Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3201 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 19 September 2018 - 01:01 PM

Meni sta čisto običajna izraza, čeprav matematika tudi ni moja prijateljica, smo pa res na gimnaziji vedno uporabljali tovrstno poimenovanje.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3202 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 19 September 2018 - 01:03 PM

Jaz tudi ne bi vedela, nikoli v zivljenju nisem tega rabila (kot matematike nasploh :P).
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3203 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 19 September 2018 - 02:13 PM

Če prav razumem, so te ženske bile visoko izobražene? No, jaz bi pričakovala, da je vsaj ena od teh te izraze že kdaj slišala oz. približno ve, s čim jih povezati. Je pa res, da izven matematike v bistvu redko slišiš tako poimenovanje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3204 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 September 2018 - 03:06 PM

Meni se nič takega ne zdi, da niso vedele, so vsaj vprašale in zdaj vedo. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3205 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 September 2018 - 11:37 AM

Kaj se mi je naredilo danes ponoči, neverjetno res.

Zdaj spim vedno z ušesnimi čepki, nimam pojma kaj se je dogajalo ponoči, ampak zjutraj ob sedmih se zbudim s polnimi usti in v šoku kaj imam notri.

In sem imela v ustih ušesni čepek, na nebu prilepljen in totalno pogrizen, drugi pa na srečo še vedno v ušesu. Kako mi je to uspelo nimam pojma.  :butl:

Za lažjo predstavo, uporabljam te silikonske:

146394_3_ohropax-silicone-tampoes-auricu

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3206 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 20 September 2018 - 11:52 AM

:lol1:
  • 0

#3207 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 20 September 2018 - 11:53 AM

ahahahahahahahaha

ta me je pa res nasmejala!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3208 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 20 September 2018 - 12:00 PM

:D
  • 0

#3209 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 September 2018 - 12:05 PM

No še sreča, da ga nisem pojedla, ker bi ga iskala potem po spalnici v nedogled in nebi nikoli izvedela kje dejansko je pristal. :lol:

Sem se pa precej ustrašila, ko sem se zbudila, da imam kar polna usta, tako da res še dobro da se mi ni kje zataknilo. 

• 0

#3210 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 20 September 2018 - 12:08 PM

Čudovito. :lol:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3211 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 September 2018 - 12:34 PM

:surrender:  :o :D 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3212 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 20 September 2018 - 01:17 PM

Ja, še dobro, da je ostalo v ustih.
Ni enako, ma si me spomnila, kako sem jaz eno obdobje med spanjem pogosto dobila po dva pika, ponavadi na noge. Ni srbelo, tako da sem pomislila na pajka. Obrnila sem spalnico, nič. Potem sem pa en dan med sesanjem hodnika, iz katerega vodijo vrata v najino in otrokovo sobo v enem kotu, za koškom z igračami odkrila konkretnega pajka. Nočem vedet. >.<
  • 0

#3213 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 20 September 2018 - 01:17 PM

Haha :D, jaz sem ga tudi danes zjutraj iskala po tleh, sem ga nasla, pod nocno omarico se mi je skotalil.
  • 0

#3214 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 24 September 2018 - 09:09 AM

Jaz pa lahko z današnjim izpadom spravim to temo na "next level shit" :whistling:

Že na poti nazaj me je po malo grabila panika z vsem kar prihaja. Ko sva se pripeljala, je videl, da nekaj ni OK in je še rekel, če se zapeljeva v Kamnik, da preverim vse skupaj, potem se pa pač vrneva v LJ. In seveda jaz racionalna duša - ne, ma daj nehi, bo že. Se bom že umirila.

Že tako nisem mogla spat in sem šla šele okoli polnoči. Ob dveh se zbudim iz more, da je nekaj hudo narobe s hišo in se nikakor nisem mogla pomirit. Po pol ure buljenja v strop z očmi kot sova, sem sklenila, da spat itak ne bom mogla več in najbolje, da se usedem v avto in se odpeljem domov. Ko sem prišla domov, pregledam če je vse OK, poberem jabolka :butl:  :butl: :butl:  (nočem vedt, kaj so si mislili sosedje, če so me videli, da ob 3:00 zjutraj hodim okoli hiše in pobiram gnila in padla jabolka), zmečem potovalke v sobo, pogledam posteljo in si mislim - jaz budala, bom zdaj sama tu spala.

In se usedem v avto in se odpeljem nazaj v LJ.

Kako se mi je samo smejal. Da sem pravi Looney toons.

:AJEBEŠ:  :AJEBEŠ: :AJEBEŠ:  

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3215 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 24 September 2018 - 09:33 AM

:lol1:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3216 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 24 September 2018 - 09:36 AM

Daj nehaj  :lol1:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3217 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 September 2018 - 10:01 AM

:lol:
Tisto z jabolki ob treh zjutraj si prav v zivo predstavljam. :D
  • 0

#3218 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 24 September 2018 - 10:19 AM

Ojoj, pa mrzlo je bilo, daj.  Sicer si sebe tudi predstavljam v kaki taki situaciji sredi noči :D Važno, da so jabolka na suhem :lol:

• 0

#3219 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 24 September 2018 - 11:05 AM

Jabolka tudi jaz komot sredi noči pobiram (če pač pridem ravno takrat od kod). :D
  • 0

#3220 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 24 September 2018 - 01:56 PM

Haha Kami :D
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users