Recepti - SLADICE
Posted 02 October 2018 - 10:49 AM

Pablo Picasso
Posted 02 October 2018 - 10:53 AM
2 jabolki na dan in vsi zdravniki stran
Posted 02 October 2018 - 11:14 AM

Posted 28 October 2018 - 01:33 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 October 2018 - 01:56 PM
Jaz bo trenutnem navdihu, včasih narežem na kocke, kockice, ploskvice, včasih naribam, sladkor, ščep soli, tona cimeta, včasih malo masla, včasih pest v rumu namočenih rozin... kot mi zapaše.
Pablo Picasso
Posted 28 October 2018 - 03:44 PM
Posted 28 October 2018 - 03:53 PM
..strudel M pece in on da samo jabolka in cimet pa je super.
Posted 13 February 2019 - 11:33 PM
Jaz bom tega poskusila danes: http://www.brezgresn...stek-z-jabolki/
Sem skeptična do zdravih sladic, tale narastek pa je res zelo dober tudi brez dodanega sladkorja in olja. Sem pa dala riževo mleko in namesto vanilije 1 žlico vanili sladkorja.
Ob marmeladi ali kaki sladki omaki pa pride še bolj sočen.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 February 2019 - 01:20 PM
Tekstura oresckov me pa v vecini hrane zmoti.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 February 2019 - 05:33 AM
https://www.mydarlin...container-18055
Edino mleka sem dala pol sojinega in pol kokosovega, ker sem ga imela se ravno za porabit, pa 2 limoni, ker sem imela manjše Bom danes še en pekač spekla za naju, tako da jih res priporočam!

Posted 05 April 2019 - 10:20 AM
Delam bananin kruh po receptu Curryandlove, če katero zanima recept. Veganski, brez olja in brez rafiniranega sladkorja.
Jaz datljev žal nisem imela na zalogi, požrli molji , zato sem dala rjav sladkor po občutku + laneno seme namesto orehov, ker sem pozabila, da jih imam v hladilniku
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 August 2019 - 08:10 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 05 August 2019 - 08:27 PM
Meni je ta recept za korenckove mafine fajn (delam z belo moko sicer, pa vcasih malo na uc kaj odmerim). Pa ful paseta not se naribana limonina lupinica in ingver <3.
Posted 24 October 2019 - 02:12 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 08 August 2020 - 10:11 PM
Posted 12 December 2020 - 02:34 PM
Vsakič, ko delam bučno juho, vzamem malo buče stran in naredim FUUUUUL slastne piškote z bučo.
Ni moke, ni jajc, samo mleti mandlji, maslo, začimbe in čokolada. Res, res dobri pridejo in najbolj easy so za narest. Na žalost se buče ne čuti nič, ampak vseen dajo sladkobo.
https://www.asaucyki...h-almond-flour/
Posted 12 December 2020 - 06:02 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 December 2020 - 06:05 PM
Daj napiši kakšni se ti zdijo, ko jih narediš.
Jutri jih spet naredim, požremo vse v enem dnevu na žalost.
Posted 30 December 2020 - 08:28 PM
Danes sem spekla kolač s polento in pomarančo od Jamieja
Recept je tukaj: https://www.jamieoli...e-polenta-cake/
Ful je dobro, FUUUUL! In spet čist izi za narest.
Posted 05 January 2021 - 10:39 PM
https://oopsi.si/cok...nanina-tortica/
Jaz sem včeraj naredila to torto. Uspela mi je res lepo, ampak po okusu mi ni tako waw, kot sem si predstavljala, da bo. Jaz imam rada, da je krema mehkejša, puhasta, tukaj je pa prav kot en trden puding. Količine sem dala enake, kot je v receptu. Ne vem, ali bi morala biti nekaj časa na sobni temperaturi, da se malo zmehča? Ali je pač že v osnovi preveč želatine notri?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users