Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#3221 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 May 2016 - 09:12 AM

Povsod je. :D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3222 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 May 2016 - 10:28 AM

Povsod je. :D

Potem imam pač jaz očitno tako nesrečo... vedno najdem (če že), samo prazno polico ali pa samo še en, dva primerka najtemnejših odtenkov. :/ 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 30 November 2016 - 10:37 AM

Podobo kot v temi BB kreme. :) Rabim nekaj za izenačitev tena, pri tem, da imam kožo, ki je suha in mastna. :) Torej, pudri v prahu in veliko podlag mi na obrazu pušča luske, po drugi strani se pa po dosti podlagah začnem svetit.

Ker Tako dolgo nisem kupovala teh reči, se sploh več ne znajdem. nazadnje sem imela zgoraj omenjeno Bourjois Healthy mix podlago, pa od Revlona Color Stay.

Help? :)

• 0

#3224 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 30 November 2016 - 12:06 PM

Kaj pa alternativa, poskusi s kislinami mogoce, c vitaminom?
Govorim zase, ampak jaz en mesec vec ne uporabljam ne pudra, ne obarvane kreme.
S temi preparati so se mi pore zmanjsale, vsak mozolj hitreje izgine, pa podrocij rdecice (brada, okrog nosu) ni vec.
Drugace sem imela tudi healthy mix, pa se eno bb kremo od iste firme sam...
Probala tekoce podlage, v prahu...meni vse te stvari naredijo za moje pojme grsi izgled, ker se nagnetejo v se tako male gubice, jih povecajo, cez cas se svetis...
Dejansko se zdaj s pudrom ne pocutim dobro.
Ja, saj izgleda fajn ko naneses...fast forward tri ure se pa svetis, pog ne daj da se useknes, gres s prsti preko obraza...mah vse izgleda bljah.
Vem da ni to nasvet ki si ga iskala, ampak pac, samo razmisljanje.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

• Guests

Posted 30 November 2016 - 12:34 PM

Kaj pa alternativa, poskusi s kislinami mogoce, c vitaminom?

Recimo?

Meni so pudri drugače brezvezni, veliko raje sem brez, in tudi opažam, da imam po nekaj letih neuporabe kožo bistveno lepšo kot prej, ko sem jih redno uporabljala, ali pa v primerjavi s kolegicami, ki jih uporabljajo. Počasneje se stara koža, recimo.

Samo se mi zdi, da na nekem delovnem mestu, kjer imaš veliko stika z ljudmi, tudi dosti s takimi na visokih položajih, je pa gola koža enako kot nosit svoj najljubši topel pulover nekam, kamor se pride v gvantu. Pač, treba se je uredit, ne? :)

• 0

#3226 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 30 November 2016 - 02:15 PM

Samo se mi zdi, da na nekem delovnem mestu, kjer imaš veliko stika z ljudmi, tudi dosti s takimi na visokih položajih, je pa gola koža enako kot nosit svoj najljubši topel pulover nekam, kamor se pride v gvantu. Pač, treba se je uredit, ne? :)

to je verjetno stvari okusa in mnenja, ampak jaz se ne strinjam s tem.

Še v življenju nisem redno uporabljala pudra, saj sem imela vedno relativno lepo kožo (večkrat pa imam korektor). Sicer ne vem na kakšni poziciji boš, ampak jaz nikoli ne bi začela uporabljat pudra zgolj zaradi službe. Vedno poskrbim, da imam čista oblačila, da sem stuširana ... ampak ne nosim pa make-upa in oblačim se v H&M & Co majice. Enaka sem prišla tudi na razgovore in kogar to moti, naj mi takoj pove in bom tudi jaz njemu.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 30 November 2016 - 02:33 PM

Vsak po svoje. Ne gre se za to, da bi to pocela zaradi sluzbe, neposredno, ampak zato, ker se bom sama tako bolje pocutila.
  • 0

#3228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 30 November 2016 - 02:43 PM

Jaz vedno priporocam Lancôme pudre, ker so mi dalec najboljsi in jih uporabljam ze leta. Glede na tvoj tip koze, bi bil zate Teint Idole Ultra. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3229 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2016 - 08:19 PM

to je verjetno stvari okusa in mnenja, ampak jaz se ne strinjam s tem.

Še v življenju nisem redno uporabljala pudra, saj sem imela vedno relativno lepo kožo (večkrat pa imam korektor). Sicer ne vem na kakšni poziciji boš, ampak jaz nikoli ne bi začela uporabljat pudra zgolj zaradi službe. Vedno poskrbim, da imam čista oblačila, da sem stuširana ... ampak ne nosim pa make-upa in oblačim se v H&M & Co majice. Enaka sem prišla tudi na razgovore in kogar to moti, naj mi takoj pove in bom tudi jaz njemu.

Odvisno v kakšni službi si. Je pa marsikje dresscode (sem spada tudi makeup recimo, urejeni nohti itd.) in če ga ne upoštevaš, pač ne moreš delat tam...

