Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3221 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 January 2008 - 10:23 PM

QUOTE(luciferka @ 6. 1. 2008 - 17:03) View Post

Men gre tud na jok, ker se lahko zgodi, da bosta umrla oba cry1.gif

cry.gif Luci, drži se.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3222 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 January 2008 - 10:39 PM

Crna, Rea, Kinky, danes mi je en taki težek dan (PMS in še kaj). Nič groznega, le občutljiva sem. Ganile so me vaše besede (ja, tak fejst sem občutljiva ermm.gif) Bo jutri boljše. Hvala vam!

Luci, poskušaj ne mislit na to. Vem, da je težko, ker ju vsak dan vidiš, a vendarle poskušaj. Konec koncev sta še med nami. Izkoristi raje te trenutke za drugačne misli in dejanja console.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 11:08 PM

Folk ni normalen (oh, kakšna presenetljiva ugotovitev!).
Zdaj tu pod mojim oknom eni mečejo petarde.
Jaz sem že mislila, da je teroristični napad.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3224 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 January 2008 - 12:10 AM

pravoslavni božič je povod, predvidevam. 24. je bla prava vojna pr ns, takega pokanja še nism slišala.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3225 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2008 - 10:35 AM

Pol pa morda res. Vsako leto pozabim na to. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3226 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18473 posts

Posted 07 January 2008 - 10:51 AM

Multikulturnost pa taka. tongue.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3227 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 07 January 2008 - 02:30 PM

fuul mam močan feeling, da se to, kar čakam že nekaj časa, bliža.mislm, da v roku dveh dni ali pa še prej.strah me je zelo, ker kljub temu, da vem, nisem psihično pripravljena.

• 0
mačka figa.

#3228 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 January 2008 - 02:40 PM

^^A lahko vprašam kaj je bilo ? Če ni preveč osebno.
  • 0

#3229 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 07 January 2008 - 05:55 PM

sally, špela, cvetka* huala kiss1.gif
lala na prejšnji strani sem napisala.gre se za mojega fanta.in sedaj čakam, čisto obupana, da pošlje sms, da je konec, da se lahko potem v miru zjokam in grem naprej.sama pač nisem sposobna dat konca, ker ga mam preveč rada.počutim se totalno brez hrbtenice blink.gif

• 0
mačka figa.

#3230 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 January 2008 - 05:59 PM

žalostna sem, ker zelo fajn kolegica in zaupnica menja službo. ermm.gif cry.gif

paradajzz, drži se, punca! console.gif mogoče pa kljub vsemu najdeta moč za skupno pot ....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3231 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 January 2008 - 10:37 PM

Čist vse bom pozabla, ker mi ne pomen tolk, da bi se mogla spominjat njega. cool.gif

Čas je da ustanem in grem.
  • 0

#3232 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 January 2008 - 11:50 PM

Pregrešne misli me obdajajo o nakupovanju. IPB Image Imela bi nekaj iz L'occitana, eno drago senčko, milo, gel za tušat... spet bom sanjala, da grabim iz police in bašem v košaro =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3233 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 January 2008 - 03:18 AM

Ce je to nehvaleznost ne vem, vem pa da so dejstva, ki me sicer ne zalostijo, (ker sm cist hvalezna da so stvari take kot so) sam pac niso lih v barvah v mavrice, heh... najboljsa prjatlca se je odselila pred 6 leti, z drugo se debilno pogresava in si piseva maile, in zviva virtualno, ceprou mava moznost da bi se vidle, z bratom sm zgubila odnos in blizino in ravno ironija vsega je, da sva to zgubila v casu, ko bi se mogla zblizat in se se bolj povezat. Vem da je 10 let starejsi in moskega spola, sta le 2 dejavnika, ki mocno vplivata, a da bi blo vsj tko kt prej. Sicer sm tud jz kriva, ker se mi je zagabu z odnosom, ki ga goji in vzgaja kot otroka svoji druzbi in svetu, ki mu ga ponuja... ampak dobr, je res, da je to neka xy zgodba ampak ravno tuki se je zacelo moje zgrazanje nad njim. Sj on tega ne ve, vsj ne neposredno, ve pa. Sam sj ni to fora, sj se nisva skregala zarad mojga nestrinjanja z njim, sploh ne, pogovarjava se, k se vidva, na cesti se pozdrvavva, halo?? A tuki bo ostal al kva? Ja pizd***.

