Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#3181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 February 2015 - 02:20 PM

Ojej, je pa res ful svetel, ne bo zame. A drugače Elizabeth Arden res ni več pri nas? Skoraj nič ne hodim po drogerijah, ker vse naročam, ampak sem mislila, da je še. Glede odtenkov je pa tako, da pri nas najmanj prvih petih najsvetlejših nimajo, začne se tam nekje pri srednjih do temnejših, lol.

Mislim, da bom kar spet pri Lancomu pristala. Zdaj imam Teint Visionnaire, že leto in pol, pa mi gre komaj zdaj počasi h koncu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3182 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 14 February 2015 - 02:30 PM

V Mullerju ni pa v Mercatorjevi tudi ne. V Nami mislim, da tudi ne :hmm:

Uf, to pa je dolgo! Boš Idole Ultra naročila mogoče? Enkrat sem ga imela pa se niti približno ne spomnim kakšen je. Zdaj sem tega EA in enega Kanebo naročila, ker nisem z nobenim, ki ga imam trenutno, zadovoljna :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 February 2015 - 08:50 PM

Za negovalno vem, da še imajo, dekorativo sem pa verjetno zamešala z Estée Lauder.  :slap: Miracle Air De Teint bom verjetno. TIU sem pred leti skos uporabljala, pa mi je zdaj preveč prekriven, pa Clarinsov Everlasting mi je bil potem boljši.

Ta novi je pa komedija; 14 g za 45 €. :lol: Pa meni izgleda čisto nepraktičen, prav odbija me. Ampak glavno, da so nekaj novega naumili.

Lanc_ocirc_me_Miracle_Cushion_Liquid_Com

• 0

― V. Van Gogh

#3184 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 15 February 2015 - 03:52 PM

TIU sem pred leti skos uporabljala, pa mi je zdaj preveč prekriven, pa Clarinsov Everlasting mi je bil potem boljši.

Krasno, jaz pa prav to rabim. Mogoče bo moj naslednji :D

A to je za znamke limati :devil: Malo nehigienično mi deluje.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3185 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 15 February 2015 - 06:33 PM

Točno, sem vedela da me nekaj spominja. :lol:

Tukaj sem pisala o Clarinsovem Everlasting, če te zanima. Je pa res, da najnovejše verzije TIU nisem probala, ampak baje ni bistvene razlike.

• 0

― V. Van Gogh

#3186 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 15 February 2015 - 07:06 PM

Super, hvala. Ampak a se to sploh še kje dobi? Na Escentuals imajo Clarins, ampak tega pudra ni, drugje pa mislim, da sploh ne. Kakec.

• 0

Tumblr

#3187 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 15 February 2015 - 08:08 PM

Nova verzija pride zdaj ven. :) Review

• 0

― V. Van Gogh

#3188 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 16 February 2015 - 12:03 PM

Ja, Alabaster je zelo zelo svetel. Meni odtenki ne odgovarjajo na žalost. Nekje med Natural in Buff s izrazitim toplim, zlatkastim podtonom bi moral bit. Se mi zdi, da vlečejo bolj na sivo.

Ta puder bi tudi probala...

becca-radiant-skin-foundation-product-sh

• 0

#3189 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 08 April 2015 - 08:27 AM

Predstavljam vam moj novi najljubši puder: Barry M Flawless Matte Finish Oil Free Foundation 

foundation-2.jpg

Če strnem na kratko, obstaja v 5 odtenkih, najsvetlejši odtenek je idealen zame, ne presvetel in nevtralen - morda raahlo roza, ne vleče na rumeno ali sivo.

Se izredno lepo maže in zlije s kožo, kar gre pripisati kar nekaj silikonom, ki jih vsebuje. Sestavinsko ni nič posebnega, je brez SPF, in brez olj kot že ime pove. 

Mat učinek ni pretiran, traja nekaj ur, kože ne izsuši. Je pa slabše prekriven, bolj za izenačevanje tena in za toplejše mesece. 

Embalaža je pa sploh priročna in luštna. 

Skorajda najboljše od vsega mi je, da ni testiran na živalih in ne vsebuje živalskih sestavin. <3

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3190 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 May 2016 - 04:52 PM

Ok, jaz rabim priročnik Puder za telebane. :idea:

Jaz si na obraz dajam samo Cosmerbo in korektor po potrebi, ker imam zadnje čase lepo kožo (TRKAM NA VSAKO LESENO POVRŠINO OKOLI SEBE), tako da nimam pojma o pudrih. Pomembno je samo, da na koncu ne izapde, kot da imam fasado, da je lepo mazljiv in se lepo zlije in da ni K. Jutri bi šla v Miler pogledat, kaj imajo, sem prebrala zadnjih 10 strani, ampak segajo posti v 2013 in nisem sigurna, koliko so stvari aktualne :lol:, kaj priporočate, je Healthy mix, ki je bil omenjen, ok (malo me skrbi, da ne bo Cosmerba premastna in bo potem packarija). A je kaj drugega bolj primernega? Čim lažje, tem bolje. :D

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3191 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 May 2016 - 07:55 PM

BourJois Healthy mix ali healthy mix serum ti bi bil zadosti prekriven in zelo naravnega izgleda po mojem.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3192 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 May 2016 - 11:21 PM

Hvala, N! Kaj pa podtoni in te fore, al nima veze, vzamem najsvetlejšega in čao miki? :lol:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3193 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 04 May 2016 - 12:04 PM

Pomoje ja, najsvetlejši (51) je nevtralnega podtona.

• 0

― V. Van Gogh

#3194 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 May 2016 - 04:10 PM

Naah, 51-ka je roza. Ce si rumena, ti ne bo ustrezal, meni ni.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3195 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 04 May 2016 - 04:21 PM

Bourjois da ima puder z roza podtonom? Po vsesplošnem navdušenju nad temi Healthy Mix zadevami sem ga tudi sama želela nabavit, pa se mi zdi da mi je bil fuuul prerumen. :hmm: :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 04 May 2016 - 04:22 PM

Hmm, tudi jaz sploh ne bi rekla, da je roza. Moja BF ga skos uporablja in se prav izogiba takih.
  • 0

― V. Van Gogh

#3197 gejba

gejba

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 04 May 2016 - 05:19 PM

Če odštejem zadnje podlage, je najsvetlejši odenek št. 51, ki je ponavadi v rumeni do nevtralni barvi.

• 0

#3198 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 May 2016 - 05:23 PM

Coco*, kaj pa če vzameš s sabo kakšno manjšo prazno posodico od kreme, si vanjo daš malo testerja in potem puder sprobaš doma?

• 0

#3199 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 May 2016 - 05:23 PM

Sem se znotila, berem zdaj da je Vanilla. Sem ga zamenjala s kakim drugim najbrž. Mnei ni ustrezal, ampak ne vem več zakaj.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3200 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 04 May 2016 - 08:33 PM

Jaz mam ful problem najdit puder, ker imam izrazito roza podton in mi veliko pudrov sploh ne gre skozi. Sem ze skoraj obupala v iskanju.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users