Jump to content

Photo

Maske za obraz

• Please log in to reply
439 replies to this topic

#301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2008 - 09:20 PM

Punce, zdej pa prosim če zberete moči in še meni pomagate glede nekaterih stvari. =)

1. Potrebujem res ultimativno učinkovit piling, lahko je mehanski ali encimski, samo da ima res ornk efekt. Ne sme bit kislinski, ker uporabljam Skinoren in ne bi potem še dodatnih kislin gor dajala. Dober mehanski mi je sicer Alverde marelični, ampak mi je trenutno totalno preveč nežen, pa konsistenca mi ne paše, ker je dobesedno kot kakšna hranljiva krema za obraz, jaz pa imam trenutno mastno kožo. Imam pa ful dost za odstranit, okol nosu in med obrvmi ima luskice, pa po celem obrazu je vse čudno in ko nanesem kremo (ni važno katero) se mi kar svaljka pod prsti. Vem, da je imel ArtDeco en super prehvaljen encimski piling, ampak sem pol slišala, da ga ni več dobit, pa kasneje spet, da se ga dobi in potem spet ne, tako da sem že čisto zmedena.

2. Potrebujem res dobro, globinsko čistilno masko, naj bo glinena (so itak večinoma vse) in nujno v tubici, ker sem naveličana tistih iz vrečk. So mi preveč messy, pa če ne porabim v enem šusu, se mi do drugič čisto presušijo v že odprti vrečki in so samo še za stran. Sem slišala, da ima dobre čistilne maske v tubi Chanel, pa Estee Lauder, Clarins in Clinique, ampak nisem nobene probala. Ja, pa ne mi predlagat Akamuti zelene gline, been there, done that, ni mi všeč in še preveč nevšečnosti je s pripravo paste.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#302 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 20 March 2008 - 09:30 PM

artistry ma tud eno glineno v tubi. več ti pa ne vem povedat :/.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#303 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2008 - 10:56 PM

Samo to je treba preko posrednika naročat. ermm.gif Pa še en OT - ali v drogerijah Beautique prodajajo Clarins zadeve?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#304 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 21 March 2008 - 09:27 AM

Kaj, pa mogoče IVR maska. Sicer ni v tubici, ma pa en tak poseben način zapiranja. Maska je v vrečki, ampak ima pokrovček (ne vem, kako bi ti jo boljše opisala). Men je ta maska najboljša od vseh kar sem jih kdaj preiskusila. Dobi se pa v DM-u
  • 0

#305 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 10:34 AM

A čistilna je? Hm, bom pogledala, hvala za info.
  • 0

#306 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 10:42 AM

Dilema ti imaš iste probleme, oz. zahteve, kot jaz. Tudi jaz sem v večnem iskanju ene res "močne" čistilne maske, in dobrega pilinga. Mask sem sprobala kar nekaj, in so mi bile najboljše AO in pa Logona meta. Ti si itak obe ti dve že sprobala, ane? Čeprav mi tudi ti dve še vedno ne data občutek tistega res globinskega čiščenja, tako da iščem naprej. Imam namen probat Akamutijevo zeleno glino, me zanima kako bo meni odgovarjala tale zadeva.

Piling imam trenutno še vedno L'occitane oljčni (se kar noče in noče porabit, lol). Na začetku mi je bil ful super, zdaj pa mi je vedno bolj prenežen in ga ne bom več kupila. (če katera išče ultra nežen piling je ta super) Naslednjič bom vzela najbrž njihovega mandelj & jabolko, baje je manj nežen. A ti si ga probala že? Alverde marelica sem tudi jaz že imela in mi ni bil ok, premasten, prekremast.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#307 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 10:56 AM

Jaz bom šla skoraj zagotovo prečekirat Clarins, imajo eno masko z rožnato glino in nekim praškom ter še kupom enih blagodejnih ekstraktov, v mislih imam tole:

http://uk.clarins.co....cfm?prodID=910

Tle je pa cela Multi-matte linija:

http://uk.clarins.co...cfm?menurubID=5

Nisem še nikdar imela ničesar od Clarins, ampak se mi zdi, da gre za kar precej (tudi sestavinsko) kvalitetno kozmetiko, pa cene so tudi še za preživet. Še zmeraj pa iščem en res dober piling, morda tudi pri Clarins pošpegam, tole se mi zdi zanimivo:

http://uk.clarins.co....cfm?prodID=361

No sej, we'll see.
  • 0

#308 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 11:09 AM

Joj tej linki meni nič ne pokažejo. A napišeš ime maske, bom sama pobrskala? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#309 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 11:16 AM

Kak, to pa ne kapiram. Jaz če kliknem na link mi vse prav ven vrže. No pa tle probaj:

http://uk.clarins.com/

Zgoraj levo klikneš products, potem pa na levo izbereš face in Multi-Matte range. Tam notr je potem med drugim tudi ta Pure and Radiant Mask, samo klikneš gor in je opis.

