Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3261 replies to this topic

#3181 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4275 posts

Posted 13 May 2025 - 07:27 AM

Se pridružujem Kami. Meni letos tudi vso dogajanje leti mimo, ker nimam časa premljat zadeve. Držim pesti za Klemna, da mu nastop rata po najboljših močeh, ostalo pa ni v njegovih rokah. Sem nekje zasledila, da v prvem polfinalu ni balad, kar je tudi ena vrsta prednosti, čeravno njegov hiter nastop ni najboljše  za pomnjenje  pred glasovanjem.

• 0

#3182 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4275 posts

Posted 13 May 2025 - 08:34 AM

Sem našla link kjer so kratki posnetki pesmi prvega polfinala. Res izstopa umrjeno ozadje pri našem, pri vseh ostalih je light show tako močan, da se sploh en moreš skoncentrirat na pesem.

https://streamable.com/jdlt7j

• 0

#3183 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 13 May 2025 - 01:22 PM

Se strinjam s predhodnicami, jaz vsako leto gledam vse 3 oddaje, za poglobljeno spremljanje preddogajanja in ozadja pa nimam časa.

Ne poznam vseh pesmi. Švedska je OK, ampak je že prevečkrat zmagala ta država? Mi ima pa Nemčija ful dober štanc.
Klemnu privoščim uvrstitev v finale.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3184 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 13 May 2025 - 02:26 PM

Jaz nisem nič gledala, tako da ne vem, kateri veljajo za favorite. Pogledam pa vsaj bežno oba polfinala tudi. Finala pa ne bom uspela, ker bomo na enem rojstnem dnevu v soboto.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3185 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 13 May 2025 - 05:13 PM

Super show je bil. Na kratko pa, jaz sem po videnem 50-50 ali se bo Klemen uvrstil v finale ali ne. Odpel je dobro, nastop je bolj custven kot na EMI, da se mu pridruzi Mojca na odru je tud posreceno.
Attached File  IMG_9589.jpeg   87.21KB   0 downloads

Aja, pa interval act med glasovanjem je super. Ne ga zamudit. :)

Attached Files

• 0

#3186 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 13 May 2025 - 08:17 PM

Jezus, kako kmecka komada sta 1 in 2. Bom pocakala se tretjega, ker iskreno se nisem slisala nasega komada, haha. Pol pa preklopim na kaksne umore :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3187 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 13 May 2025 - 08:24 PM

Dober nastop, čist malo fauš je blo. Ful čustveno.
  • 0

#3188 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32571 posts

Posted 13 May 2025 - 08:25 PM

Men je bil tud kar OK.
  • 0

#3189 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 13 May 2025 - 08:28 PM

Meni je Islandija vsec. Sta naredla v dvorani dober zur. :)

Se mi zdi, da je na generalki klemen boljse zapel.
  • 0

#3190 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 13 May 2025 - 10:23 PM

Wtf Portugal. Ta je bila najbolj dolgocasna.

Edit: ni finala letos. Pricakovano, ampak vseeno sem upala, da bo za las ujel finale.
  • 0

#3191 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 14 May 2025 - 12:09 AM

Ah, škoda.

Kalypso, forumska reporterka s prizorišča. :cool:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3192 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 14 May 2025 - 07:07 AM

Škoda za Klemna, čeprav mi pesem ni bila pretirano všeč. Prav tako imam jaz problem z razdajanjem intime v "komercialne namene", ampak to sem pa pač jaz :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3193 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 14 May 2025 - 07:36 AM

Ja, ne vem a je pateticno ali egocentricno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 14 May 2025 - 09:24 AM

Eh, jaz potem niti finala ne bom gledala pomoje. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3195 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 14 May 2025 - 09:25 AM

Skoda, ampak tudi meni pesem ne potegne pretirano. Si predstavljam, da ni uspela izstopat med cem bolj udarnim. Da je bila Mojca z njim mi je tudi tako, vrjamem da je njima to veliko pomenilo, ampak meni je malo osladno, podobno kot Duo Platin pred leti.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3196 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 14 May 2025 - 09:32 AM

Kolikor sem slišala, so bile meni vse pesmi kar nekaj. Naša se mi je zdela ena od bolj qnormalnih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3197 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 14 May 2025 - 10:06 AM

