Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#301 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:31 PM

QUOTE(Sarah @ 2. 8. 2007 - 21:50) View Post
jaz sem bla včeraj po dolgem času v Lj in sem skočla v Lush ravno zaradi te maske, pa je ni blo več, ah cry.gif

Ja, saj za to masko moraš met res ful srečo, da jo majo na zalogi. Pa da je še ful friška po možnosti.

QUOTE(Frida Kahlo @ 1. 8. 2007 - 8:24) View Post
Evo, sem šla iskat masko in bom direkt prepisala, kaj piše: 225g, cena je pa 8,76€ oz. 2099,2 SIT.

Kako hudiča? Da bi se jaz tak zmotla pri ceni? Oz. sem skoraj ziher, da je bla dražja no, pa naj me vrag pocitra.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#302 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 August 2007 - 09:38 PM

Aja a v Lushu bolj poredko dobivajo robo al kako?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:50 PM

Ja nekatere stvari ful malokrat dobijo, pa hitro poidejo - tale maska je že tak primer. Sem jo že sama večkrat iskala, pa niso meli.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#304 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 03 August 2007 - 07:56 AM

Dva tedna nazaj, ko sem jo jaz kupila, so jih imeli še kar nekaj.
Glede cene - Jenna, ne vem, če se je cena kaj spremenila, ampak glede na to, da je veliko izdelkov v taki embalaži okrog 3000 SIT, komot spregledaš tisto 2099 SIT...aveš kaj mislim. No, nima veze, da razglabljamo, 2 jurčka stane, kar je velik +. thumbup.gif
  • 0

#305 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2007 - 11:50 AM

Ja samo me vseeno čudi, da bi lahko tak pobrklala... pa 2k se mi zdi kar malo. =) Pa na eni drugi strani so tudi pisale ceno 3k. Sicer za kakšno leto nazaj... čudno no. =)

• 0

#306 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 August 2007 - 12:10 PM

js si jo bom pa kr sama nardila tongue.gif pač ne bo čist vseh sestavin not, ampak bom po moje ujela bistvo biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#307 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 August 2007 - 12:59 PM

Jenna, ja res je cena 8,76€. Od Claudije je že pred pol leta toliko stala. =)
  • 0

#308 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2007 - 05:38 PM

Nič mi ni več jasno, res. blink.gif
  • 0

• Guests

Posted 09 August 2007 - 02:59 PM

Dilema, v Alverde hibiskus/aloe vera balzamu za lase je tisti alkohol na drugem mestu torej vinski kis? Kako pa to ves? Ker sm gledla sestavine na embalazi, pa pise samo alkohol.. Zato ga tut nism kupla - ce je pa kis, bi ga pa brez pomislekov. Kis ne skodi lasem, ga veliko kdo celo priporoca, ces da jim daje sijaj.
  • 0

#310 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 09 August 2007 - 03:03 PM

Če se ne motim, piše v nemščini ( v sestavinah) da je kis.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#311 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 09 August 2007 - 06:37 PM

balzam je pa super. (me je najprej motila alkohol in me je to odvračalo od nakupa, potem je pa lasna gurujka dilema razložila skrivnost in sem šla hitro v nabavo!)
  • 0

#312 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 09 August 2007 - 10:09 PM

Pri meni v nemških sestavinah piše Wässrig-alkoholischer Hibiskusblütenauszug*. Pa ne vem če je to vinski kis, nekej ma veze s hibiskusom. smile.gif Je pa super, krasno diši, priporočam nakup! Bom dala oceno, ko se mi bo dalo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 09 August 2007 - 10:28 PM

To ni kis pol. To je vodno alkoholni izvlecek hibiskusa. Recimo v samponu olive/henna pise podobno: Wässrig-alkoholischer Olivenauszug, samo mas vseeno alkohol sele cisto na koncu spiska sestavin. Je pac ocitno manjsa kolicina alkohola v tem izvlecku, kot pa v balzamu. Mah.. pa tk sm se ze razveselila, da bom kupla balzam sad.gif
  • 0

#314 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 10 August 2007 - 08:49 AM

Saj vem, da sem najbrž največji sestavinski neznalec. Sam vseeno me zanima, zakaj pa ga med angleškimi sestavinami ni omenjenega, ali sem jaz preprosto slepa?
  • 0

#315 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2007 - 09:22 AM

Punce, kje se dodi tale John Frieda šampon? Niste nič napisale, tako da sklepam da se ga dobi tudi v Mullerju? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#316 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 10 August 2007 - 09:46 AM

QUOTE(izabela @ 9. 8. 2007 - 15:59) View Post

Dilema, v Alverde hibiskus/aloe vera balzamu za lase je tisti alkohol na drugem mestu torej vinski kis? Kako pa to ves? Ker sm gledla sestavine na embalazi, pa pise samo alkohol.. Zato ga tut nism kupla - ce je pa kis, bi ga pa brez pomislekov. Kis ne skodi lasem, ga veliko kdo celo priporoca, ces da jim daje sijaj.

Takole je prav, tisto prej je bilo iz šampona!!

V balzamu je med nemškimi sestavinami: Weingeist
  • 0

#317 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 August 2007 - 10:53 AM

QUOTE(Sarah @ 10. 8. 2007 - 10:22) View Post

Punce, kje se dodi tale John Frieda šampon? Niste nič napisale, tako da sklepam da se ga dobi tudi v Mullerju? smile.gif

ja dobi se ga v milerju
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#318 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2007 - 11:11 AM

Ok, hvala smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 10 August 2007 - 12:03 PM

V balzamu je med nemškimi sestavinami: Weingeist

smile.gif
Ok, zaj mamo pa problem. Js sm gledla v DMu tale balzam in pise tk kot je rekla Mateya. A je mozno, da ma enak balzam razlicne sestavine, glede na to, da ga kupis? Hudica, prav zapelala se bom v Pliberk pogledat smile.gif

• 0

#320 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 10 August 2007 - 12:29 PM

Meni pa na šamponu piše tako, kot je Mateya rekla, na balzamu pa tako kot sem jaz rekla hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users