Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#301 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 August 2007 - 08:40 PM

Okol 50. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#302 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 August 2007 - 08:44 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#303 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 August 2007 - 08:49 PM

180.
Ma počutim se čist OK, res, ker dolgo časa sem bla čist cunja. Tut jem več, pa se mi ne pozna. In mi je kul, razen tega, da menstre nimam že ... uh, ne vem kok let. cry.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#304 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 01 August 2007 - 08:55 PM

Pa ja neka je..sam za mene ni to nič biggrin.gif hehe. Danes nism jedla že od enih popoudne, sm šla pol na odbojko, pa mi je zele ko to pišem ful slabo blink.gif eh upam da se mi bo poznalo kaj če še shujšam neka kil smile.gif
  • 0

#305 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 August 2007 - 08:57 PM

QUOTE(ninća @ 1. 8. 2007 - 21:55) View Post

Pa ja neka je..sam za mene ni to nič biggrin.gif hehe. Danes nism jedla že od enih popoudne, sm šla pol na odbojko, pa mi je zele ko to pišem ful slabo blink.gif eh upam da se mi bo poznalo kaj če še shujšam neka kil smile.gif

blink.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#306 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 August 2007 - 08:58 PM

Indeed.
  • 0

― V. Van Gogh

#307 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 01 August 2007 - 09:00 PM

hahaha..ne se nimam neke bolezni, sam jes sm lena pa namesto da se gibam pa jem, raje stradam malo tongue.gif smile.gif
  • 0

#308 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 01 August 2007 - 09:40 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 8. 2007 - 20:52) View Post

Jaz sem pa skos mislila, da ti normalno ješ. ermm.gif Srečno, no. sad.gif
Kakšno diagnozo (ful se grozno sliši, jaz sem se dret začela, ko mi jo je napisala cry.gif ) ti je pa napisal?

Pr men je tko da, neki časa jem "normalno", potem pa naenkrat zgubim kontrolo. Kot en ping pong biggrin.gif Verjetn je pr večini kle tko huh.gif Sam ene se lažji poberejo...

Men je zdravnica postavla diagnozo - anksioznost, depresija. Za psihiatrinjo pa nevem, verjetn še sama ne ve točno. Je pa tud ona ugotovla, da sm depresivna.

No Trenutno analizirava občutek "sitosti" oz "ne-sitosti". smile.gif
  • 0

#309 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 August 2007 - 09:52 PM

neki časa jem "normalno", potem pa naenkrat zgubim kontrolo

Viki, pri meni čisto isto rolleyes.gif Vsakič ko pridem spet na "normalno" si mislim da sm zdej pa res opravla s tem drekom, pa nisem. Sicer pa sm zdej dokaj debela, 57/170 , ampak sm trenutno v "ne briga me" stanju in veselo žrem po 5x na dan itd.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#310 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 August 2007 - 10:05 PM

Jina, faca si, da si se soočila s problemom...

Imam sošolko, ki je bila že prej tako suha, zdej pa že kako leto hujša in hujša, sama kost jo je, že sošolci so začeli opažat, ne samo ženske. Pa si žal zatiska oči. Pomagali bi ji, a ne pusti. Škoda.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#311 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 01 August 2007 - 10:26 PM

QUOTE(Hevea @ 1. 8. 2007 - 22:52) View Post

Viki, pri meni čisto isto rolleyes.gif Vsakič ko pridem spet na "normalno" si mislim da sm zdej pa res opravla s tem drekom, pa nisem. Sicer pa sm zdej dokaj debela, 57/170 , ampak sm trenutno v "ne briga me" stanju in veselo žrem po 5x na dan itd.

Nis debela, čist vredu si. thumbup.gif
  • 0

#312 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 August 2007 - 10:29 PM

Glih sem hotel napisat. 57kg pri 170 cm nikakor ni debelost! Kaj je z vami?
To je preveč samo če hoče biti model, v vseh drugih pogledih pa je to glih prav razmerje.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#313 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 August 2007 - 10:30 PM

Ma čuje se v redu, samo zgledam debelo, to je itak in itak odvisno od posameznika, nekdo ma lahko 5 kil več od mene pa pri isti višini zgleda ful bolj suho.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#314 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 August 2007 - 10:35 PM

Izgledaš debelo - to praviš ti ali drugi? To je bistvenega pomena tukaj. In pa seveda kaj spoh zate 'debelo' je.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#315 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 01 August 2007 - 10:36 PM

Edino srečo mam jaz, da se mi teža lepo porazdeli, pa me folk čudn gleda, da kok, da mam tolk kg kot jih imam. Tako da ti verjamem.

Zdej še bom dala počas še 5 kg dol, pa bo še lepše zame, pol bom pa vidla dalje kako pa kaj. Dober se mi zdi, da se bom lepo do oktobra ful polepšala tongue.gif . Oz. pač šla na bolje.
  • 0

#316 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 August 2007 - 10:39 PM

Jst pa bi fuuul rada dala dol 5 kg, ker sem se v zadnjih mescih precej poredila laugh.gif Samo se mi ne da + ne morem se odpovedat požrtijam + strah me je da mi bo še o malo joškic, ki imam, šlo stran verymad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#317 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 August 2007 - 10:41 PM

QUOTE(Hsul @ 1. 8. 2007 - 23:35) View Post

Izgledaš debelo - to praviš ti ali drugi? To je bistvenega pomena tukaj.

Drugi ti nikoli ne rečejo, da si debel, tudi če maš 140 cm in 80 kil, ampak rečejo: ma to so obline, to je lepo!! ali ma lej ko maš lepo zdravo okrogla lička! ali ma nič te ni, ti si en sam zobotrebec, tako da je to povsem neuporaben vir. Sicer pa se lahko sama vidim.

Coco, vse za joškice biggrin.gif Kupi si une tablete, ti naravno zrastejo joške, res! lol1.gif tongue.gif
  • 0

#318 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 August 2007 - 10:46 PM

Nisi razumela na kaj sem ciljal. Mislil sem na lastno samopodobo. saj se tudi anoreksičarke same lahko vidijo, pa se vidijo predebele, čerpav so močno presuhe.

In če mi prijatelji lažejo pol niso prijatelji. Znancev sem ne štejem.

Kot sem že prej napisal: kaj je zate 'debelost'?
Da najprej razčistimo pojme, ker drugače debata nima smisla.
  • 0

#319 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 August 2007 - 10:49 PM

To je prijateljska previdnost biggrin.gif Ma sigurno sm debela, vsaj v noge in rit, zgornji del je recimo prebavljiv.
  • 0

#320 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 August 2007 - 10:52 PM

Jebeš prijateljsko previdnost. To zame niso prijatelji. Ampak to je OT.

Še vedno pa nisi odgovorila. Samo si rekla, da se tebi zdijo tvoje noge in rit 'too fat'. Kaj si uporabila za referenco?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users