32575 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87162 posts

Posted 26 January 2018 - 11:28 AM

Ce iz spletne trgovine dobis poskodovan (a ne neuporaben) izdelek, hkrati pa enakega nimajo vec na zalogi in si upravicen do povracila denarja, si jim ga hkrati dolzen poslati nazaj ali ne? Sicer na njihove stroske, ampak vseeno, izdelek itak ni vec uporaben za prodajo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#32576 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19553 posts

Posted 26 January 2018 - 11:42 AM

Kako pa bi sicer vedeli, da si nisi zmislila?

• 0

#32577 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 January 2018 - 11:53 AM

Jina, to je pa odvisno od spletne trgovine. Ampak v večini primerov mislim, da si dolžen poslati nazaj (na njihove stroške).

• 0
Viens, reste ici!

#32578 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32884 posts

Posted 26 January 2018 - 12:08 PM

Meni so z mimovrste poslali napačno torbico za tablico, pa sem potem lahko obe obdržala.
  • 0

#32579 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15292 posts

Posted 26 January 2018 - 12:23 PM

Jaz sem tudi lahko obdržala eno knjigo iz book depositorya. Sem jim poslala fotko poškodovanih strani, pa so rekli, da bodo poslali novo, to pa lahko obdržim. 

• 0

#32580 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87162 posts

Posted 26 January 2018 - 01:06 PM

Kako pa bi sicer vedeli, da si nisi zmislila?

Sliko sem jim poslala ob reklamaciji.
To se je meni parkrat zgodilo pri UK spletnih trgovinah (tu gre za naso) in so mi vrnili denar, brez da bi mi bilo treba vracati. Kar se mi zdi edino korektno, ker izdelek itak ni vec za prodajo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users