• 0
Viens, reste ici!

#3230 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 30 November 2016 - 08:26 PM

Prvic slisim, da bi bil kje predpisan MU. Kvecjemu morajo biti kje brez njega in z nenalakiranimi nohti pa se to ne vem, ce se vsi drzijo. V zdravstvu vem da se ne.
Hostese in stevardese mogoce?
  • 0

― V. Van Gogh

#3231 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2016 - 10:59 PM

Kako da ne - skoraj vse službe, kjer se prodajajo high end izdelki recimo. Ogromno drugih služb, kjer imaš stik z ljudmi...

• 0
Viens, reste ici!

#3232 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3352 posts

Posted 01 December 2016 - 07:52 AM

Tudi pri nas recimo je make up zaželjen, mislim da je tako povsod kjer imaš stik s kupci...

Kar se pudra tiče imam jaz podoben tip kože in sem zelo zadovoljna z L'oreal Infallible matte 24h, se mi obdrži na koži ves dan in ni tako ''težek'' kot nekateri pudri, jaz edino na kritične točke kjer se najhitreje začnem svetit (sredina čela, brada, nos) dam še fixing pouder od Artdeco-ja in sem dobra

Meni se pa ne zdi da bi imela zaradi pudra slabšo kožo, se mi zdi da je to malo passe podatek, ker so zdaj tako narejeni da ne mašijo por (sploh tisti za mastno kožo) je pa izredno pomembno da jo dobro očistiš vsak večer in tudi zjutraj preden naneseš puder (drugače se res precej hitreje vse zmasti)

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

• Guests

Posted 01 December 2016 - 09:40 AM

Kaj pa Miracle Match ali pa Ageless Elixir od Max Factorja?

A ima Bourjois kaj novega za suho kožo? Healthy Mixa se mi zdi, da ni več ...

Jina, Lancome sem probala enkrat, pa mi ni bil všeč, mogoče bi mu mogla dat še kako šansko, ampak se bolj nagibam h kozmetiki srednjega razreda ...

• 0

#3234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 01 December 2016 - 01:32 PM

A nimas mesane koze?
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 01 December 2016 - 02:23 PM

Po mojem mam suho, z mastno povrhnjico. A je to mesana? Kaj pa vem. :)
  • 0

#3236 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 01 December 2016 - 03:00 PM

To ne obstaja. :D Kvecjemu mastna koza s suho povrhnjico pa se to je stanje koze, ki se ga da sanirati, in ne tip koze. Mesana pomeni, da imas na nekaterih delih obraza suho kozo, na nekaterih (ponavadi T cona) pa mastno.
Kaksno pa imas nego, glede na to, da ne poznas svojega tipa koze?
  • 0

― V. Van Gogh

#3237 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 December 2016 - 03:55 PM

Glede na tvoj tip koze, bi bil zate Teint Idole Ultra. :)

Ti imaš 01? Meni je ta malenkost pretemen (poleti mi je okej), ampak ne upam naročit na slepo tistega svetlejšega (pri nas ga itak ni), ker je baje kr roza.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3238 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 01 December 2016 - 03:59 PM

Sicer zdaj nimam TIU, že dolgo nazaj sem ga uporabljala, ampak sem opazila, da njihov 01 še zdaleč ni enako svetel pri vseh njihovih pudrih. :wacko: Pri Teint Miracle je najsvetlejši od treh, ki sem jih imela. Sem na istem kot ti, tudi glede podtona.

• 0

― V. Van Gogh

#3239 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 02 December 2016 - 11:46 AM

Catrice%2B-%2BHD%2BLiquid%2BCoverage%2BF

Jz sem zelo zadovoljna s tem od Catrice. Lepo matira, zdrži mi cel dan in še zelo malo ga je potrebno. Edino kar je problem je, da je zelo malo odtenkov, samo meni najbolj svetel ustreza.

• 0

• Guests

Posted 02 December 2016 - 12:03 PM

To ne obstaja. :D Kvecjemu mastna koza s suho povrhnjico pa se to je stanje koze, ki se ga da sanirati, in ne tip koze. Mesana pomeni, da imas na nekaterih delih obraza suho kozo, na nekaterih (ponavadi T cona) pa mastno.
Kaksno pa imas nego, glede na to, da ne poznas svojega tipa koze?

:D

Mešano imam, ja. Glede suhosti je pa dejansko tako - tudi po telesu imam suho kožo, na obrazu tudi, se mi pa po dosti pudrih vseeno masti. Tako da T predel, ja.

Nego imam, glede na to, da se ful malo mažem z make upom, umivanje samo z vodo + krema in to je to. Pozimi pa si umivam obraz z oljnim milom (zdaj imam Alverde olje z goji jagodami) + krema. Ne uporabljam (več) tonikov in gelov in milijonov drugih produktov. Načeloma imam kar ok kožo, samo da je svetla in tanka in sploh pozimi so ful bolj opazne pore in podkožna rdečica.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users