Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 02 February 2012 - 12:24 AM
Posted 10 February 2012 - 01:25 PM
Posted 10 February 2012 - 01:43 PM

Idioti!

BTW, sarah, ti si pred kratkim spraševala za tole linijo, zdaj jo imajo na FU! http://www.feeluniqu...ico/smooth-cure
After all this time?
Always.
Posted 10 February 2012 - 03:55 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 February 2012 - 04:14 PM
Zdaj so na fragrance direct umaknili Joico, na feelunique pa ga podražili, super.

Ampak Sarah, ta nova linija se mi zdi da ima normalne cene? Takšne so bile pred podražitvijo, smz.
Btw: jaz sem FD pisala za Joico, pa so rekli da bodo željo posredovali, kao da bo na seznamu za dobavo. Ampak je že nekaj časa od tega pa nič.
Posted 22 February 2012 - 12:54 PM
Popolna frizura, točno tako bi rada imela za rojstni dan. Spominja me na old hollywood glamour, res mi je božansko. Jaz bi takoj šla s tole sliko k frizerju (sama si ne bi znala nardit) ampak jaz imam tak hudo malo zaupanja v frizerje dandanes, mislim da je 10% možnosti da mi dejansko naredi tako frizuro. Je katera imela že kaj podobnega? Ali poznate kakšnega frizerja v štajerskem koncu, ki bi bil sposoben naredit tole frizuro, tako kot se spodobi? Pri večini frizerjev bi tole izpadlo kot navadni figaro kodri.

Posted 03 March 2012 - 07:29 PM
Uglavnem, imam naravne temno rjave lase, zadnje 4 leta se barvam na blond, in se mi ful zdi da mi lasje ne rastejo. Mislim, je opazno po narastku, po dolžini pa nič. In mi je rekla zadnjič kolegica, da če se poobarvam nazaj na naravno, ali na drugo barvo, bodo lasje hitreje rastle in da bo opazno, mislim v dolžino. Pa me zanima, kaj si ve mislte ? To drži ?
Posted 03 March 2012 - 08:20 PM
Posted 03 March 2012 - 08:52 PM
Drugace pa to drzi ja.. jaz sem tudi bila zadnje 2,3 leta blond, pred kakim mesecem pa sem sla nazaj na rjavo in "hitreje rastejo" kot bi se temu reklo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 March 2012 - 08:53 PM
Pa dobro, nism mislila dobesedno, da NE rastejo, samo ko je čudno da se narastek vidi, dolžino pa mam že eno leto isto.

pa boš šla nazaj na blond potem ?
Posted 03 March 2012 - 09:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 March 2012 - 09:27 PM
nisem si strigla konic že eno leto, ker hočem čim daljše lase...
Bože mili.

Posted 03 March 2012 - 11:20 PM

Hvala za poudarjanje očitnega.
Posted 04 March 2012 - 09:35 AM
Še ena možnost pa je, da je to pač tvoja maksimalna dolžina, do katere zraste las (ne vem, koliko imaš dejansko dolge lase).
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 March 2012 - 11:28 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 March 2012 - 02:18 PM
Blond lasje rabijo OGROMNO nege, če tega ne nameravaš/se ti ne da, je pomojem bolje, da se pobarvaš na rjavo. Jaz sem rabila 3 leta, da sem jih res spravila v red in da lahko rečem, da so mi moji lasje ful všeč in prave dolžine.
After all this time?
Always.
Posted 04 March 2012 - 02:22 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 March 2012 - 02:29 PM
^ enako si zdaj mislim jaz, ko berem tale tvoj brezvezni post
Hvala za poudarjanje očitnega.
Pardon, ampak ni gršega kot barvani blond lasje, ki niso bili postriženi že eno leto. Take ljudi bi jaz kr pobrila.
Posted 12 March 2012 - 06:43 PM
ja, enako sem opazila jaz ko sem si jih česala. sem se šla potem strižt, pa kupila sm si šampone, maske ... tako da upam da bodo zdaj se mi popravili155, pomojem je fora v tem, da se ti lasje lomijo. Ko sem se jaz ene 4 leta nazaj v 3 mesecih 3x pobarvala po dolžini, so mi dobesedno leteli stran koščki las, ob vsakem česanju sem imela povsod okrog sebe 2-3cm koščke las, pa po povštru in oblekah. Ne celih las, ampak majhne koščke. Kaj je pomagalo? Striženje vsaj 3x letno in dobra nega. Pa da si barvaš izključno narastek, ne likaš las, probaš sušit na zraku namesto s fenom.
Blond lasje rabijo OGROMNO nege, če tega ne nameravaš/se ti ne da, je pomojem bolje, da se pobarvaš na rjavo. Jaz sem rabila 3 leta, da sem jih res spravila v red in da lahko rečem, da so mi moji lasje ful všeč in prave dolžine.

ti imaš tudi blond, pa ti rastejo zdaj lepo ?
Ana, žal ti morem rečt da si zamudila priložnost

like that will ever happen again
Posted 12 March 2012 - 06:47 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users