vprašanja (zanima me, ...)
Posted 31 August 2017 - 04:24 PM
Posted 31 August 2017 - 05:01 PM
Errol, se pridružujem hvalospevom Osmice. Čudi me, da ga še nisi sprobal
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2017 - 10:13 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 September 2017 - 11:29 AM
Posted 04 September 2017 - 11:42 AM
Podgana, je za vas pristojno Meli Trebnje zavetišče?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2017 - 12:14 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 September 2017 - 01:07 PM
Za Meli se sliši grozne stvari. Koliko ej res pa ne vem.
Posted 05 September 2017 - 08:18 AM
V sklopu evropskega tedna športa, bomo v službi organizirali nekatere aktivnosti. V kolikor bo slabo vreme bomo imeli neke igre v telovadnici in sem razmišljala, da bi nabavila kake proteinske ploščice, ki pa so precej drage. Imate kak drugi predlog kaj bi lahko namesto tega?
[Napoleon]
Posted 05 September 2017 - 08:51 AM
Posted 05 September 2017 - 09:48 AM
Posted 05 September 2017 - 10:10 AM
Meni se tudi zdijo banane super ideja. Pa kaki oreščki, rozine, orehi, suhe fige mogoče - to našteto ni tako drago.
Posted 05 September 2017 - 11:13 AM
Za odrasle, med ali po koncu rekreacije. Nekaj kaj lahko brez težav dostavim tja in razdelim. Oreščki znajo bit problem, kr se to hitro raztrese po tleh.
Sama sem razmišljala o jabolkih, ampak mislim da so banane še boljša ideja.
[Napoleon]
Posted 06 September 2017 - 09:56 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 September 2017 - 09:59 PM
Odprto okno 24/7.
Posted 07 September 2017 - 06:43 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 September 2017 - 07:20 AM
Mogoče preverite kako je z vlago - one male škatle za razvlaževanje zraka?
+ (globinsko) čiščenje.. Za vmesno fazo prebrodit bi pa nabavila eterična olja za odišavit, ne sintetičnih dišav. Limonska trava mi ima lep vonj. Preveri še DoTerro.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 September 2017 - 08:07 AM
https://www.doterra....zh/p/purify-oil
Če rabiš, ga imam nekaj doma.
Olivija, tebe še pestijo mravlje? Mi nisi nikoli naslova napisala

Posted 07 September 2017 - 08:22 AM
Ej, joj oprosti.
Jaz sem še isti večer takrat šla na dopust in sem se popolnoma odklopila. Kar sem naredila, je bilo to, da sem z eteričnim oljem cimeta nakapala po vogalih in je zaleglo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 September 2017 - 08:26 AM
Posted 07 September 2017 - 09:33 AM
Kaksne spreje s sinteticnimi disavami odsvetujem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users