Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 12:35 PM

To sem jaz ze zadnjic napisala - bolj se mi “smilijo” tisti, ki samo zaradi financ ostajajo skupaj (ponavadi je seveda zenska na slabsem in nima izhoda), kot pa tisti, ki zaradi otrok. Nekatere zgodbe so pa prav bizarne, res.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3222 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 12:37 PM

Ja Jina ampak v enem delu se strinjam s Fiono, da smo deloma tudi zenske kastrirale moske, ker zelimo vedno voditi in bit pobudnice in edino me znamo, pa ne mislim tukaj sebe,ker vem, da ne spadam tukaj

O tem sicer sploh ni bilo govora, ampak jaz sem za enakost pri vsem, tudi glede vodenja/pobud. Nimam jaz nobene zelje po nadvladanju moskega, haha. :D Mi je kristalno jasno in samoumevno, da nismo vsi za vse in se niti ne silim. Nekatere stvari mu prav z veseljem prepustim, ker sama nimam pojma o njih.

Kami, lepo si napisala, se v marsicem najdem. :) Tudi glede ljubosumja, tu sva si z mozem kljub obojestranskemu zaupanju ful razlicna. :D Oz. kot bi moja kolegica rekla - sem glede tega tipicna Balkan girl. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#3223 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24659 posts

Posted 15 January 2024 - 12:48 PM

podpis pod Jino. Nimam potrebe po nadvladovanju, sigurno pa ne bom čakala križem rok, da se stvari spremenijo v ritmu, ki ga  bodo gospod  želeli :D.

Kolikokrat je bil pri nas doma izgovor moje mami : "veš kaj bi jaz vse naredila, pa se mu ne da/nima časa ... in čakam". No, ne :). Će to pomeni kastracija, tudi prav. Naj dokaže najprej da je vreden zaupanja in vodenja, in spustim iz rok brez problema. Ne dobi pa to na podlagi spola  :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3224 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 01:12 PM

Jaz ga moram še bremzat, ker sam najde 1001 projekt v hiši in okrog nje.

• 0

― V. Van Gogh

#3225 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16930 posts

Posted 15 January 2024 - 01:35 PM

Ja meni je to da vse postima, da se vsega loti in vse mu rata itd, ful pomeni.
Pac crknila bi da bi imela nekoga, ki ima dve levi roki glede vsega.
Ne vem, vse to bi bila vprasanja na prvem zmenku :lol:
Zato pa tud M ful spodbujam da vse te tehnicne "moske" zadeve prenasa na B in jih bo se naprej.
Recimo lani je B prvic pokosil vso travo brez da bi blo treba it za njim popravljat.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3226 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27848 posts

Posted 15 January 2024 - 07:20 PM

Fiona, razumem, kaj si hotela povedati, se najdem v tvojem razmišljanju.
In pač nismo enaki, nikoli ne bomo in s tem ni nič narobe, kar pa ne pomeni, da lahko neenakost izkoriščamo. Meni je tako žal, da imam okrog sebe večinoma (hb ne v celoti) individualiste, namesto da bi vsak prispeval svoj delež k skupnemu cilju. Škoda.

Jp, tudi jaz imam takšne samogovore, s tem da se velikokrat zavestno ustavim, ker sicer se zgodi preveč “kaj sploh delam tu” trenutkov.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3227 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19248 posts

Posted 16 January 2024 - 08:41 AM

A gremo ugibat, koliko bo stala pižama sodelovanje Tixi in Mera :) 

• 0

#3228 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 16 January 2024 - 08:49 AM

Celo premoženje. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3229 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16930 posts

Posted 16 January 2024 - 08:49 AM

Toliko da si lahko kupim 5 normalnih pizam za ta dnar.
Sicer pa, kdo sploh kupuje pizame?
Najbolj nepotreben kos oblacila pod soncem. Jaz je sploh nimam.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3230 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27395 posts

Posted 16 January 2024 - 09:03 AM

150€
  • 0

#3231 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 16 January 2024 - 09:08 AM

135€

Jaz več kot 50€ ne bi dala za pižamo. Mislim,daje Tixi enkrat tui napsaila nek mejen znesek.

Drugače pa iz tega  dela ful preveliko dramo. Kupiš pižamo in daš dodatno izrezati vratni del. Ni ravno kompliciran kroj, da bi to zahtevalo krojaške sposobnosti.

Jaz imam pižamo :) tudi poleti, ker me hladi v ramena.

