Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#3181 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2008 - 09:45 PM

thumbup.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#3182 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2008 - 04:19 PM

Torej:danes sem se postrigla.Kar konkretno veliik.Prej sem imela lase malo čez polovico hrbta zdaj pa so 2 cm nad ramami.In me je groza,ker jih enostavno ni več.Skos sem imela dolge lase zdej so pa kratki.Tolažim se s tem da so popolnoma vse uničene konice in suhi lasje šli stran in tisti prameni las,kjer od beljenja (pred časom že iz črne na rjavo)ni bila rjavo-karamelna barva,kot jo imam(danes zjutraj pobarvala).Ta frizura mi je rahlo čudna,pa ne zato da bi bila nevem-grda ali pa kaj takega ampak enostavno je nisem navajena in skoraj vsaka ženska ki jo srečam na ulici ima podobno frizuro,zato se bom postrigla nekako takole:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Sprednje lase imam točno tako kot ženska na 3 sliki,postrigel me bo samo po dolžini.
Kakšne se vam zdijo frizurce?
Preveč običajne?(malo mnejnja me zanima)

Seveda pa poročam kako bo uspelo.

• 0

#3183 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 April 2008 - 04:24 PM

sočustvujem, vem kako je, če si navezan na lase. men tele gor niso preveč všeč, ker so mi preveč stanjšane ob glavi, polizane, nevem kako bi rekla. zadnja mi je še najbol všeč.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3184 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2008 - 04:57 PM

Ja upoštevaj pri meni volumen,ker imam zelo volumnaste lase.Pač oblika...no pač volumen imam pa nekaj takega kot tazadnja ja.So pa res polizane malo...
  • 0

#3185 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 April 2008 - 05:15 PM

Js sm se v 8 razredu postrigla za uff... prej sm mela lase mal nad ritjo pol pa 5cm nad ramami in ja dramatična sprememba in sm bla ene par tednov mal depresivna huh.gif i just love my hairs oops.gif ampak pol mi pa ni blo več žou in v jeseni se grem ustrišt nekako tako ˇˇ. no s tem, da mam js frfru smile.gif no kar sm hotla povedat je da ni vse tako hudo kot zgleda biggrin.gif a boš slikala kako se boš ustrigla? biggrin.gif
IPB Image

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#3186 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2008 - 05:28 PM

Seveda biggrin.gif

No ubistvu po eni strani komi čakam da grem k frizerju.Sem točno vedla....če sama nekaj ustvarjam butl.gif butl.gif hooray.gif

• 0

#3187 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 April 2008 - 05:42 PM

jeej biggrin.gif se veselimo v pričakovanju slikc biggrin.gif
kdaj pa maš frizerja?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#3188 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 April 2008 - 05:44 PM

Uaa orenk sprememba. Jst pa čakam da zrastejo nekam čez joške (sam je krep ke moram na vsake dva tri mesce konice strič).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3189 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2008 - 05:44 PM

Sobota biggrin.gif

Bi se ostrigla na paž ampak je zelo komercialen.Skoraj vsaka ženska ima paž.

Crna:kaj pa če bi si kakšno zadevščino za konice kupila?
  • 0

#3190 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 April 2008 - 06:00 PM

za res zjeba** konice je najbolša majoneza blink.gif ja to mi je frizerka rekla ohmy.gif baje da pomaga, js ŠE nism prakticirala biggrin.gif
najbolš se je s frizerko posvetovat kaj je ql zate pa kaj ne. to je men zmeri najbol pomagal pr izbiri frizure smile.gif
crna, če se strižeš na luno hitrejš rastejo thumbup.gif

• 0

#3191 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 April 2008 - 07:23 PM

IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3192 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27551 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 April 2008 - 08:14 PM

QUOTE(uršolinkica @ 30. 4. 2008 - 19:00) View Post

za res zjeba** konice je najbolša majoneza blink.gif ja to mi je frizerka rekla ohmy.gif baje da pomaga, js ŠE nism prakticirala biggrin.gif
najbolš se je s frizerko posvetovat kaj je ql zate pa kaj ne. to je men zmeri najbol pomagal pr izbiri frizure smile.gif
crna, če se strižeš na luno hitrejš rastejo thumbup.gif

A je kakšna razlika, če je majonezi pretekel rok uporabe? laugh.gif
Jst sm danes ugotovila, da je naša majoneza pokvarjena, pa je še pol kozarca noter.. a ni panike če si dam to na lase? A pol lasje smrdijo po majonezi al ne?

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3193 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 April 2008 - 08:27 PM

lol1.gif Joj coco kok si ti faca!!! Pomoje ni problema, če si naneseš na lase pokvarjeno majonezo. Samo ne je jest, ker pokvarjena jajca pa ostale stvari niso fajn za želodc. Za lase pa mislm da je čist kul wink.gif
  • 0

#3194 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27551 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 April 2008 - 09:28 PM

Woo, mega pol. Hvala. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3195 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 May 2008 - 02:45 AM

jz sm to neki hotla prakticirat, pa sm mislna da bom bruhala ko sm mela majonezo gor. nagravžno je. rajš kupm eno dobro masko pa mal več keša dam, vsaj diši
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3196 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 May 2008 - 09:17 AM

Majonezo je brezveze dajat na lase, to je čisti nateg. Pomaga seveda zato, ker vsebuje hranljivo olje in pa jajca, ki so bogata s proteini, ampak zraven vsebuje še sol in kup enih dodatkov, ki pa ne pašejo na lase. Če že hočete home made zadevo, raje zmešajte jajca, kakšno fajn olje in med - bo veliko bolj koristno.

Lasje ne rastejo hitreje, če jih ostrižeš na lunco. Lasje rastejo iz lasišča oz. iz korenine, ne pa iz konic navzven. Torej je rast las determinirana z zdravjem lasišča, najbolj pa seveda z geni. Oblika frizure in dolžina las nimata absolutno NOBENE veze s hitrostjo rasti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3197 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 May 2008 - 12:59 PM

Dilema, mislim da je mela ona v mislih luno na koledarju - pravjo da ko gre luna gor lasje tud hitrej rasejo, ko pa gre dol pa počasnej. Ne vem če je kej resnice v tem, sam sej veš, da če verjameš je vse mogoče, hihi wink.gif
  • 0
Why so serious?

#3198 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 May 2008 - 01:30 PM

Ja to luno na koledarju sm misnla.
Ja iz lastnih izkušen lahko povem, da je velik na luni in se pozna. Js in mami se obe striževa na luno in se to najbolš vid po njenem narastku in mojem frfruju. mtki so zmeri bl počas lasje rasl in odkar se striže na luno se ji pozna. seveda pa ni samo striženje na luno ampak tud barvanje in umivanje las. včasih se izogne kakšnemu dnevu ko ni prava luna in res lahko rečem, da ma bl goste lase pa velik hitrejš ji rastejo. tko je tud nekej na tem, ker ne uprablja neke drage kozmetike, ker se ji zdi predrago ampak ponavad navadn koprivni šampon in balzam.
no tko ona dela in tko tut js delam po novem in s tem nobenmu ne škodujeva in vrjamm da nisva edine k tko delava. js samo povem in delim z vami svoje izkušnje nočm se pa nč kregat smile.gif
  • 0

#3199 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 May 2008 - 02:45 PM

Uršolinkica, zakaj takšna defenziva? Sej tle ni blo niti govora o kakšnem kreganju, samo narobe sem te zastopla in povedala svoje mnenje, that's all.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3200 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 May 2008 - 03:12 PM

se globoko opravičujem. pms. nism iskala nobenga prepira ali kaj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users