Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#301 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 August 2009 - 11:53 PM

Jaja, to vem, pol morm sam narastek. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#302 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 September 2009 - 11:20 AM

Še nekaj me zanima. Zdaj imam mau narastka; kaj je bolj pametno:
1.) Pobarvat narastek k frizerki in potem spremenit barvo v blond s Keune izdelki doma
2.) Spremenit barvo na blond s Keune izdelki doma (samo potem bo tisti del, kjer je bil narastek temnejši? Samo itak pa pol naslednič, ko bo spet narastek in si bom doma pobarvala narastek na blond, bo tisti del spet temnejši?).
A štekate, kaj hočem povedat? laugh.gif oops.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#303 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 September 2009 - 01:46 PM

Najbolj pametno je, da spremeniš na blond pri frizerki in se potem naprej barvaš doma. Pač reskiraš tisti keš in potem naprej doma, ker boš mela najlepšo barvo.
  • 0
Viens, reste ici!

#304 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 September 2009 - 02:26 PM

Ja, se strinjam z ano.
Saj drugače pa tvoji nravani so temnorjavi in mislim da ti jih more frizerska posvetliti na narastku sem skoraj 100% ker blond barva ti tok fejst ziher ne zagrabi.Daj jo vseeno vprašaj.
  • 0

#305 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 September 2009 - 02:19 PM

^Sam kaj pa pol k bo spet narastk? Bom spet mogla k frizerki, torej barvanje doma nikol ne pride v upoštev, ker mam naravne lase temne.
Jst sm razmišljala, da si cele lase prebarvam na blond in potem tisti zgornji temnejši del (narastek) še enkrat čez prebarvam.
hmm.gif
  • 0

#306 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 September 2009 - 03:21 PM

Ne, lej aveš u čem je fora, da blond barva tako temnih las ne more tako posvetliti da bi potem z š enim barvanjem po narastku dobila svetlo blond.
Veš kaj lahko, kupiš kremo za posvetlitev las in si s tistim posvetliš narastek in potegneš par pramenov po celi dolžini, potem pa daš čez to blond barvo(ko dol spereš posvetlitveno kremo seveda smile.gif )
Potegneš po dolžini mislim nekaj v tem smislu(da neboš imela narastek drugačne barve kot ostale lase ampak da bodo izgledali popramenani)
IPB Image

• 0

#307 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 04 September 2009 - 06:30 PM

Kje pa lahko kupim kremo za posvetlitev? A poznaš kakšno, da ne bom iskala tm v trgovini? Pramene pa tudi s to posvetlitveno kremo?
  • 0

#308 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 September 2009 - 07:50 AM

Tale od Subrine je zelo vredu, ker nebo tok močna da boš imela kar belo rumene lase od nje.Mislim da bo vredu če samo enkrat naneseš(mislim da v navodilih piše da dvakrat, če se ne motim?) na narastek in potegneš par pramenov po dolžini.
Pa tako mešaj da boš imela v razmerju 1:1 da nebo več razvijalca kot prahu in obratno.

Pa verjetno boš imela po svetlenju precej rumenkasto barvo, nič hudega ko boš dla čez blond barvo bo takšna kot je na blond barvi in nič rumenkasta.

Tole je subrina.
IPB Image
  • 0

#309 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 05 September 2009 - 02:27 PM

Thank you! Bom šla kmalu v nabavo. biggrin.gif
  • 0

#310 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 04:22 PM

Ne štekam navodil pri tej barvi:

Prvo barvanje
Pripravljeno mešanico (2/3) nanesite na lase tako, da pramen za pramenom premažete z mešanico in jo porazdelite do konic vsakega posameznega pramena. Prihranite 2-3cm las pri narastku. V primeru, da so vaši lasje predhodno že barvani, je ta postopek še posebej priporočljiv. Glede na želeno stopnjo svetlenja najprej upoštevajte čas delovanja 1*.

Barvanje narastka
Pripravljeno mešanico nanesite samo na narastek. Čes delovanja naj poteka glede na želeno stopnjo svetlenja.

Kjero morm upoštevat? Prvo ne štekam sploh!

• 0

#311 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 September 2009 - 05:17 PM

Ti kr lepo nanes na vse lase, če imaš vse temno. Če pa imaš temen narastek in ostale lase svetle, pa najprej poštrihaj narastek, počakal 5 minut in potem še ostale lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#312 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 05:20 PM

Hvala!!! kiss3.gif
  • 0

#313 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 05:52 PM

ja kot je rekla dilema ampak pazi da neboš kar na vse svetle lase dala te kreme.Nanesi jih po pramenih.

Katero barvo si pa kupila drugače ? happy.gif
  • 0

#314 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 06:27 PM

Fakin šit, barve je blo sam za narastek in fora je, da sm si prvo sprednje in sprednji so že čist rumeni, od uzadi pa še temno rjavi. In sm si šla zdej spredi mau sperat z vodo. Mislm, da bo to polom. Kaj če uzadi ne prime? Na konc sm si uzadi kr z rokami vtirala pa nanašala. Itak se nism vidla pa sm sam utirala. cry.gif
  • 0

#315 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 06:40 PM

Ja potem pa speri spredaj iin zadaj pusti tak da bo svetlo.To rumeno barvo boš pa tak al tak z Keune barvo prebarvala to ne skrbi.
  • 0

#316 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 06:42 PM

Ampak fora je, da se mi zdi, da nism usega narastka pobarvala. Kua čm narest? Jst mislm pol sprat, ko bo čas za to. Potem pa pogledat, kje mi je še narastek ostal, fotra našuntat jutr da nej gre v trgovino po še eno Subrino pa pol mami rečt, da nej mi preostali narastek (dele narastka) pobarva. Pol pa šele Keune čez.
  • 0

#317 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 06:44 PM

kak to misliš ostal?
saj pa ga ja nisi imela 10 cm al kako biggrin.gif
A samo odzadaj ti je ostal to na straneh si pobarvala vredu?
  • 0

#318 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 06:48 PM

Ja, ob straneh sm v redu. Sm s čopičem, po stopničkah. Pol odzadi pa ni šlo sm pa kr v roke pa vtirala. Ej jst mam ogromno las! To mi vsak reče. Zdej čakam, da mine še cajt za tazadnje lase pol pa sprat. Če bo kje še narastek, pa jutr po novo Subrino, kaj meniš?
  • 0

#319 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 06:51 PM

joj ko nevem kak ti je zadaj primlo:D
No saj boš videla...če nebo nekaj ful velike razlike ni hudo čene pa še pobarvaj z subrino tisto kar zdajle nisi smile.gif
  • 0

#320 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 06:52 PM

Veš kaj. Bom slikala pa zjutri al pa ponoč nalimala. Pol mi boš pa ti jutr povedala kako naprej. Sej se mi ni treba dons s Keune pobarvat.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users