Aja in s fantom sva ponavadi dezurna skrbnika za urejanje posodobitev in nastavitev tako da so nama ti trije res precej blizu

Posted 16 October 2017 - 08:25 AM
Posted 16 October 2017 - 08:53 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 October 2017 - 09:08 AM
Midva imava Sonya, sva se odločala med Sonyjem in LGjem in mi je ful žal, da sva izbrala Sonyja.
Daljinec je ful okoren, malo old school, preklapljanje ni smooth, meni je tudi precej oldschool.
Ko bova ponovno kupovala sem bova odločala med LGjem in Samsungom najbrž.
Posted 16 October 2017 - 09:28 AM
Midva imava Sony Bravia (nimam pojma kater model) in sva zelo zadovoljna. Slika je vrhunska - posnetki v 4K kvaliteti so fenomenalni, slika je jasna, barve pa izrazite. Tudi kvaliteta običajnih tv programov v slabši kvaliteti je dobra. Daljinec je meni običajen daljinec, nič posebnega.
Ko sva kupovala najin tv, sva ugotovila, da ni neke velike razlike med proizvajalci. Karakteristike posameznih televizorjev v istem cenovnem rangu so pri večini proizvajalcev primerljive. Po pričevanju večih prodajalcev naj bi bilo Sonyevi nekoliko dražji, ker naj bi uporabljali kvalitetnejše materiale - določeni deli, ki so pri mnogih drugih proizvajalcih plastični so pri veliko Sonyevih modelih kovinski.
Posted 16 October 2017 - 09:29 AM
― V. Van Gogh
Posted 16 October 2017 - 10:09 AM
Daljinec imava telekomov za tv in box je en sam daljinec, drugače je bil pa zraven zlo fajn daljinec podoben kot računalniška miška ampak nama je bolj praktično uporabljat samo en daljinec.
Posted 16 October 2017 - 10:38 AM
Doma imava Samsung in sva zadovoljna.
Midva sva bila pozorna edino na velikost zaslona, saj nimava velike dnevne sobe, vsega ostalega ima pa itak veliko več, kot sploh potrebujeva.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 October 2017 - 12:02 PM
Kolektivna pogodba ne sme biti manj ugodna za delavca od ZDR.V pogodbi pise, da to ureja zakon in kolektivne pogodbe, zato me je za ziher zanimalo. Predvsem me zanima ce je mozno da kolektivne dolocano daljsega no.
Posted 16 October 2017 - 12:24 PM
Midva imava LG in sva zadovoljna, edino po cca 3h letih so nama crknile diode v ekranu, kar sva bila kar jezna, ampak sva zamenjala ker sva drugače zadovoljna z njim in nama res ni bilo do tega da bi kupovala nov TV
Posted 16 October 2017 - 08:10 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 October 2017 - 07:48 AM
Np : )
(Za TV pa nimam uporabnega nasveta, ker sem nezahteven redek uporabnik. : ))
Posted 24 October 2017 - 05:23 AM
Na bookingu sem rezervirala sobo in so mi že odtegnili z kartice. Na potrditvi rezervacije piše, da plačam direktno hotelu. Kot razumem iz tega je bila to predavtorizacija? Torej mi bodo po prihodo v hotel z bookinga to vsoto vrnili?
Posted 24 October 2017 - 03:32 PM
Vprašanje za Štajerke:
Kje v MB ali okolici je kakšna butična trgovina s pretežno domačimi prehrambenimi izdelki?
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2017 - 03:55 PM
Zadruga Dobrina ima trgovino v MB.
Posted 24 October 2017 - 04:00 PM
Hvala!
Iščem za fotra, kje bi lahko prodajal, ker so lani eno trgovino v MB zaprli in te regije zdaj nima pokrite.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2017 - 06:25 PM
Posted 24 October 2017 - 06:30 PM
Posted 24 October 2017 - 06:35 PM
Super, hvala!
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2017 - 02:55 PM
A pozna katera kakšen v redu in ne ravno drag avtoservis v okolici LJ?
Posted 26 October 2017 - 09:42 PM
Kavčič na Ižanski cesti, na desni strani ceste, če gledaš v smeri proti Igu.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 members, 1 guests, 0 anonymous users