Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3201 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 13 January 2024 - 06:30 PM

Super ideja! Jaz imam lahko dizajn cez. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3202 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27848 posts

Posted 13 January 2024 - 06:59 PM

Saj res! 😎
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3203 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23347 posts

Posted 13 January 2024 - 07:20 PM

Ja, super ideja, v ekipi imamo strokovnjake iz zdravstva, farmacije, oblikovalce, pokrivamo celo Slovenijo, ni da ni :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3204 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11946 posts

Posted 13 January 2024 - 07:24 PM

Zakon. Jaz bom pa poskusni zajcek.
  • 0

#3205 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17365 posts

Posted 13 January 2024 - 07:30 PM

Jaz lahko manifestiram!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3206 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 13 January 2024 - 07:31 PM

😂
  • 0

― V. Van Gogh

#3207 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19248 posts

Posted 13 January 2024 - 07:43 PM

Nabavo, prodajo, računovodstvo, marketing, kadrovsko tudi mislim, da imamo pokrito 😆 in nekaj pravnic za pogodbe 😊

Ot moram napisat, Oopsiurska mi je sicer kr kul drugače, ampak okus za notranjo opremo ima pa res obupen.
  • 0

#3208 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27848 posts

Posted 14 January 2024 - 12:13 AM

Samo imamo res potencial! : D

Hahaha, Podgana.
  • 0

#3209 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11946 posts

Posted 14 January 2024 - 09:29 AM

Zdele sem se pa tok narežala, ena objava bolj smešna od druge, zakon no!! :D

• 0

#3210 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19248 posts

Posted 14 January 2024 - 10:35 AM

No evo pa še ti iz policije, da nam ne može niko ništa 😂
  • 0

#3211 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27848 posts

Posted 14 January 2024 - 12:00 PM

Muahahahhaha ne može nam niko ništa. :lol:
  • 0

#3212 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24659 posts

Posted 15 January 2024 - 07:55 AM

:lol1:  :lol1:  :lol1:

take stvari rabimo za ponedeljkovo jutro

Punce, zakon ste!!!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3213 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16930 posts

Posted 15 January 2024 - 09:05 AM

Edit: Eh shit. Link ni prijel zdaj ga pa vec ne najdem.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3214 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 09:10 AM

Kaj pa je to? Verjetno napacen link.
  • 0

― V. Van Gogh

#3215 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16930 posts

Posted 15 January 2024 - 11:14 AM

Tko zgleda samogovor v moji glavi 90% casa ko sem pokonci.

https://www.instagra...TJmYzQxN2l1Zg==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3216 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 11:18 AM

Mene zanima, kaj je bilo v prejsnjem, ker sem prebrala, kar si potem zbrisala. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#3217 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16930 posts

Posted 15 January 2024 - 12:14 PM

Bil je street interview, tip okol 45, zgledal je hud, pac alfa. Novinar ga je vprasal "zenska ki si sama sluzi kruh al housewife?"
Pa je rekel o to pa morte mojo zeno vprasat, 23 let sva porocena.
Pride zena, pove da housewife anyday in da imata 4 otroke.
On je komentiral da: "Masculinity needs to be earned but femininity needs to be protected and that becomes a problem if your wife earns more than you."

In ja, se strinjam. Jaz ne bi mogla bit z moskim, ki ga financno nadvladam. Pac, tko je, sue me. To ne leti na Oro, niti na situacijo v keri je ona, govorim o mogoce paru ki zacenja od zacetka.

Submision zame tudi ne pomeni, da partner hodi po zenski. Pac to deljenje vlog v tradocionalnejsem smislu me sploh ne moti, ker moj partner recimo tocno ve koliko casa in truda vzgoja otrok, gospodinjstvo itd odnese in da je to tudi sluzba. Torej, v redu, so odnosi kjer oba hodita v sluzbe, oba dobro sluzita, delita skrb za otroke.
So odnosi, kjer ona ne hodi v sluzbo pa vseeno sta si enakovredna in vecinsko ona skrbi za otroke in druzino, ker je to pojmovano kot njena sluzba. In to taka, brez dopustov.

Iz tega izkljucujem odnos 1950, kjer je moski sedel na kavcu in delal nic, zenska pa ga je pedenala kot svojega otroka.

