TIGI
Posted 13 December 2005 - 08:51 PM
Na steklenički piše, da 3 minute, če pa hočš prov masko narest pa 10 - 15 minut.
Posted 13 December 2005 - 09:10 PM
Posted 13 December 2005 - 09:22 PM
Jaz bom kar tu vprašala: zanima me, če imate tudi šampon ene par minut na glavi. Jaz uporabljam trenutno od Guhl - mango šampon in si lase našamponiram, potem pa šampon pustim ene 10 minut gor. In me zanima, če je to dobro ali je boljše, če se ga takoj spere (razen morda v primerih, ko ima šampon resnično dobre sestavine, kot recimo ta od Tigija oatmeal & honey šampon).
.
Jenna ... pomoje je vse odvisno od agresivnosti šampona ... pomoje kak sodium laureth sulfate al pa sodium lauryl sulfate ni dobro puščat predolgo na laseh ker ti izsuši lase in lasišče.
Je pa drugo če imaš res kvaliteten šampon kot recimo ta omenjeni Tigi Oatmeal & Honey ker ima zelo nežna čistilna sredstva in polno negovalnih olj ... jaz tega pustim na laseh 10 minut, drugih pa prej nikoli nisem.
[quote=Jenna].
Jaz balzam oz. masko (večinoma itak maske uporabljam, balzame edino od Tigija) pustim gor tričetrt ure.
.
Kar se pa tiče mask in balzamov ... masko pustim na laseh vedno eno polno uro, balzamov pa tudi jaz sploh ne uporabljam, razen Tigi Oatmeal & Honey balzama, ki ga pustim na laseh dlje (vsaj pol ure) ker je pač zelo kvaliteten (že nekak na nivoju maske) in mi ga je škoda ful hitro sprat.
Posted 13 December 2005 - 09:42 PM
Hm, dvomim, da sem to rekla (sicer res ful dišijo, ne pa zdaj waw, da se bi me vohalo na en km - to niti od šampona ne pričakujem). Sperem pa šampon izredno dobro.
Ja, Dilema, se strinjam glede šamponov in tega balzama - res je že bolj ena maska to.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 December 2005 - 10:20 PM
A pa sta zihr, da je vseen, če je tako dolgo na laseh? Zakaj pa na steklenički piše 15 minut? Sej vem, da je ful dobr šampon in to, sam nisem pa zihr, da je to dobr vedno tolk dolg pušat, mogoče enkrat na mesec, sam ne pa vedno.
Pa mene je tud frizerka opozorila, da se ti lahko lasje hitreje mastijo, če si recimo daš preveč gor al pa če si preveč v lasišče vmasiraš. Ampak če maš dolg gor, pol ti zihr v lasišče pride.
Mal sem zakomplicirala, sej vesta ane, kva hočm povedat

Posted 13 December 2005 - 11:12 PM
Za šampon nikjer ne piše (vsaj na nobenem ni, ki sem ga jaz imela), da bi se ga naj pustilo gor za nekaj časa.
Kar se pa mask tiče - po moje ni nič narobe, če se jih pusti dlje časa gor. Maska se pa nikoli ne vmasira tik ob lasišče, tako da se ti lasje od nje ne morejo zmastiti. Meni nikoli ne pride do lasišča, pa jo imam tričert, eno uro gor.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 December 2005 - 11:25 PM
Za šampon pa res nevem, če je kej efekta, če je dlje gor.
Posted 13 December 2005 - 11:37 PM
Ne, nikoli mi ne pride do lasišča, ker si jo skos dam samo na spodnjo polovico las (lasje ob lasišču in malo bolj stran so itak zdravi in 'mladi' - tisti spodaj potrebujejo dodatno nego, ker so že 'stari' in so marsikaj dali čez - taka je kmečka logika, pa frizerka mi je isto povedala - ja, mam cele intervjuje z njo in jo temeljito izprašam, ko sem tam). In imam lase skos izjemno nahranjene.
Kar se pa šampona tiče - ja, najbrž res ni najbolj pametno ga dolgo imet na laseh - tako kot recimo raznih gelov za tuširanje/kopanje na koži (četudi so nežni) - ti jo vseeno izsušijo in to.
.
Posted 14 December 2005 - 12:02 PM
Če imaš suho tudi lasišče, lahko regeneratorje tudi tja vmasiraš ... tako jaz vedno naredim z Avon Planet Spa olivno masko in sedaj s tem Tigi Oatmeal & Honey regeneratorjem in je ful fino. Ker jaz imam ful suho lasišče in se mi lušči (pa ni prhljaj!!) odkar pa zadeve vmasiram tudi v lasišče, je pa čist v redu, ni več sploh nobenih problemov in imam super lasišče, pa tudi lasje se mi nič ne mastijo.
Je pa vse odvisno tudi od tipa las in lasišča, ker imam sama oboje zelo suho, nekdo z mastnimi lasmi in lasiščem pa valjda da si ne bo gor polival cele tone regeneratorjev.
Kar se šamponov tiče po moje ni slabo zadeve pustit nekaj minutk na laseh, če je šampon nežen in kvaliteten, da gredo tiste negovalne substance tudi malo v lase. Z masko je pa pomoje tako, da dlje ko jo pustiš gor, bolje je. Sicer ne zdej tri dni

