Senčila
Posted 30 October 2006 - 04:35 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 November 2006 - 02:23 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 November 2006 - 03:09 PM
Ja, to sem bla jaz.
A je kje ta trgovina v Celovcu? Po možnosti kje v bližini Arkaden centra?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 November 2006 - 03:48 PM
Aja, senčilo je na posebnem stojalu, je nekak od bippe make-up. Ima pa še ena firma temno zeleno v kombinaciji s svetlo, stane 4 evre, firma je pa mislm da IQ.
Prvi stavek, sem šele zdele vidla, je pa čuden tukaj. Hotla sem rečt da je ni v City arkaden. Bippa je drugač rozasta, rozst napis in vse ostalo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2006 - 03:46 PM

Posted 24 November 2006 - 03:51 PM
Aja, naj povem, da sem bla v dveh Bipah in v nobeni nisem vidla temno zelenih senčk. =(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 November 2006 - 04:21 PM
če se bom spomnla bom vzela fotiča s sabo. Lah da to sploh ni to kar hočeš.
Posted 24 November 2006 - 06:22 PM

črna, zlata, nežno roza in taki berry odtenek (odtenki na sliki so totalno neposrečeni) = jesensko -zimska kolekcija. Ful so lepe

Posted 24 November 2006 - 07:17 PM
Posted 24 November 2006 - 07:21 PM
Blondi,
čestitam za novo TBS pridobitev. Sem jih vidla zadnjič, res so lepe, a zame rahlo presvetle.
Posted 24 November 2006 - 08:46 PM
moja sošolka bi pa ful mela rada rdečo senčko - tako bl močno, temno, pa je nikjer ne dobi. a kdo ve, kje bi se jo dalo dobit?
Ena dobra rdeča je od Manhattana v kombinaciji z oranžno (je je pa kr velik), pa lahko malo zatemniš s črno. Ne vem pa če se jo da še dobit...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 November 2006 - 11:29 AM
Blondi,
čestitam za novo TBS pridobitev. Sem jih vidla zadnjič, res so lepe, a zame rahlo presvetle.
Danke!

Kak pa so njihovi geli za tuširanje? Sem jih opazovala od daleč, vanilija mi je bil všečen.

Posted 25 November 2006 - 11:56 AM

Posted 26 November 2006 - 10:52 AM
moja sošolka bi pa ful mela rada rdečo senčko - tako bl močno, temno, pa je nikjer ne dobi. a kdo ve, kje bi se jo dalo dobit?
jst mam od make up factory četvorčk senčk k sm iskala res roza senčko pa sm jo edin tuki dobla zravn je pa tud taka temno rdeča, bež pa en odtenk med belo in bež barvo nekak. sj mislm da majo še to zadevo

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 26 November 2006 - 12:11 PM

Posted 30 November 2006 - 12:07 PM
Al pa, če hoče imeti rdečo senčko, lahko najbrž tudi uporabi kak blush!

Posted 30 November 2006 - 02:43 PM

Posted 30 November 2006 - 07:00 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 December 2006 - 10:10 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2006 - 08:21 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users