Se pridružujem Kami. Meni letos tudi vso dogajanje leti mimo, ker nimam časa premljat zadeve. Držim pesti za Klemna, da mu nastop rata po najboljših močeh, ostalo pa ni v njegovih rokah. Sem nekje zasledila, da v prvem polfinalu ni balad, kar je tudi ena vrsta prednosti, čeravno njegov hiter nastop ni najboljše za pomnjenje pred glasovanjem.

Eurovision Song Contest
Posted 13 May 2025 - 07:27 AM
Posted 13 May 2025 - 08:34 AM
Sem našla link kjer so kratki posnetki pesmi prvega polfinala. Res izstopa umrjeno ozadje pri našem, pri vseh ostalih je light show tako močan, da se sploh en moreš skoncentrirat na pesem.
Posted 13 May 2025 - 01:22 PM
Ne poznam vseh pesmi. Švedska je OK, ampak je že prevečkrat zmagala ta država? Mi ima pa Nemčija ful dober štanc.
Klemnu privoščim uvrstitev v finale.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 May 2025 - 02:26 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 May 2025 - 05:13 PM

Aja, pa interval act med glasovanjem je super. Ne ga zamudit.

Attached Files
Posted 13 May 2025 - 08:17 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 May 2025 - 08:24 PM
Posted 13 May 2025 - 08:25 PM
Posted 13 May 2025 - 08:28 PM

Se mi zdi, da je na generalki klemen boljse zapel.
Posted 13 May 2025 - 10:23 PM
Edit: ni finala letos. Pricakovano, ampak vseeno sem upala, da bo za las ujel finale.
Posted 14 May 2025 - 12:09 AM
Kalypso, forumska reporterka s prizorišča.

Posted 14 May 2025 - 07:07 AM
Škoda za Klemna, čeprav mi pesem ni bila pretirano všeč. Prav tako imam jaz problem z razdajanjem intime v "komercialne namene", ampak to sem pa pač jaz
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 May 2025 - 07:36 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 May 2025 - 09:24 AM
Eh, jaz potem niti finala ne bom gledala pomoje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2025 - 09:25 AM
[Napoleon]
Posted 14 May 2025 - 09:32 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 May 2025 - 10:06 AM
No, kar se ostalih pesmi tice, sem ful vesela za San Marino in Islandijo. Nekatere se boste zgrazale ob mojem okusu, ampak jbg, sem otrok 90h, ki je zrasel ob podobnih vizah. Ta dva stanca sta moja najljubsa v tem polfinalu. Pa tud v dvorani sta oba naredila cago.
Svedska je zabavna, super nastop. Ampak sumim, da ce ne bi bili Švedi, ne bi bili tako veliki favoriti. Po tv se je ful slabo videlo LCD ozadje z zivalmi, mi je bilo vsec, je dodalo pikico na i.
Estonec je sicer tud malce fusal, ampak je bil nastop eden bolj zabavnih. Pa se Espresso Macchiato, mi amore gre hitro v uho. Moj mulc mi je se celo pot nazaj domov pel refren.

Nizozemska ima lustno pesem, poslusljivo, dobro jo je odpel, sam nastop je pa dolgocasen.
Albanija, Norveska in Poljska mi sicer niso vsec, ampak so imele dober nastop. Poljakinja sicer malce prevec vsega, ampak dovolj dobro, da je prisla naprej.
Ne preseneca me neuvrstitev Belgije in Cipra v finale. Belgijca je bilo prav mucno poslusat. Ful je fusal. Pri Cipru smo pa tud vsi komaj cakali, da konca nastop. Azerbajdzan je v zivo zgledal mess, na televiziji je zgledalo malce boljse, ampak pricakovano neuvrstitev v finale.
Portugalska je bila tud snooze-fest. Me preseneca uvrstitev naprej.
Hrvaska je bila pa letos tud neposlusljiva. Ta mix med happy kiddy song in dark heavy song je grozen.
Ukrajina je bila letos tud ena slabsih in sumim, da ce ne bi bila ravno Ukrajina, bi obticala v predizboru.
Od ze uvrscenih drzav, pa mi je vsec Italija. Spanka je imela zanimiv nastop in zvenela je dobro. Svica je bila v zivo dolgocasna, ampak na tv je kljub tehnicnim motnjam nastop dobro zgledal. Pesem, ni zmagovalni material imo, ampak sumim na visoko uvrstitev pri zirijah.
Posted 14 May 2025 - 10:10 AM
Ta Espresso macchiato sem jaz poznala, pa nisem vedela, da bo na Eurosongu, haha. Ful se je prijela, se mi zdi, jaz sem od mularije pobrala to.
Posted 14 May 2025 - 02:04 PM
Albanija in Norveška sta zanimivi.
Estonija - ful smešna. Besedilo

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 May 2025 - 12:25 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users