Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#3181 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 February 2010 - 01:29 PM

Hehehehehe, se enkrat. tongue.gif Stavim da so bile tiste deščice karta sveta preden je lastnica prikorakala mimo. tongue.gif

Hec hec. Luškan kuža wuža.
  • 0

#3182 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 February 2010 - 01:29 PM

A tale sinister pooch je z rodovnikom?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3183 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 19 February 2010 - 01:36 PM

hmm.gif Ne vem, nisem ziher. Je pa iz uradnega legla, nekje izpod Pohorja. Ene 250€ so plačali zanj. Tudi prej so imeli huskyja. Men ta pasma ne sede najbolj, ker se vedno sprašujem, kako preživijo naša poletja. Ampak oni so imeli prejšnjega zelo radi in tale se jim je že usedel v srca. Dički katerekoli pasme pa so nadvse lepi in ljubki, to je.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3184 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 February 2010 - 01:41 PM

^ Za 250 ni rodovniški, je pa kjut.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3185 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 19 February 2010 - 01:41 PM

250€ je pa preveč poceni za rodovniškega huskya.... hmm.gif
  • 0

#3186 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2010 - 01:51 PM

Uh jej, za 250€ pa res ni rodovniški.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3187 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 19 February 2010 - 01:52 PM

Občutek imam, da res nima rodovnika, ma njim je več do psoglavca kot do papirja. Se bom pozanimal...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3188 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 February 2010 - 01:52 PM

Sej ni važno. Meni izgleda taka mala hudoba, res tak zloben pogled ima, te hladno modre oči, brrr. I'm evil and moody on the top of it, if you cross to our courtyard, I'm gonna bite your ass. Twice!

laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3189 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2010 - 01:56 PM

QUOTE(Errol @ 19. 2. 2010 - 13:52) View Post

Občutek imam, da res nima rodovnika, ma njim je več do psoglavca kot do papirja. Se bom pozanimal...

Joj Errol, take stvari pa mene kar pogrejejo, sorry. Taki, ki štepajo pse vsepovprek in potem služijo s tem, niso za moje pojme pol klinca vredni. VSAK pes, ki gaq nekdo kupi za denar, bi moral bit od kvalitetnega vzreditelja, ki prodaja pse z rodovnikom, saj je na tak način večji pregled nad tem, kaj se s temi psi potem dogaja in edino na tak način bomo končno zajezili problem zavrženih psov in prepolnih zavetišč. Tle ne gre za 'prestiž' rodovnika, ampak za njegovo nujnost, sej tudi otroka ne posvojiš brez rojstnega lista. Jaz bi tiste, ki si drznejo prodajati pse brez rodovnika tako oglobila, da se še 5 let ne bi pobrali.
  • 0

#3190 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 February 2010 - 01:57 PM

Lol, meni je ta cena way prenizka za rodovniškega psa, kot so že ugotavljale vrle soforumašice zgoraj, hkrati pa previsoka za nerodovniškega. Lol. Someone got tricked.

Mi pa ni lep, čeprav sem sicer nora na polarne pse. Pač... Nekaj mi ne pali. Mogoče je samo nefotogeničen.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3191 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 19 February 2010 - 01:58 PM

Matr, ste se zapičl v njegove oči. ohmy.gif Ma ja, sej so ledene, ma to je severnjaška pasma. Ugriznu pa ne bi nikogar. A jaaaaaaaaaa, spomnil sem se, uni ljudje, od katerih so ga kupili imajo krdelo huskyjev, ki jih uporabljajo za to, da vlečejo sani. Turisti hodijo ke in najemajo sanke.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3192 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2010 - 01:59 PM

QUOTE(Braunkopf @ 19. 2. 2010 - 13:57) View Post

Someone got tricked.

Mnja, kot tričetrt folka, ki kupuje psa tako, da se o ničemer ne pozanima. Važno, da ga imajo, ane. smile.gif Folk nima pojma o ničemer in potem se najde kdo, ki jezno sprašuje, zakaj je njegov nerodovniški pes kaj manj vreden od rodovniškega, še pa izgledata čist enako, samo manj so plačali zanj. Kdo je kaj govoril o vrednosti? Gre za vse kaj drugega, kot pa za (ne)vrednost. Jaz poznam preko fanta enega vzreditelja in vem, kakšen je pravi vzreditelj, ki živi za te pse, jih ima rad, jih nikoli ne bi prodal po neki kvazi ceni brez rfodovnika ker nekomu, se res pozanima, v katere roke gredo psi in podobno. Taki psi, ki niso naštepani v tri krasne samo zaradi zaslužkarstva, so tudi bolj zdravi, odpirni in podobno. Pa sej o tem se je že pisalo, bom raje zaključila.
  • 0

#3193 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 19 February 2010 - 02:05 PM

Kot rečeno, moji sodelavki in njeni družini je več do psa kot do papirja. Pri njih je pes z velikim Pjem. Ostalo ni pomembno.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2010 - 02:07 PM

To kar govoriš, nima nobenega smisla. Tisti, ki jim je ogromno do psov nasploh, ne podpirajo štepanja za golo zaslužkarstvo. BMK če koga s tem užalim, mnenja ne bom nikoli spremenila.

• 0

#3195 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 February 2010 - 02:07 PM

O jezus, 5 jih pise reply. You're about to get whacked, Errol. laugh.gif

Fora je v temu da bi moralo biti sodelavki mar tudi za druge pse, ne samo za njenega. Takole operirajo šteperji. In to se poskusa zatreti z izkljucno rodovnisko rejo.
  • 0

#3196 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2010 - 02:11 PM

Grozljivka, ja. Še bolj grozljivo pa je to, da je folk tako ozkogleden, da mi gre ob enem na smeh in na jok. Kupijo psa pri šteparju in zanjga lepo skrbijo (kar je sicer pohvalno), ne zavedajo pa se, da so s tem dali šteparju povod, da naštepa še več psov, od katerih bo verjetno marsikateri konstantno bolehen, nepravilno socializiran in še in še bi lahko naštevala. Glavno, da je njihov pes z velikim P.
  • 0

#3197 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 February 2010 - 02:15 PM

Podpis pod Dolemo. Saj pes je faconar in verjamem, da bo sodelavka super skrbela zanj... Samo ko to pač ni tako innocent kot se zdi...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3198 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts

Posted 19 February 2010 - 02:16 PM

O tem obstaja tema.

Meni je spiček lep, ampak ful grdo gleda smile.gif
  • 0

#3199 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 19 February 2010 - 02:17 PM

Ni bil kupljen pri šteperju. Besedovanje o tem je pričelo presegati namen rubrike, sam pa se ne mislim postavljati v bran niti sodelavki, ki si je želela psa niti prodajalcu, ker dejanskih razmer ne poznam.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3200 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 February 2010 - 02:26 PM

Da bo Errol lahko zajel zrak se bom jaz vrinil v debato s sliko ki sem jo bistroumno naslovil "Can you please pass the chicken".

IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users