Pralni praški, mehčalci & ostala čistila
Posted 30 November 2017 - 12:38 PM
Ana, mi smo imeli doma vse brisace klasicne dimenzije, midva pa imava za telo tiste velike kopalne brisace, s katerimi si ne morem naredit turbana.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 01:08 PM
Ana, ful mi je všeč tale tvoj način razmišljanja! Midva jih imava sicer ogromno, pač zložene imam v dva kupa na zgornji polici omare in ne vem, koliko časa traja, da se obrnejo vse. Jih pa zamenjam 2x na teden - ko si jaz perem lase, dam obema novo ven in prejšnjo v pranje.
Posted 30 November 2017 - 01:17 PM

― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 01:36 PM
Jaz se pa vidim samo s 4 brisačami za par, ali pa ajde s 6. Mogoče nekateri, ki izhajamo iz domov staršev, ki so hrčki, drugače gledamo na to.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 November 2017 - 01:49 PM
Posted 30 November 2017 - 02:57 PM
Midva imava v obtoku 10 velikih in 5 malih za roke/obraz. Se mi zdi to dovolj minimalisticno, da lahko sprosceno pocakam 2-3 tedne, da se mi nabere dovolj belih cunj za en stroj (torej vecina brisac, spodnje majice, jogi rjuhe) in da ne rabim vsak teden posebej dajat dveh brisac v stroj (karikiram). Za sport in obiske imava tako dovolj rezerve.
Posted 30 November 2017 - 03:02 PM
Dvomim, da so stroji, ker sem jih ob vselitvi spucala, ampak so tisti ogromni industrijski in nisem mogla priti zraven vsega, ker so tezji za ciscenje od navadnih gospodinjskih, plus vsakic pred pranjem zalaufam 95ko (s kisom in bikarbono ali pa brez, odvisno).
Kami, v balerinke natresi ful sode bikarbone, menda pomaga.
Pablo Picasso
Posted 30 November 2017 - 04:46 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 November 2017 - 05:04 PM
Pablo Picasso
Posted 30 November 2017 - 05:24 PM
Midva imava v obtoku 10 velikih in 5 malih za roke/obraz. Se mi zdi to dovolj minimalisticno, da lahko sprosceno pocakam 2-3 tedne, da se mi nabere dovolj belih cunj za en stroj (torej vecina brisac, spodnje majice, jogi rjuhe) in da ne rabim vsak teden posebej dajat dveh brisac v stroj (karikiram). Za sport in obiske imava tako dovolj rezerve.
Se strinjam, sem jih tudi jaz preštela - imava 6 brisač za telo, 8 za obraz/lase in 4 za roke, ki so v rotaciji po 3 kopalnicah. Omara pa je večinoma prazna, ko se čez vikend perejo cunje.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 05:26 PM

Posted 30 November 2017 - 05:28 PM
Ne štekam vprašanja, saj nisva midva gradila hiše.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 05:30 PM

Pablo Picasso
Posted 30 November 2017 - 05:38 PM
Posted 30 November 2017 - 06:31 PM
Aja, to mislita ... Tell me about it. Ampak mi v resnici ne vzame bistveno več časa, če spucam samo glavno kopalnico ali pa vse 3, ker je z banjo + dvema umivalnikoma v njej največ dela. V spodnji sta samo WC in umivalnik (tudi za goste, ki pač ne hodijo gor), zgoraj je pa glavna kopalnica en suite in še ena manjša, ki jo uporablja (in večinoma tudi puca) samo on, ponavadi ko jaz spim. Pa še to tuš kabine v njej nisva niti enkrat uporabila. Ta kopalnica je drugače mišljena za otroka.
Tudi ko sva kupovala novo kopalniško opremo, sva opremila vse enako. Če prostora ne uporabljaš, se v njem vseeno nabira prah in tudi čisto prazne prostore sesava, le manj pogosto.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 06:43 PM
Mene bi to ful nerviralo, da bi imela prostore, ki jih sploh ne bi rabila...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 November 2017 - 06:46 PM
Tako pač je, nimava kaj. Če bi imela 2 otroka, ne bi bilo nobenega praznega prostora.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2017 - 06:47 PM

Posted 06 June 2019 - 11:08 AM
Vem, da je bilo to vprašanje že zastavljeno, ampak ga ne najdem...
Otroška oblačila perete ločeno od svojih in pri tem uporabljate kak poseben prašek ali jih perete skupaj s svojimi oblačili?
Posted 06 June 2019 - 11:13 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users