Moja sorodna dusa, tud najboljsa prjatlca pa zvi v totalno svojem svetu kjer na vsake tok ni prostora za druge, ker se enostavno izgubi v komunikaciji s svetom in ni lih labilna in se mi na vsake tok, ko pridejo te njeni dnevi oz. tedni huh.gif zdi se bolj debilno vse kar me obdaja, ker z njo ni takrat sploh mozno komunicirat na kakrsnikol ravni, pisni, ustni, no mogoce se najbolj miselni, vsj njej se zdi tko. Cist fucked up vse skp, tole.
Zadnje tedne ne spim nc, se bol pozn hodm spat, pred oci se mi slikajo prizori kako lezim na maminem grobu in na vsake tok se zalotm, da se z notranjim glasom pogovarjam oz. pac si dopovedujem, da tud to se zgodi in se na nek nacin hocm pripravt na najhujse. Joj, kok to ni res, da so moje misli odsev mojega razmisljanja. Jz pac mislm na lepo, na pozitivo, sam enostavno vpadm v take tire kjer se mal z vlakom vozm s takimi mislimi en cas. Pa sm ze mal izstopla iz vlaka tko en mesc nazaj pa se mal na noge postavla, ze en cs mi ni blo bit sam za v postli pa spat, zdj pa spet, ful cutm, da se vraca to bedno razpolozenje. Sam pac, skusam se realnost rodit, obenem me je pa strah, da s tem karkoli klicem kar itak ne bi smela. In to sm ji povedala uceri k sm pakirala za k fantu cote. Ona je pa igrco igrala, pa gledala v tv ekran, oci je mela motne, hotla je pa pokazat mocno drzo. In pol mi je rekla sj bos 1x stala na mojmu grobu. Pol sm pa uceri ks m bla cist evforicna ji se rekla, da jz nc nocm s tem kej klicat sam da ji hocm delit vsako misel, joj kok sm trapasta. Sam na trenutke se mi zdi, da ratam totalno evforicno zmedena, kokr da bi mela kratk stik, kr blebetam ji neumnosti, k se jo zihr dotaknejo, njej je pa valda hudo, da se njenmu otroku take misli po glavi podijo.
Sj jz to dons stekam, sam uceri pa kokr da ne bi sploh razumela, da se to sploh da stekat, kr odklop v glavi in preklop na frekvenco cudaka.
Mogoce sm zacela tud ta prizor v glavi previjat zato, ker me je zadnih par dni tko prepricljivo sprasevala, k sva kuple dvd plejr za v dnevno sobo, ce sm zdj vidla kako se hranjo racuni, lej, rea, da se jih v tako mapco in gor napise s kulijem kaj si kupu, da takoj zagledas, ce isces po mapci, no in me je tko ene 3x prasala, a si si zdj zapomnla, pa sm ji rekla, da sm, pa je rekla, a za cel zivlejenje, pa spet jovo na novo, no zapomn si kako to tvoja mami to nrdi, da bos znala delat v zivljenju. (pa sj jz valda to vem, pa ona tud ve, da nism debilna, sam tko se mi zdi, kokr da me hoce prpravt na odgovornosti ce ne nje ne bo vec, pa da zdj preverja kok sm odgovorna.
Pa pol je blo se na isti princip z enim racunom, ko sm klicala v eno trgovino, ko so neki zafustral pa smo mogl resvat zadevo.
Pa uglavnm mi skoz daje neke napotke za zivljenje vnaprej. Sicer je to skoz rada delala, tko korak po koraku me vodila, sam mogoce sam jz zdj to drgac projeciram.
Mogoce pika na i pa je bla, ko je zvedla, da je bolna, mi ni povedala najprej ene 14 dni (fantu je povedala, da bi me, ko bi jz zvedla, pac primerno miril-ce bi oba zvedla na isti dan bi bla oba out) in mi je teh 14 dni dala za brat neke clanke o raku... ok, pac clanki, jz sm vedla, da ma kontrole, pa mi je dala to za brat v tem casu, ko sem jz misla, da se ma kontrole, jih pa v bistvu ni vec mela in je ze vedla kako pa kaj,sam mi je rekla, da je blo na kontrolah vse ok, ampak pac... no in mi je na tak nacin hotla priblizat bolezen, da ne bi bil bum pa totalna nevednost o vsem.
3 dni nazaj mi je dala en clank za prebrat pac o metastazah ene bolnice, ke je tud knjigo napisala in valda se to vsede na psiho in spomin, takoj sm pomisnla na tist prejsn dogodek s temi clanki, in valda vse to kroz po moji totalno zje*bani glavi.
K sm sama se zlomm, takoj. Pa niti ne, da nocm delit tega s fantom pa tisto prjatlco a.k.a sorodno duso wink.gif sam kr zdi se mi, da nimam tok moci tega debirat pa razclenjevat pa poslusat da to ni res, da nej se umirim pa da nej bom pozitivna. Sj cenm to pa vse, pa jih razumem, nekak morjo odgovort, pa tud jz vem, da bi blo tko najbols delvat, sam vse to je trnutno sizifovo delo, ker trenutno ne gre drgac. Rabs tiste svoje up and downs da gres lah spet up, s tem gradis, pa mal misls pa ustvarjas s svojim umom, mal si das mislt, sam s sabo razclenjujes stvari pa si si doktor. Itak pa vejo, da sm pozitivna, sam res pa je, da je realnost lahko tud negativna in ne sam pozitivna. Jz valda nocem take - realnosti, sam glava vcasih dela svoje.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3234 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 08 January 2008 - 08:13 AM