Na razumem pa v čem je fora spalnih srajc samo z naramnicami. Razen seveda estetski

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3232 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19248 posts

Posted 16 January 2024 - 09:10 AM

Jaz tudi nosim pižame. No imam tudi par pajkic za spanje in navadne bombažne majice, ampak sem zdaj dobila za božička od Beti pižamo in je najbolj udobna pižama ever. Priporočam. 

Jaz rečem 130 €. 

• 0

#3233 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 16 January 2024 - 09:12 AM

Barbarina, katero imaš?
Tixi je kar obsedena s pižamami.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3234 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 16 January 2024 - 09:12 AM

Jaz imam tudi eno od Beti. Fajn je ja.

Sem si pa kupila eno iz muslin letos, na BS. 27€. Pa skoraj stavim, da bo od Mere iz muslina.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3235 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 16 January 2024 - 09:18 AM

Jaz tudi ne razumem cele drame okoli pižam, resno. Ampak, če ni drame, potem ne moreš prodat in upravičit cene.  :whistling:

Jaz najraje nosim pajkice in navadno bombažno majico. Letos sem dobila eno Liscino, mi je tudi ok, edino ljubše bi mi bilo, če bi bil ravni kroj oz patent, namesto na zvonec. Meni to vse gor zleze in me potem hladi. 

Spalnih srajc sploh ne razumem/maram, ker mi zleze povsod, jaz pa rabim pokrit hrbet oz ledveni del in zokne. Ne morem spat brez.  :ph34r:  Pa cene pižam, 80€+,  ne vem koliko denarja bi morala meti, da bi to kupovala. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3236 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19248 posts

Posted 16 January 2024 - 09:19 AM

Tole: Pižama MEDIKA - Beti Underwear (beti-underwear.com)

Tisto roza mašno sem odrezala. :) 

Jaz moram nujno imeti patent, znorim, če mi lezejo gor hlače. 

• 0

#3237 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25977 posts

Posted 16 January 2024 - 09:25 AM

Čisto enako kot Tasika. Letos sem se za stos namenila pogledat za pižame, pa nisem uspela nič najti. Ene so bile ful fluffy in sem bila cela statična, še preden sem jih dobro oblekla, pa tisti siv od spuščenih ramen mene tako moti, da ni za povedat (to, kar je zdaj moderno pri majicah/puloverjih). Hlačnice mi pa itak nobene niso dovolj dolge, kar v kroju na zvonec izgleda ekstra groteskno (ne da bi si želela tak kroj za spat). Kakšne so pa hlačnice od Beti/Lisce, kar se dolžine tiče? Jih ima kakšna dolgonoga forumasica?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3238 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32432 posts

Posted 16 January 2024 - 09:36 AM

Jaz pižamo imam, ampak ne za spanje, tega ne prenesem, spim samo v kakšni kanoteri in spodnjicah, pižamo pa oblečem za doma ponavadi ob dnevih, ko se prej stuširam in umijem lase, ne grem pa še spat, ampak tudi ne počnem kaj dosti več od valjanja po kavču, heh.

Zdaj imam od Lisce, kupila sem jo znižano pred leti in bi verjetno spet vzela tam, sej spremljam skoz, če imajo kakšna znižanja, ravno te dni jo je prijateljica kupila s precejšnjim popustom, za oba dela 40 €: Majica z dolgimi rokavi »Lucky« - pižama (lisca.si)

• 0

#3239 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27395 posts

Posted 16 January 2024 - 09:42 AM

Jaz imam tudi Liscino s patentom,pa eno c&a,ki sicer ni 100 bombaz ampak je ful udobna. Unicim ogromno pizam, oz.sem jih v zadnjih letih,ker so se skos prale pa pred vecerjo se tusiramo in me punce potem kdaj popacajo,tako da je to najvec noseno oblacilo pri meni,poleg pajkic za doma in uniforme 🤣
  • 0

#3240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 16 January 2024 - 09:49 AM

Anouk, jaz imam 2 Liscini pizami, ki sta mi dovolj dolgi, sta pa brez patenta in pretanki za zimo. Jaz res ponorevam zaradi prekratkih hlac pri pizamah, pa 95 % je takih. Pred kratkim mi je fotr dal svojo zimsko Intimissimi, ker je njemu pretopla in to je edina pizama za tak mraz (midva spalnice ne ogrevava, ne vem koliko stopinj imate tiste, ki spite napol nage :D), ki mi je dejansko prav.
Za bozic sem dobila se pizamo Alma Ras, ampak mi je za zdaj pretanka pa hlace mi ful gor lezejo, ker so siroke in brez patenta. Bo za potem, od marca naprej. :D
Meni so tudi pizame nepogresljive.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users