Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#3221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 May 2008 - 10:17 PM

Reddish ancha, lasje na konicah so daleč najbolj občutljivi in tudi ko se ti zdi, da imaš po dolžini že popolnoma zdrave, se nemalokrat posledice na konicah še vedno vidijo. Čist možno, da boš morala odstrižt še ene 6cm konic, da boš prišla do tistih resnično zdravih las, do takrat pa ti pač ne preostane nič drugega. Sej podaljški so alternativa, ampak je pomoje čist drug feeling imet svoje dolge lase, kot pa ene tuje gor namontirane. Drugače je v primeru, da bi imela svoje slabotne in že po naravi ne bi mogla imet dolgih, ampak pri tebi pač ni tko in pomoje se ti splača počakat. Jaz se nisem barvala že od januarja 2007 in čakam, da mi lasje popolnoma prerastejo, vmes pa skos pridno strižem konice (čeprav sem zdej že prišla do tam, ko se mi takorekoč več ne cepijo) ker hočem odstrižt čisto vse barvane lase. Če ne bi tega delala, bi imela zdle lase verjetno že dobesedno do riti, namesto tega pa jih imam komaj ene 10cm čez ramena. Ampak se splača počakat - čez eno leto, ko bom imela popolnoma nebarvane in totalno zdrave lase, dolge čez sredino hrbta, bom pa vesela, da sem imela potrpljenje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3222 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86508 posts

Posted 13 May 2008 - 11:25 PM

IPB ImageIPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3223 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 May 2008 - 08:23 AM

No, hvala, Dilema, za vzpodbudne besede smile.gif. Res se splača počakat.
  • 0

#3224 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 14 May 2008 - 08:44 AM

zakaj se mi zdi da mi samo ena in ista frizura in dolžina las paše, vedno imam problem ker se mi po svoje zavihajo in bi si jih mogla vsak teden likat če bi hotla imet frizuro,...
  • 0

#3225 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 May 2008 - 09:15 AM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 5. 2008 - 0:25) View Post

IPB Image

Tole mi je pa prav nooooooro lepo, res ono wau. ohmy.gif cool.gif Ne bi več sama hotela imet črnih las (čeprav me fant FUL prepričuje, da bi šla nazaj na črno, ker sm bla baje ful lepa črnolaska) ampak ob taki sliki bi si pa kr premislila. Pa še podobno polt imam, kot tale punca.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3226 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 14 May 2008 - 09:19 AM

Jaz bi tudi tako biggrin.gif Mislim, da bom danes šla kr po barvo. Črne itak, da ne bom vzela. Bi mela pa neko ful temno rjavo, ker se bo itak spirala, da preverimo, kako na temno še lahko grem.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3227 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 May 2008 - 09:20 AM

Če vzameš temno rjavo barvo, boš prišla ven takorekoč črna, samo z bolj mehkim odsevom (ne bo tista umetna črna, ki že mal na modro vleče skor).

Pa še to - ful obstojne in kvalitetne barve so L'Oreal Preference Recital. Aja, pa Schwarzkopf Poly Diadem ima par super rjavih odtenkov.
  • 0

#3228 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 14 May 2008 - 09:24 AM

Hvala smile.gif Bom pogledala. Kaj misliš bi mogla še počakat mal, ker v zdaj bo komaj mesec od zadnjega barvanja.
  • 0

#3229 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 May 2008 - 09:28 AM

Pomoje se lahko pobarvaš, en mesec vmes je dovolj. Samo glej, da pol fajn poneguješ lase, da dobijo nazaj vlago, itd. Če imaš zelo suhe, lahko v regenerator vmešaš žlico ali dve olivnega olja in pustiš delovat malo dlje, kakšnih 45 minut. Lasje po spiranju garantirano ne bodo mastni, bodo pa ful nahranjeni in lepi.
  • 0

#3230 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 14 May 2008 - 09:37 AM

Hvala kiss1.gif
  • 0

#3231 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 14 May 2008 - 03:45 PM

IPB Image IPB Image
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#3232 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 May 2008 - 07:16 PM

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3233 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 May 2008 - 05:04 AM

Js sem pa sprobala pred kakšnim mesecem nazaj to z oljem...tak bolj za foro ker regenerator je bil hranljiv hotla sem videt če ma kakšen poseben učinek.Pa sem imela zelo trde lase pa sem dala dve kapljici.
  • 0

#3234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 10:29 AM

Sej je bil še vedno zraven regenerator, ki je opravil delo mehčanja, tega olje ne ovira. hmm.gif Če si ga dala dve kapljici, se pa sploh ne bi smelo poznat, ker to ni nič. Jaz sem imela vedno z dodajanjem olja dobrim regeneratorjem, totalno mehke, lepe in nahranjene lase. 100 ljudi, 100 čudi. wink.gif
  • 0

#3235 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 May 2008 - 04:45 PM

Pri oni čupci, ki si jo prilepla, ta prvo - ko ma laske malo čez rame .. mi je noro všeč ko so pri špicih tak ravno bek "usekani" res ful padam na to, ker mi ni lepo če so lasje tanjši v špice. Najhuje mi je ko vidim ene babnice ko hočejo met na vso silo dolge lase pa majo tak nekje do riti ampak še jim tam glih 5 lasekov dol visi pa še ful tanki so pri koncu - horor zame.
  • 0
Memento mori.

