Jaz sem parkrat preizkušala srečo brez dokumenta, ker sem ga pozabila (pretečena osebna, potni list pa spakiram samo tarat, ko vem, da bom šla čez mejo) ali pa je bila spontana odločitev za obisk. Vsakič sem bila relativno presrana, ampak res skoraj nikoli niso preverjali, kvečjemu ob nedeljah v avgustu, ko je bilo res obremenjeno z raznoraznimi turisti..
Danes.
Se mi malo meša.
Včeraj mi je padel prenosnik po tleh in danes, ko sem ga prižgala (pa že včeraj sem ga in je delal BP, edino ob vžigu malo kolca..) je nekaj časa delal ok, potem pa naenkrat začne torkirat space bar in mi ga samo nabija, da nisem mogla natipkat normalnega teksta :/
In ugasnem, preverjam tipki in tap bar na compu, mi vse zgleda nekam čusno, ajde, šit, kaj zdaj.. Resetiram, dela ok, po nekem času spet začne nabijat te presledke brez vzroka.
In ugotovim zdaj, da sem včeraj za večerjo pospravila mizo, na stran položila bluetooth tipkovnico in na njo položila denarnico.. In mi je denarnica v bistvu nabijala ta spacebar in ostale tipke.
LOL.
Mislim...

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.