Ne vem ce znamo te stvari locit, ko se pogovarjamo o podrejanju. Nasplosno mi gre ta feministicna scena na jetra in se mi zdi da smo si lahko enaki tudi, ce eden (zenska) ne hodi v sluzbo. Vse je odvisno od mentalitete ljudi, ki sta v to vpeta.
Jaz sem pac tista zenska ki ni karieristka in to bolj pricakuje od moskega, hkrati pa dopuscam tudi da so moski, ki rajsi vidijo da je zenska bread winner ampak meni to ne potegne.
  • 0

#3218 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86197 posts

Posted 15 January 2024 - 12:27 PM

Aja, to smo itak zadnjic obdelale po dolgem in pocez. :D Jaz v tem ne vidim neke filozofije, vecini zenskam je pac fajn, da tip vec/veliko zasluzi in ji s tem odnese marsikatero financno skrb in jo razvaja. Hkrati je to marsikateremu moskemu izgovor, da je doma bolj na komot in je vec na partnerki (tudi ce oba hodita v sluzbo). Prave moskosti je pa ne glede na finance vedno manj.
  • 0

― V. Van Gogh

#3219 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24659 posts

Posted 15 January 2024 - 12:27 PM

Zdaj v živo spremljam primer, ko je gospa 60 plus (seveda gospod tudi), on en strašen odvetnik, ona je bila doma gospodinja. Vse je bilo skupno, doker se on ni odločil, da bi rad mlajši model in se vmes prepričal, da je ona brezvezna, da ni nikoli nič prispevala, da je samo on kaj vreden. Tako tudi z vsemi nepremičninami, avti in podobno. Zagrozil ji je, da od njega ne bo dobila niti evra. Menda je "podkupil" oz. pridobil na svojo stran že dva njena odvetnika ...  zdaj ima ona  tretjega, ki je za enkrat še na njeni strani in se dejansko bori za njene interese. 

Za enkrat še vedno živita pod isto streho, saj se seveda ne moreta zmenit o denarju. Na sodišču sta že dve let, vsakič jima prestavijo razpravo za par mesecev. Ona nekaj dokaže, on vse zanika in tako se nabirajo krogi. 

Ona je želala / za-arat stanovanje stran od njega, ker je razprava ni bila zaključena, ne more nič. 

Jaz poznam samo njeno stran zgodbe, lahko je druga stran zelo drugačna. 

Vem, da je to samo ena od zgodb, AMPAK izpod časti bi se mi zdelo, da bi na koncu morala dokazovat za vsak "zaslužen" evro in bi me vlačil po sodiščih  (oz jaz njega) in bila v njegovi nemilosti ali se mu zdim vredna, da mi nekaj nameni ali ne. 

Doker se vsi lepo razumemo in se v vsem strinjam, je vse super, fino, fajn. Mene bi vedno skrbelo, kaj bo, če gre kaj narobe. 

Jaz bom kar ostala feministka, hvala lepa  :P  - kako že pravijo: bolje drži ga, nego lovi ga  :wink1:

Finance so meni samo ena od postavk, kjer lahko en "nadvlada" drugega. Mi pa večji zaslužek nikakor ni dokaz kakšrne koli moškosti.

Jaz zdaj vidim, da je (vsaj meni)  moškost tudi v tem, da je noro vesel in ponosen na vsak moj uspeh v službi, da sem ga s plačo že skoraj ujela in se ob tem ne počuti ogroženega. In da mi je že prej govoril, da sem sposobna bistveno več, kot sem imela priložnost pokazat v prejšnji službi in je bila njegova spodbuda tudi motivacija za menjavo službe. 

Da velikokrat reče, da se mu zdim dobra mati svojim otrokom in da bi si želel, da bi imel on tak odnos z otroki, kot ga imam jaz. Prizna, da se mu zdi fajn, ko me kakšen moški "premeri", ona pa ve, da sem "njegova".    Da delam s 23 fanti v služi in niti v 1% ni pokazal nobenega ljubosumja (jaz na to nisi pomislila nisem, so me pa kolegice parkrat opomnile, da niso sigurne, če bi njihovi partnerji to tako dobro sprejeli ... iskreno, če bi bila obratna situacija, tudi jaz ne vem, če bi bila tako mirna  :whistling: )

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3220 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27395 posts

Posted 15 January 2024 - 12:33 PM

Ja Jina ampak v enem delu se strinjam s Fiono, da smo deloma tudi zenske kastrirale moske, ker zelimo vedno voditi in bit pobudnice in edino me znamo, pa ne mislim tukaj sebe,ker vem, da ne spadam tukaj 🤣
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users