Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 15 March 2012 - 01:06 PM

Ti imaš tudi naravno barvo blond - temnejšo, ane?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3222 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 March 2012 - 01:12 PM

Niti ne, naravne imam mišje sive, take brez pigmenta :yucky:
  • 0

#3223 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 15 March 2012 - 10:15 PM

Meni to ni grdo. ;p
Mislila sem tako, da si naravno svetla vseeno, pomoje se tako lasje manj poškodujejo ob barvanju na svetlejšo. Jaz nisem imela nič suhih, ko sem imela leta svetlejše pramene.
  • 0

― V. Van Gogh

#3224 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2012 - 11:58 PM

Po kaki logiki pa se ti to zdi Jina?
Na vsake lase pride enaka barva, enak odstotek hidrogena za mešanje barve. Edino če neko punco, ki je naravno svetla barvajo z manj močno barvo kot neko, ki je ful temna. Ampak ponavadi niti ne. Blond je pač blond.
  • 0
Viens, reste ici!

#3225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 16 March 2012 - 12:59 PM

To sem misilila, ja.
  • 0

― V. Van Gogh

#3226 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2012 - 01:13 PM

Aha, to je potem mogoče, da se naprimer barva z 6% hidrogenom, ampak je pa potem spet nevarnost oranžne.
  • 0
Viens, reste ici!

#3227 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 16 March 2012 - 03:37 PM

Pomojem je pa fora ziher tut v tem, da je temnejši las treba dlje časa barvat, pa večkrat, jaz se npr. nisem pobarvala po dolžini že skoraj tri leta, ker nimam toliko rumenega pigmenta, da bi mi ful ven tolklo. Če hoče temnolaska hladno blond, mora to pomoje kar redno obnavljat, mam kolegico, ki se barva 2x mesečno, ker ma naravno svetlo oranžne lase in ji to tok noro buta ven, da nima druge. Pa ful čudno, da sploh nima tok uničenih las, ne vem kaj dela. 0.o
  • 0

After all this time?

Always.

#3228 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 March 2012 - 03:21 PM

Ja itak, da je tud to fora. Pa svetlolaskam lahko hitrejši čas prime, kakšne morajo imet pa barvo po 45 minut gor za enak rezultat. Tako, da je tudi razlika potem glede uničenih las.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3229 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 March 2012 - 03:09 PM

Jaz rabim nasvet in sicer sem se naveličala svoje blond barve in bi rada šla bolj na medeno blond oz. naravno blond. Prvič bi šla k frizerki, da bi me postopoma (mogoče bi najprej poskusila tako, da bi si dala pramena?) Kasneje bi se ful rada barvala sama doma, katere barve kaj priporočate? Ne bi pa rada kakšnega rumenega ali oranžnega tona. Pa a bi zdaj bilo sploh pametno se barvati pred poletjem, se naj šele v jeseni? Zdaj sem se barvala z blanžem in bi se res začela z barvo.

Nekaj takega imam sedaj:
Posted Image

Nekaj takega bi imela:
Posted Image Posted Image
Posted Image

Naravne lase imam nekaj v tej smeri:
Posted Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3230 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 March 2012 - 03:10 PM

Rumena boš, po moje, v vsakem primeru. Ali pa rdeča ali zelena :D.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3231 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 March 2012 - 03:14 PM

Joooj ne me strašit, že tako se bojim vsake spremembe...ampak zdaj sem se res naveličala peroksida, pa bi rada bolj naravno.
Zelena kar pričakujem, da bom, rumena pa joooj upam, da ne. Bom frizerki poskušala razložit točno kaj hočem. Spiral se mi bo pa itak dokler blanž ne preraste verjetno.

Kako si ti kaj sedaj zadovoljna s svojimi lasmi, barvo?

Pa za garnier barve sem slišala, da naj ne bi prijele rumeno ampak tako bolj temno blond, bi blo mogoče za poskusit samo na enemu pramenu las.
Ta barva mi je še lepa.
Posted Image
  • 0

#3232 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 March 2012 - 03:24 PM

Vse barve ki si jih nalepila so mi všeč, bi imela, morda še pikico temnejše. Revlonova in Keune dark ash blonde mi je ful lepa:
Posted ImagePosted Image

Ampak jaz ne vem če bom sploh lahko kdaj imela take, ker imam preveč toplega pigmenta :( Sploh pa zdaj ko sem oranžna.. Sem razmišljala da bi še malo pustila da se spere (se je že precej, thanks God) in potem dala eno od zgornjih dveh. Čeprav si ne upam, ker se nisem nikoli sama doma, in se bojim da bom zelena. Več kot 3% razvijalca pa ne bi dala. Tudi zdaj sem jo izrecno jaz prosila naj mi da samo 3%, saj pa zato sem prišla tako oranžna, ona mi je hotela dat 6%, Morda bom res kupila barvo in jo nesla k frizerki, pa bomo videli.
Imam pa ful lepše lase, opazno. Tudi fant je zadnjič prav omenil da jih imam več, pa ogroooomno malih laskov imam, res, po moje imam na glavi več novih laskov kot pa mojih starih, LOL. Ne vem ali gre zahvala dejstvu da nisem več blond, ali to da jemljem Fitoval, B-complex,...bwo, karkoli je, I like it.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3233 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 30 March 2012 - 08:15 AM

če kateri prav pride: http://privoscite.si...lec-hair-brush/
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3234 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 03 April 2012 - 09:25 AM

Punce,
sem želela vedeti, če katera od vas ima slučajno ta fen ali nevem kaj bi bilo to...
Posted Image
Če katera od vas ima ta fen mi lahko kaj več pove o njemu, ker se mi zdi še kar v redu zadeva. Hvala.
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#3235 Angelikaa

Angelikaa

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 03 April 2012 - 08:15 PM

Mene tut to zanima. :confused: ^_^
  • 0

#3236 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 03 April 2012 - 08:56 PM

Mislim, da je Felicia nekaj govorila, da to uporablja, mogoče bo ona znala več povedat. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#3237 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 April 2012 - 09:38 PM

Meni se ta ne zdi vredu, ker ima bunkice. Jaz imam tole od Rowente, in so samo ščetine:

Posted Image

Meni brez te fen krtače ni za živet, nardi mi popolne lase, popolno frizuro, volumen.. porabim enako časa, kot če bi si normalno sušila. Nardi res gladke in mehke lase, isti efekt kot če ti sfenajo pri frizerju. Je pa res da je ful draga in da imam že tretjo, ker ful pregorevajo. :down: Ampak mi nikoli ni škoda, ker je efekt res fenomenalen.
  • 0
Memento mori.

#3238 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 April 2012 - 09:02 AM

Še ena možnost pa je, da je to pač tvoja maksimalna dolžina, do katere zraste las.

:shock:

Kaj to dejansko obstaja? Prvic slisim za kaj takega, pa sploh mi ni logicno.

Sprasujem, ker se mi zdi da se v enem letu nisem nikamor premaknila v dolzini las. :(
  • 0
Memento mori.

#3239 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2012 - 12:03 PM

Ne, to ni logično.
Maksimalno dolžino imajo samo obrvi in trepalnice, koliko sem poučena jaz.

Zlatolaska, tebi pa se zdi da ti lasje niso nič zrasli zato, ker imaš kodre in se skoraj nič ne pozna, če imaš daljše lase. Itak da so ti ;).
  • 0
Viens, reste ici!

#3240 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 April 2012 - 05:25 PM

Ja itak da je možno, las ne raste v nedogled, ampak slej ko prej izpade, tako da ima vsak človek neko približno maksimalno dolžino, do katere zrastejo njegovi lasje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users