Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#301 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 30 October 2006 - 04:35 PM

Pa v Nami in še kje bi se našle.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#302 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 02:23 PM

Pred časom je ena spraševala za temno zeleno senčko. Vidla sem jo v Bippi in je zelo poceni, okol 500 sit.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2006 - 03:09 PM

QUOTE(frcica @ 8. 11. 2006 - 14:23) View Post
Pred časom je ena spraševala za temno zeleno senčko. Vidla sem jo v Bippi in je zelo poceni, okol 500 sit.

Ja, to sem bla jaz.
A je kje ta trgovina v Celovcu? Po možnosti kje v bližini Arkaden centra?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#304 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 03:48 PM

V Celovcu je, ampak mislm da, skor 100% da je ni. Najlašje ti jo je najti pri prvem intersparu v Celovcu. To je čisto na začetku, ko prideš v Celovec iz Ljubelja. Je na levi strani(steklen interspar), na tistem semaforju greš levo in boš videla bippo na drugi strani ulice. Upam da je blo tole razumljivo, če ni pa vpraši.
Aja, senčilo je na posebnem stojalu, je nekak od bippe make-up. Ima pa še ena firma temno zeleno v kombinaciji s svetlo, stane 4 evre, firma je pa mislm da IQ.

Prvi stavek, sem šele zdele vidla, je pa čuden tukaj. Hotla sem rečt da je ni v City arkaden. Bippa je drugač rozasta, rozst napis in vse ostalo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#305 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 November 2006 - 03:46 PM

moja sošolka bi pa ful mela rada rdečo senčko - tako bl močno, temno, pa je nikjer ne dobi. a kdo ve, kje bi se jo dalo dobit?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#306 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2006 - 03:51 PM

Aja, naj povem, da sem bla v dveh Bipah in v nobeni nisem vidla temno zelenih senčk. =(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#307 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 November 2006 - 04:21 PM

A res? Ja jaz sem jih vidla v Grazu, samo kakor vem imajo isto robo. Bom šla ob priložnosti še enkrat pogledat,
če se bom spomnla bom vzela fotiča s sabo. Lah da to sploh ni to kar hočeš.
  • 0

#308 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 November 2006 - 06:22 PM

Moj novi četvorček tbs senčk oops.gif

IPB Image

črna, zlata, nežno roza in taki berry odtenek (odtenki na sliki so totalno neposrečeni) = jesensko -zimska kolekcija. Ful so lepe smile.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#309 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 November 2006 - 07:17 PM

Sahara, Manhattan ima takšno. V kombinaciji z oranžno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#310 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2006 - 07:21 PM

Blondi,
čestitam za novo TBS pridobitev. Sem jih vidla zadnjič, res so lepe, a zame rahlo presvetle.

• 0

#311 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 November 2006 - 08:46 PM

QUOTE(sahara @ 24. 11. 2006 - 15:46) View Post

moja sošolka bi pa ful mela rada rdečo senčko - tako bl močno, temno, pa je nikjer ne dobi. a kdo ve, kje bi se jo dalo dobit?

Ena dobra rdeča je od Manhattana v kombinaciji z oranžno (je je pa kr velik), pa lahko malo zatemniš s črno. Ne vem pa če se jo da še dobit...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#312 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 November 2006 - 11:29 AM

QUOTE(Jenna @ 24. 11. 2006 - 21:21) View Post

Blondi,
čestitam za novo TBS pridobitev. Sem jih vidla zadnjič, res so lepe, a zame rahlo presvetle.

Danke! smile.gif Ja, so res svetle, nič ne de bom malo več črne barvice ponucala. Dejansko sem jih kupla, ker nimajo nič pametnega, pa morem ono njihovo kartico zapolnit, da bom dobla kako darilce huh.gif

Kak pa so njihovi geli za tuširanje? Sem jih opazovala od daleč, vanilija mi je bil všečen.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#313 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 25 November 2006 - 11:56 AM

ja, sm jz tut koj na manhattan pomislna, k majo ponavad bl žive barve, sam sva šli zadnč gledat, pa niso mel.hvala vseen
  • 0

IPB Image

#314 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 26 November 2006 - 10:52 AM

QUOTE(sahara @ 24. 11. 2006 - 15:46) View Post

jst mam od make up factory četvorčk senčk k sm iskala res roza senčko pa sm jo edin tuki dobla zravn je pa tud taka temno rdeča, bež pa en odtenk med belo in bež barvo nekak. sj mislm da majo še to zadevo
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#315 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 November 2006 - 12:11 PM

hvala, ji bom rekla smile.gif
  • 0

IPB Image

#316 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2006 - 12:07 PM

Al pa, če hoče imeti rdečo senčko, lahko najbrž tudi uporabi kak blush! idea.gif

• 0

#317 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 30 November 2006 - 02:43 PM

ja, sm tut že predlagala, pa ni noben tok intenziven
  • 0

IPB Image

#318 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 November 2006 - 07:00 PM

Jaz sem dosti časa uporabljala rdeče lip linerje in pride zelo lepo (jasno, če reč znaš nanest, da ne izpadeš kot klovn).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#319 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 02 December 2006 - 10:10 PM

Crna - temno vijolična senčka je v novem Gosh četvorčku. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#320 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 December 2006 - 08:21 AM

mene zanima, kera je dobra črna senčka, ne preveč draga in obstojna z artdecojevo bazo ? pa ne lih kj z bleščicam preveč ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users