#3236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 04:50 PM

Joooooj, to je meni tudi nekaj najbolj strašno grdega in ogabnega, ko vidim kako tako, bi najraje vzela škarje in ji pol dolžine stran odrezala. laugh.gif
  • 0

#3237 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 May 2008 - 04:54 PM

Veselo bi se ti pridružla. laugh.gif

Drugače pa sem mela v mislih to slikco:

QUOTE(DiLeMa @ 18. 4. 2008 - 13:55) View Post

IPB Image

Js bi ful mela tako frizuro in predvsem barvo. oops.gif oops.gif

Ampak sem mislila da gledam to na zadnji strani in zdaj verjetno nobenmu nebi blo jasno ktero čupo mislim, hehe.
  • 0
Memento mori.

#3238 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 05:45 PM

Ja, tkole bi jaz tudi imela, ampak se bojim, da mi postrani frfru ful ne bi pasal - mi je pa drugače zelo všeč, sploh v kombinaciji s tole celotno frizuro in barvo. Zdej sem se res trdno odločla, da septembra grem na blond in si ne bom premisla, kljub temu, da fant goni svojo kampanjo za črne ali rdeče lase. Who cares about him anyway. laugh.gif tongue.gif
  • 0

#3239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 May 2008 - 06:33 PM

QUOTE(DiLeMa @ 15. 5. 2008 - 18:45) View Post
Zdej sem se res trdno odločla, da septembra grem na blond in si ne bom premisla, kljub temu, da fant goni svojo kampanjo za črne ali rdeče lase. Who cares about him anyway. laugh.gif tongue.gif

se moram umešat. ne podpiram tega. ja. haha. mislim, totalno glupo se mi zdi, da zagoniš ogromno denarja za razne preparate zdaj, da imaš oh in sploh krasne, svoje lase, na katere si ponosna. potem pa bo to šlo vse septembra v nič in boš spet imela razdraženo lasišče, zmatrane lase. škoda denarja, da si jih zdaj tako neguješ in so v superkul stanju, če boš potem spet vse zajebala. se mi smilijo lasje, zato tak pametujem, haha. drugače pa naredi, kak češ, SEVEDA - boš imela še večje veselje jih vse boge, izmučene negovati, hahaha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3240 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 07:59 PM

Sem se malo pozanimala in grem na blond z zelo gostimi in ultra tankimi prameni po celi glavi. Na tak način se bodo lasje manj uničili, kot pa če bi jih cele namočila v peroksid, poleg tega veliko manj barve pride na lasišče. Sem veliko študirala o tem ker, kot veš, mi lasje ogroomno pomenijo in se nikakor nočem spustit v to kr tko brez poštenega razmisleka. Mi je tudi rekla ena frizerka, da če bom šla tko na blond s popolnoma zdravo in nebarvano osnovo, bodo lasje to neprimerljivo bolje prenesli, pa še narastek zaradi pramenov (ker bo barva bolj prelivajoča) ne bo tako viden in ne bo katastrofe niti v primeru, da si bom pramenala narastek samo enkrat na približno dva meseca. Ja, pa še to je, da če grem na blond s pramenanjem, ti pramene ovijejo v tisto alu folijo in je rezultat znatno manj rumen. Pa prameni torej - to ne bo on izgled, ko je pol las temnih in pol blond, ampak so lasje tako zelo na gosto popramenani, da se sploh ne vidi temne osnove oz. lasje pač izgledajo celotno blond, al kako bi rekla - samo bolj naravno izgleda.

Drugače pa moja frizerka pravi, da imam tako močne lase, da bi se lahko tudi v enem šusu (brez postopnega svetljenja ali pramenanja) cela na blond farbnila in bi lasje s kvalitetno nego vseeno ostali dokaj lepi oz. ne bi bili vidno uničeni in grozni. Zdej se bom itak vsega lotila drugače, kot včasih, ko sem imela na koncu dolžino že 15x beljeno. Zdej bodo po dolžini samo enkrat beljeni, za ohranjanje lepe barve pa bodo potem v uporabi samo prelivi za nevtralizacijo rumene. Pa k frizerki bom hodila, nič sama doma.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users