Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3221 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 September 2018 - 02:16 PM

Ahaha :)

Ob treh zjutraj pa ne bi ravno jabolk pobirala. Ampak, če si buden, pa veš, da maš nekaj za naredit, pa narediš. :) Pa zdaj si rešena pojasnjevanja ;) 

Jaz se vozim danes k zobozdravniku, imela sem odprti zadnji okni in prednje voznikovo in je bil ful prepih v avtu, meni je to všeč :)

Od poletja sem imela za prtljažniku gor klobuček in ga je med vožnjo odpihnilo dol, jaz sem bila ziher, da je poletel skozi okno :o Ampak se mi je mudilo in se nisem ustavila. 

No, ko sem prišla na cilj sem z olajšanjem ugotovila, da je pristal na tleh in ni poletel iz avta. B) 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3222 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 24 September 2018 - 03:31 PM

^_^

Btw: kaj je pa rekel zobar?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3223 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 01 October 2018 - 08:23 PM

Ok ta je od vceraj ampak je vseeno do konca debilna. Med kuho je mala sedela na moji joga blazini pri visokih omarah in se igrala. Ker sem iz omare za njenim hrbtom rabila olivno olje sem vrata malo odprla in slabo prijela ze tako mastno steklenico olja, ki mi je zdrsnila z rok in se tik zraven male razletela na cisto majhne crepinje in naredila luknjo v blazino. Poleg tega, da se mi je srce ustavilo ob misli, da bi se mala porezala, so bile crepinje vsepovsod in olje tudi. Blazino sem za silo oprala, ceprav kaze, da se je napila olja in bom rabila novo.
  • 0

#3224 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25885 posts

Posted 01 October 2018 - 08:55 PM

Mačko imava v hiši!!! :) Ena pisana mlada muca se že par dni potepa po okoliških ulicah in jo je nekdo danes peljal k veterinarju čip odbrat pa ni cipirana, in ker še vedno nihče ni sporočil, da jo pogreša, sva javila, da ji ponudiva (začasni) dom (drugače bi jo spustili nazaj na ulico). In zdaj tukaj že dve uri prede in se igra <3 Fantu je lahko žal, da je šel na odbojko :D
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3225 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 01 October 2018 - 09:16 PM

Ora, to je pa v mojem stilu. : )) 🙈

Si me spomnila z oljem ... kakšen mesec nazaj pridem iz mesta z mastnim flekom na majici (bila sem samo v parih trgovinah z oblačili in obutvijo). Kot da to ni bilo dovolj ugotovim, da je košarica (podloženega) modrca prepita z oljem. Bi rekla, da je bilo kozmetično in ne prehrambeno. Še danes ne vem, od kod olje v mojem modrcu, majico mi je z detergentom za posodo v enem tretjem pranju le uspelo sprati, modrc pa je ostal masten in sem ga zavrgla. Nič jasno. :D
  • 0

#3226 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 02 October 2018 - 07:04 AM

hahaha. Mogoče je kakšen fleten prodajalec preverjal kako majčka stoji, pa si je pozabil roke umit :ph34r:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3227 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 02 October 2018 - 07:12 AM

:lol:
Nočem vedet. : ))
  • 0

#3228 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 03 October 2018 - 06:19 AM

Včeraj sva bila kot ena butalca s fantom. Nekaj je moral skočit v Avstrijo in jaz tik pred mejo ugotovim, da nimam osebne zraven. Malo panike, hočem podturit kao vozniško, ampak po čudežu nama samo pomaha naprej brez preverjanja. Cela sreča, da ni bilo problemov, debatirama, grema tak trakoj iz AC, na poti nazaj pa ugotovima, da sma še brez avstrijske vinjete.  :butl:  :ph34r:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3229 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 03 October 2018 - 08:14 AM

Hahaha, si prav predstavljam :D dobro, da je šlo vse ok skozi.
  • 0

#3230 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 03 October 2018 - 08:28 AM

Mene bi bolj skrbelo, kako pridt nazaj, če bi takrat kontrolirali :P 

• 0

Put A Kilt On It!