cry.gif kiss1.gif

rea, hudo mi je ko to berem. ne bom rekla, da vem kako se počutiš (ker ne), lahko ti samo rečem drži se.

• 0

#3235 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 08 January 2008 - 08:32 AM

QUOTE(-supergirl- @ 8. 1. 2008 - 8:13) View Post

cry.gif kiss1.gif

rea, hudo mi je ko to berem. ne bom rekla, da vem kako se počutiš (ker ne), lahko ti samo rečem drži se.

enako, drži se console.gif
  • 0

#3236 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 January 2008 - 08:32 AM

cry.gif

rea, ti si en tak srček, in kar pri srcu me zaboli, ko vidim pred kakšne preizkušnje te življenje postavlja. Želim ti veliko duševne moči, ter da bi nekako šla čez vse to, skupaj z ljubljenimi.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3237 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 08 January 2008 - 08:57 AM

rea kiss1.gif tudi jaz ti želim, da boš čimprej prišla čez vse to.

danes se fizično počutim veliiko bolje.učit se moram ogromno, ker sem spet prelagala na zadnji dan vse v šoli. blink.gif evil.gif
toliko pa želja, denarja pa nič. rolleyes.gif
  • 0
mačka figa.

#3238 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 08 January 2008 - 09:12 AM

Rea console.gif
  • 0

#3239 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 08 January 2008 - 09:18 AM

Rea, jest ti tud želim, da se ti čim lepše uredijo te stvari. console.gif
  • 0

#3240 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 08 January 2008 - 10:56 AM

evo še ena spoved smile.gif
že drugi dan ne kadim, niti ne čutim nevem kakšne potrebe po cigaretu, čeprav na trenutke bi.ponosna sem nase in mi je ful fajn biggrin.gif
  • 0
mačka figa.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users