Jenna, si me spomnila ko si rekla da ti je frizerka rekla, da imaš ful negovane in nahranjene lase. Meni je v ponedeljek ko sem šla po tiste Tigi zadeve rekla, da tako negovanih in zdravih beljenih las še nikol v življenju ni vidla in da moram bit verjetno prav obsedena s skrbjo za lase ... and she was so right!!

Posted 14 December 2005 - 12:11 PM
Dilema, si vidla ocene? Še dobr, da sem čist pozabila na ta spritz & shine, ko sem bla v salonu!

Ti pa na Root Boost

Drugač sem pa najdla eno stran na netu, kjer so sestavine TIGI izdelkov za lase. Tako, da če katero kaj zanima, naj mi pove, pa jih nalepim gor.
Posted 14 December 2005 - 12:15 PM

Ti pa lahko kupiš namesto Fashionista Spritz & Shine raje Fashionista Smooth & Shine Heat And Iron Safe preparat, ki je bil pa dobro ocenjen.
Ja, dej prosim nalimaj tisto stran sem gor!

Posted 14 December 2005 - 12:21 PM
Ja sej jst sem tud kar za kremo smooth & shine. Kaj pa ti uporabljaš za zaščito pred vročino?
Ta stran ma full velik izdelkov različnih firm. Upam, da se ne zgubiš

http://www.hairproducts.com/
Posted 14 December 2005 - 12:25 PM

Jaz nisem prej nikoli uporabljala nič za zaščito las pred likalnikom, samo na konice sem si nanašala silikon ... zdej bom pa verjetno nabavila to Fashionista kremo, ampak ne vem še čisto ker si zadnje čase nič več ne likam lase.
Posted 14 December 2005 - 12:37 PM

Si že kaj pametnega najdla na uni strani?
Posted 14 December 2005 - 12:46 PM

Posted 14 December 2005 - 04:33 PM
ne dolg nazaj sm brala v eni reviji,da se šampona ne sem puščati na lasišču,če šampon ni zdravilen(v smislu šampon,ki je proti prhljaju....kot recimo vichyev)in,da lase v trenutku očisti,ker so šamponi dandanes vsi full močni in,da ni nikakršne potrebe,da se pušča šampon gor,pa magar nej bo to 1 minuta.Zdj pa presodi sama

miss sixty&dilema.. zanima me fashionista Spritz & Shine pa je tist,k sm jz teb,dilema govorila,da je dobr za likanje las, v taki vijočni tubi,ne?
Aja,pa še to-če je ta,ta zdanji ta,k jz mislm da je....a ne obstaja tak isti balzam še v šprici(maš kratkomalo isti balzam v kremi in šprici)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 December 2005 - 04:38 PM
Aja,pa še to-če je ta,ta zdanji ta,k jz mislm da je....a ne obstaja tak isti balzam še v šprici(maš kratkomalo isti balzam v kremi in šprici)
Fashionista Smooth & Shine Heat And Iron Safe je ta krema, ki si ti rekla da je kul ker jo ima bratova punca če se prav spomnim in je tud Sonckiha rekla da je kul.
Fashionista Spritz & Shine je pa skor ista zadeva in v takorekoč identični embalaži, samo da je na šprico in je pa baje ful bedna.
Posted 14 December 2005 - 04:39 PM

Fashionista Smooth & Shine je pa v obliki kreme, je v skoraj identični tubici.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 December 2005 - 04:46 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 December 2005 - 04:48 PM

sj nima veze,sam smešn mi je blo.
pol je bolš da kupm to v kremci!A po sestavinah se tako ločita al kaj?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users