Tisto drugo omenjeno zadevo pa najdeš tako, da pri face izbereš Cleansing and Exfoliating care in potem poiščeš One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, ki se mi zdi dokaj obetaven.

IPB Image IPB Image
  • 0

#310 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 11:21 AM

Ook, zdaj pa sem našla. A mogoče veš kolko pride take maska pri nas? Zdaj še mene mika. biggrin.gif

Drugače pa meni na vseh linkih ki si mi jih dala, in tudi tistih slikah spodaj, kaže samo tole:
IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#311 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 11:24 AM

Nimam blage veze, ampak zihr manj kot kakšna od Chanel ali Estee Lauder. =) Jaz jo bom res 99,99% nabavla, ampak šele naslednji petek, prej mi verjetno ne bo zneslo it. Moram pa kupit piling in čistilno masko, pa en dober čistilni gel, ker mi ga zmanjkuje. Upam, da bodo imeli vse, kar sem si zamislila. Aja, pa še zdej mi nobena ni povedala, če držijo Clarins v drogerijah Beautique. tongue.gif

Hecno, zdej pa meni tisti zgornji linki (v mojem 4. postu na tej strani) tudi ne delajo več, prej pa so mi. hmm.gif
  • 0

#312 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 11:26 AM

A boš oboje, piling in masko, vzela od Clarinsa? Obvezno poročaj potem! smile.gif

Jaz ne vem če ga držijo, vem da ga pri nas na Obali nikjer ne dobim, sem iskala en njihov gloss, pa so v Mullerju zgleda ukinli Clarins.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#313 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 11:31 AM

Masko bom zihr, za ostalo še ne vem. Odvisno tudi od cen (sicer sem si dala že pred časom nekaj keša na stran v ta namen, ampak v tem času nisem našla niti ene res kvalitetne čistilne maske) in od tega, kolk me bo kaj pritegnilo (predvsem sestavinsko, pa tudi po konsistenci in vonju). Poročam pa vsekakor, na dolgo in široko. =)

Jaz drugače vem, da imajo Clarins v Limoniju, ampak mi je Beautique bližje, pa še bolj simpatičen mi je.
  • 0

#314 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 11:41 AM

Aja v Limoniju imajo? Čeprav v našem mini dvomim, bom šla pogledat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#315 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 March 2008 - 11:56 AM

Lahko poskusita piling od Afrodite.

Sama sem imela tega, v kombinaciji z masko in mi je bil všeč.
Verjetno je v tubi enak.

Za probo mogoče vzamita najprej v vrečki...

maska + piling

še ostale maske + piling (levo v pasici)

piling samostojno

Glede maske ne morem pomagat. Niti pilingov ne poznam.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#316 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2008 - 11:57 AM

QUOTE(Sarah @ 21. 3. 2008 - 11:41) View Post

Aja v Limoniju imajo? Čeprav v našem mini dvomim, bom šla pogledat.

No, vem da so imeli skos (še kakšen mesec nazaj) in verjetno niso ukinili ...

Na Afrodito pa priznam, da sploh pomislila nisem. Me pa skrbi, da je preveč hranljivo ...
  • 0

#317 Bootylicious

Bootylicious

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 21 March 2008 - 12:11 PM

Jaz imam piling od afrodite, če te zanima ti lahko prepišem sestavine.
Drugače pa nekateri ful hvalijo neko masko od AOK, samo ne vem kako se obnese.
  • 0

#318 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 21 March 2008 - 12:29 PM

Od AOK verjetno mislijo uno v tubi, pur balance. Jaz sem jo imela, kupi se jo v Müllerju (6€ za 100ml mislim da). Ne vem, mene ni preveč navdušila. Vsebuje pa belo glino, samo kože ne izsuši (jo imaš na koži le 3 minute).
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#319 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2008 - 01:14 PM

Jaz jo imam trenutno. In se kar trudim jo porabit do konca, mi ni kaj preveč ok. Mene še po nobeni maski ni zategovalo kožo, nikoli, po tej pa grozno. Pa tudi za sprat dol je ful trdovratna.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#320 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 21 March 2008 - 05:02 PM

V SLO pridejo nekje po prvomajskih praznikih produkti kozmetike Sukí. Limonin piling je vsepovsod zelo pohvaljen, za čiščenje imajo tudi glino, ampak kolikor sem zasledila, je bolj nežne sorte. Pa še naravni so! smile.gif

Jaz v kratkem dobim testerje...

Sicer pa od drugih alternativ: Avon ima nov dermoabrazijski piling (brez kislin, a bojda zelo učinkovit - mehanski, tudi ocenjen v sestavinah)
Za glino pa ne bi vedla... AOK hvalijo na PLju.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users