Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 15 March 2012 - 01:06 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 March 2012 - 01:12 PM

Posted 15 March 2012 - 10:15 PM
Mislila sem tako, da si naravno svetla vseeno, pomoje se tako lasje manj poškodujejo ob barvanju na svetlejšo. Jaz nisem imela nič suhih, ko sem imela leta svetlejše pramene.
― V. Van Gogh
Posted 15 March 2012 - 11:58 PM
Na vsake lase pride enaka barva, enak odstotek hidrogena za mešanje barve. Edino če neko punco, ki je naravno svetla barvajo z manj močno barvo kot neko, ki je ful temna. Ampak ponavadi niti ne. Blond je pač blond.
Posted 16 March 2012 - 12:59 PM
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2012 - 01:13 PM
Posted 16 March 2012 - 03:37 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 March 2012 - 03:21 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 March 2012 - 03:09 PM
Nekaj takega imam sedaj:

Nekaj takega bi imela:

Naravne lase imam nekaj v tej smeri:

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 March 2012 - 03:10 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 March 2012 - 03:14 PM
Zelena kar pričakujem, da bom, rumena pa joooj upam, da ne. Bom frizerki poskušala razložit točno kaj hočem. Spiral se mi bo pa itak dokler blanž ne preraste verjetno.
Kako si ti kaj sedaj zadovoljna s svojimi lasmi, barvo?
Pa za garnier barve sem slišala, da naj ne bi prijele rumeno ampak tako bolj temno blond, bi blo mogoče za poskusit samo na enemu pramenu las.
Ta barva mi je še lepa.

Posted 23 March 2012 - 03:24 PM

Ampak jaz ne vem če bom sploh lahko kdaj imela take, ker imam preveč toplega pigmenta

Imam pa ful lepše lase, opazno. Tudi fant je zadnjič prav omenil da jih imam več, pa ogroooomno malih laskov imam, res, po moje imam na glavi več novih laskov kot pa mojih starih, LOL. Ne vem ali gre zahvala dejstvu da nisem več blond, ali to da jemljem Fitoval, B-complex,...bwo, karkoli je, I like it.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 March 2012 - 08:15 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 April 2012 - 09:25 AM
sem želela vedeti, če katera od vas ima slučajno ta fen ali nevem kaj bi bilo to...

Če katera od vas ima ta fen mi lahko kaj več pove o njemu, ker se mi zdi še kar v redu zadeva. Hvala.
Posted 03 April 2012 - 08:15 PM

Posted 03 April 2012 - 08:56 PM

After all this time?
Always.
Posted 08 April 2012 - 09:38 PM

Meni brez te fen krtače ni za živet, nardi mi popolne lase, popolno frizuro, volumen.. porabim enako časa, kot če bi si normalno sušila. Nardi res gladke in mehke lase, isti efekt kot če ti sfenajo pri frizerju. Je pa res da je ful draga in da imam že tretjo, ker ful pregorevajo.

Posted 15 April 2012 - 09:02 AM
Še ena možnost pa je, da je to pač tvoja maksimalna dolžina, do katere zraste las.

Kaj to dejansko obstaja? Prvic slisim za kaj takega, pa sploh mi ni logicno.
Sprasujem, ker se mi zdi da se v enem letu nisem nikamor premaknila v dolzini las.

Posted 15 April 2012 - 12:03 PM
Maksimalno dolžino imajo samo obrvi in trepalnice, koliko sem poučena jaz.
Zlatolaska, tebi pa se zdi da ti lasje niso nič zrasli zato, ker imaš kodre in se skoraj nič ne pozna, če imaš daljše lase. Itak da so ti

Posted 15 April 2012 - 05:25 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users