Meni nasa pesem ni ravno najboljse kar smo kdaj poslali na ESC, ampak mi je scasoma prisla v uho. Mislim, da je Klemen racunal na glasove socutja, ampak se je malce ustel, ker tud za te potrebujes malce vec. Ljudje so bili malce zmedeni, ker po eni strani je bilo besedilo dobesedno, po drugi strani pa nedoreceno in je bila diskusija ali je zena umrla in je to na odru look-alike ali je res zena. Potem ko so slisali, da je zena je pa vse skupaj zgledalo kot nateg, ker je drugi del pesmi dvoumen in ne ves al je umrla al ozdravela. Mi je pa bil vsec upgradean nastop z Mojcinimi posnetki in njenk prisotnostjo na odru. So pa po moje sfalili, ko so dali med glasovanjem izsek, ko poje obrnjen na glavo namesto konca ko se kamera vrti okrog njiju z Mojco. Ta del je bil bolj custven. Pa na afternoon showu sta si dala lubcka, kar je bilo bolj pristno kot finalno celo na celo.

No, kar se ostalih pesmi tice, sem ful vesela za San Marino in Islandijo. Nekatere se boste zgrazale ob mojem okusu, ampak jbg, sem otrok 90h, ki je zrasel ob podobnih vizah. Ta dva stanca sta moja najljubsa v tem polfinalu. Pa tud v dvorani sta oba naredila cago.

Svedska je zabavna, super nastop. Ampak sumim, da ce ne bi bili Švedi, ne bi bili tako veliki favoriti. Po tv se je ful slabo videlo LCD ozadje z zivalmi, mi je bilo vsec, je dodalo pikico na i.

Estonec je sicer tud malce fusal, ampak je bil nastop eden bolj zabavnih. Pa se Espresso Macchiato, mi amore gre hitro v uho. Moj mulc mi je se celo pot nazaj domov pel refren. :lol: Glede na to, da je stel samo televoting, me ne preseneca uvrstitev v finale. V finalu bo pa po moje dobil zelo nizko st. tock od zirije.

Nizozemska ima lustno pesem, poslusljivo, dobro jo je odpel, sam nastop je pa dolgocasen.

Albanija, Norveska in Poljska mi sicer niso vsec, ampak so imele dober nastop. Poljakinja sicer malce prevec vsega, ampak dovolj dobro, da je prisla naprej.

Ne preseneca me neuvrstitev Belgije in Cipra v finale. Belgijca je bilo prav mucno poslusat. Ful je fusal. Pri Cipru smo pa tud vsi komaj cakali, da konca nastop. Azerbajdzan je v zivo zgledal mess, na televiziji je zgledalo malce boljse, ampak pricakovano neuvrstitev v finale.
Portugalska je bila tud snooze-fest. Me preseneca uvrstitev naprej.
Hrvaska je bila pa letos tud neposlusljiva. Ta mix med happy kiddy song in dark heavy song je grozen.
Ukrajina je bila letos tud ena slabsih in sumim, da ce ne bi bila ravno Ukrajina, bi obticala v predizboru.

Od ze uvrscenih drzav, pa mi je vsec Italija. Spanka je imela zanimiv nastop in zvenela je dobro. Svica je bila v zivo dolgocasna, ampak na tv je kljub tehnicnim motnjam nastop dobro zgledal. Pesem, ni zmagovalni material imo, ampak sumim na visoko uvrstitev pri zirijah.
  • 0

#3198 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32571 posts

Posted 14 May 2025 - 10:10 AM

Ta Espresso macchiato sem jaz poznala, pa  nisem vedela, da bo na Eurosongu, haha. Ful se je prijela, se mi zdi, jaz sem od mularije pobrala to. 

• 0

#3199 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 14 May 2025 - 02:04 PM

San Marino mi je najboljši, že s San Rema nam je takoj šlo v uho.
Albanija in Norveška sta zanimivi.
Estonija - ful smešna. Besedilo :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3200 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 15 May 2025 - 12:25 PM

Sem se pogovarjala s kolegico in za razliko od mene ji šale voditeljic in “Made in Switzerland” tocka med glasovanjem niso bile tako zabavne kot meni. Je rekla, da npr. ni razumela vseh sal o recikliranju, meni so bile pa ful posrecene, ker so Švicarji res OBSEDENI z recikliranjem. Kako se pa je zdel show vam?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users