Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3183 replies to this topic

#3181 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted Today, 07:27 AM

Se pridružujem Kami. Meni letos tudi vso dogajanje leti mimo, ker nimam časa premljat zadeve. Držim pesti za Klemna, da mu nastop rata po najboljših močeh, ostalo pa ni v njegovih rokah. Sem nekje zasledila, da v prvem polfinalu ni balad, kar je tudi ena vrsta prednosti, čeravno njegov hiter nastop ni najboljše  za pomnjenje  pred glasovanjem.

• 0

#3182 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted Today, 08:34 AM

Sem našla link kjer so kratki posnetki pesmi prvega polfinala. Res izstopa umrjeno ozadje pri našem, pri vseh ostalih je light show tako močan, da se sploh en moreš skoncentrirat na pesem.

https://streamable.com/jdlt7j

• 0

#3183 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted Today, 01:22 PM

Se strinjam s predhodnicami, jaz vsako leto gledam vse 3 oddaje, za poglobljeno spremljanje preddogajanja in ozadja pa nimam časa.

Ne poznam vseh pesmi. Švedska je OK, ampak je že prevečkrat zmagala ta država? Mi ima pa Nemčija ful dober štanc.
Klemnu privoščim uvrstitev v finale.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3184 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted Today, 02:26 PM

Jaz nisem nič gledala, tako da ne vem, kateri veljajo za favorite. Pogledam pa vsaj bežno oba polfinala tudi. Finala pa ne bom uspela, ker bomo na enem rojstnem dnevu v soboto.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users