#3231 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 03 October 2018 - 08:39 AM

^^
Sem pomislila enako, ni bilo težav? :D
  • 0

#3232 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 03 October 2018 - 02:46 PM

Nazaj nikoli ne kontrolirajo, samo ven oz. Avstrijci za vstop. Za nazaj niti ni koga tam.
  • 0

#3233 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 03 October 2018 - 06:20 PM

Ah saj res, saj je Avstrija. : )
  • 0

#3234 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 October 2018 - 10:44 AM

Jaz sem parkrat preizkušala srečo brez dokumenta, ker sem ga pozabila (pretečena osebna, potni list pa spakiram samo tarat, ko vem, da bom šla čez mejo) ali pa je bila spontana odločitev za obisk. Vsakič sem bila relativno presrana, ampak res skoraj nikoli niso preverjali, kvečjemu ob nedeljah v avgustu, ko je bilo res obremenjeno z raznoraznimi turisti..

Danes. 

Se mi malo meša.

Včeraj mi je padel prenosnik po tleh in danes, ko sem ga prižgala (pa že včeraj sem ga in je delal BP, edino ob vžigu malo kolca..) je nekaj časa delal ok, potem pa naenkrat začne torkirat space bar in mi ga samo nabija, da nisem mogla natipkat normalnega teksta :/ 

In ugasnem, preverjam tipki in tap bar na compu, mi vse zgleda nekam čusno, ajde, šit, kaj zdaj.. Resetiram, dela ok, po nekem času spet začne nabijat te presledke brez vzroka. 

In ugotovim zdaj, da sem včeraj za večerjo pospravila mizo, na stran položila bluetooth tipkovnico in na njo položila denarnico.. In mi je denarnica v bistvu nabijala ta spacebar in ostale tipke. 

LOL. 

Mislim... 

:hooray:  :whistling:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3235 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 10 October 2018 - 10:03 PM

Danes je koncno prispel jogi 90x200 cm za malega. Dopoldan je tako spal na jogiju na tleh v svoji sobi. Prav tako je zvecer na njem zaspal in zacuda spal brez zbujanja.

Zdaj sem ga pa glihkar z jogijem vred privlekla v spalnico, ker ne morem spat tako dalec stran od njega in brez da ga slisim, ker me potem skrbi 1001 stvar in ne bi nic spala ponoci :butl:
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3236 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 11 October 2018 - 12:49 AM

Današnja norost dneva je bilo dežustvo na ljubljanski urgenci. Realnost je taka, da ogromno primerov pride nenujnih. Pol ure nam je zaman vzel nek narkoman na metadonu, s katerim je bilo "vse" narobe, ko pa so prisli nazaj normalni izvidi, je hotel da mu damo vsaj eno tableto, da bo lahko spal.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3237 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 11 October 2018 - 05:25 AM

Aha pa ko jim zmanjka denarja pridejo k nam, da ce mu necesa ne damo se bo kar fental. In ga lepo nahranimo, oblecemo, tablet seveda ne dobi in v 24urah ponavadi gre.
  • 0

#3238 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 11 October 2018 - 07:23 AM

Vcasih vidis take stvari, da je tezko, da znotraj sebe ne bi malo obsojal, ampak mogoce je s casom/prakso to lazje prenasat.
Do zdaj sem videla tudi ze veliiikoo psihosomatike, je prav zanimivo, kako so nekateri! ljudje pripravljeni napihnit svoj problem, da bi dobili pozornost, pa izsiljevat bolnisko, zdravili se pa ne bi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3239 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 11 October 2018 - 07:41 AM

Ja ful je tezko razumet da tudi ce delajo to z neke osebnostne motnje je to se vseeno motnja in da je tudi odvisnosz bolezen, ki sploh nas zdravstvene delavce stalno ogroza.
  • 0

#3240 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 11 October 2018 - 08:04 AM

jaz bi zelo težko razumela take primere, tako da vas zelo spoštujem, ker se postavite v njihovo kožo in jih poskušate razumet.

Jaz sem včeraj po nesreči v trgovini ukradla solato :ph34r:  :surrender:

Vzela sem solato, že nastavljeno v vrečki in si jo dala okoli zapestja in nakupovala naprej (seveda sem skočila samo po par stvari in ne rabim košare/vozička ...rabim pa proste roke). Na blagajni sem vse lepo zložila na trak, razen solate na mojem zapestju. Šele med vožnjo domov mi je nekako kapnilo, da je v trgovini sploh nisem vzela iz roke in ko sem pogledala na račun, je dejansko nisem plačala :wacko: . Bom šla danes nazaj jim povedat in plačat, ko se bom opogumila.  

Sploh ne morem verjet!

• 0

Put A Kilt On It!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users