Maske za obraz
Posted 20 March 2008 - 09:20 PM
1. Potrebujem res ultimativno učinkovit piling, lahko je mehanski ali encimski, samo da ima res ornk efekt. Ne sme bit kislinski, ker uporabljam Skinoren in ne bi potem še dodatnih kislin gor dajala. Dober mehanski mi je sicer Alverde marelični, ampak mi je trenutno totalno preveč nežen, pa konsistenca mi ne paše, ker je dobesedno kot kakšna hranljiva krema za obraz, jaz pa imam trenutno mastno kožo. Imam pa ful dost za odstranit, okol nosu in med obrvmi ima luskice, pa po celem obrazu je vse čudno in ko nanesem kremo (ni važno katero) se mi kar svaljka pod prsti. Vem, da je imel ArtDeco en super prehvaljen encimski piling, ampak sem pol slišala, da ga ni več dobit, pa kasneje spet, da se ga dobi in potem spet ne, tako da sem že čisto zmedena.
2. Potrebujem res dobro, globinsko čistilno masko, naj bo glinena (so itak večinoma vse) in nujno v tubici, ker sem naveličana tistih iz vrečk. So mi preveč messy, pa če ne porabim v enem šusu, se mi do drugič čisto presušijo v že odprti vrečki in so samo še za stran. Sem slišala, da ima dobre čistilne maske v tubi Chanel, pa Estee Lauder, Clarins in Clinique, ampak nisem nobene probala. Ja, pa ne mi predlagat Akamuti zelene gline, been there, done that, ni mi všeč in še preveč nevšečnosti je s pripravo paste.
Posted 20 March 2008 - 09:30 PM
Posted 20 March 2008 - 10:56 PM

Posted 21 March 2008 - 09:27 AM
Posted 21 March 2008 - 10:34 AM
Posted 21 March 2008 - 10:42 AM
Piling imam trenutno še vedno L'occitane oljčni (se kar noče in noče porabit, lol). Na začetku mi je bil ful super, zdaj pa mi je vedno bolj prenežen in ga ne bom več kupila. (če katera išče ultra nežen piling je ta super) Naslednjič bom vzela najbrž njihovega mandelj & jabolko, baje je manj nežen. A ti si ga probala že? Alverde marelica sem tudi jaz že imela in mi ni bil ok, premasten, prekremast.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2008 - 10:56 AM
http://uk.clarins.co....cfm?prodID=910
Tle je pa cela Multi-matte linija:
http://uk.clarins.co...cfm?menurubID=5
Nisem še nikdar imela ničesar od Clarins, ampak se mi zdi, da gre za kar precej (tudi sestavinsko) kvalitetno kozmetiko, pa cene so tudi še za preživet. Še zmeraj pa iščem en res dober piling, morda tudi pri Clarins pošpegam, tole se mi zdi zanimivo:
http://uk.clarins.co....cfm?prodID=361
No sej, we'll see.
Posted 21 March 2008 - 11:09 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2008 - 11:16 AM
http://uk.clarins.com/
Zgoraj levo klikneš products, potem pa na levo izbereš face in Multi-Matte range. Tam notr je potem med drugim tudi ta Pure and Radiant Mask, samo klikneš gor in je opis.
Tisto drugo omenjeno zadevo pa najdeš tako, da pri face izbereš Cleansing and Exfoliating care in potem poiščeš One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, ki se mi zdi dokaj obetaven.

Posted 21 March 2008 - 11:24 AM

Hecno, zdej pa meni tisti zgornji linki (v mojem 4. postu na tej strani) tudi ne delajo več, prej pa so mi.

Posted 21 March 2008 - 11:26 AM

Jaz ne vem če ga držijo, vem da ga pri nas na Obali nikjer ne dobim, sem iskala en njihov gloss, pa so v Mullerju zgleda ukinli Clarins.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2008 - 11:31 AM
Jaz drugače vem, da imajo Clarins v Limoniju, ampak mi je Beautique bližje, pa še bolj simpatičen mi je.
Posted 21 March 2008 - 11:41 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2008 - 11:56 AM
Sama sem imela tega, v kombinaciji z masko in mi je bil všeč.
Verjetno je v tubi enak.
Za probo mogoče vzamita najprej v vrečki...
maska + piling
še ostale maske + piling (levo v pasici)
piling samostojno
Glede maske ne morem pomagat. Niti pilingov ne poznam.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 March 2008 - 11:57 AM
Aja v Limoniju imajo? Čeprav v našem mini dvomim, bom šla pogledat.
No, vem da so imeli skos (še kakšen mesec nazaj) in verjetno niso ukinili ...
Na Afrodito pa priznam, da sploh pomislila nisem. Me pa skrbi, da je preveč hranljivo ...
Posted 21 March 2008 - 12:11 PM
Drugače pa nekateri ful hvalijo neko masko od AOK, samo ne vem kako se obnese.
Posted 21 March 2008 - 12:29 PM
Od AOK verjetno mislijo uno v tubi, pur balance. Jaz sem jo imela, kupi se jo v Müllerju (6€ za 100ml mislim da). Ne vem, mene ni preveč navdušila. Vsebuje pa belo glino, samo kože ne izsuši (jo imaš na koži le 3 minute).
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 21 March 2008 - 01:14 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2008 - 05:02 PM
V SLO pridejo nekje po prvomajskih praznikih produkti kozmetike Sukí. Limonin piling je vsepovsod zelo pohvaljen, za čiščenje imajo tudi glino, ampak kolikor sem zasledila, je bolj nežne sorte. Pa še naravni so!

Jaz v kratkem dobim testerje...
Sicer pa od drugih alternativ: Avon ima nov dermoabrazijski piling (brez kislin, a bojda zelo učinkovit - mehanski, tudi ocenjen v sestavinah)
Za glino pa ne bi vedla... AOK hvalijo na PLju.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users