Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#301 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 August 2007 - 08:55 PM

Ok, hvala. =)
  • 0

#302 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 August 2007 - 08:59 PM

Ali je L'occitane Jabolko & Mandelj čistilno olje za obraz primerno za mešano/nečisto kožo ? =)
  • 0

#303 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 August 2007 - 09:06 PM

Jaz imam mešano, pa mi je čisto nič ne zmasti, očisti pa tudi dobro. Samo če imaš pa res fuuuul mastno kožo, potem pa raje kupi sivkin gel.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#304 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2007 - 09:07 PM

Jaz imam tudi mešano in mi je ok. Ne pusti popolnoma nobenega mastnega filiga, vse se spere.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#305 Tinuviel

Tinuviel

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts
  • Interests:atletika, kitara, risanje, fotografiranje

Posted 29 August 2007 - 09:55 AM

čao!

jaz pa že nekaj časa iščem kremo, ki bi mi posvetlila kožo, ker mi moj zagoreli ten ni všeč.

1. je omenjena krema primerna za to? ali kožo posvetli dovolj ali samo komaj opazno?

2. lahko prosim katera napiše povezavo na stran, preko katere je naročila to kremo? jaz sem jih nekaj našla, samo ne vem če so zanesljive. zato prosim vas za pomoč, ker ste že naročile.

upam na čim hitrejši odgovor.

LP
  • 0

#306 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 August 2007 - 10:02 AM

O kateri kremi pa je govora? Sklepam da Ayurvedic Fair&Lovely? Meni ni kože nič posvetlila, niti komaj opazno smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#307 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 August 2007 - 08:43 PM

Katero trdo milo je boljše za mešano (nečisto) kožo ? Lush-Fresh Farmacy ali Lush-Coalface ?
  • 0

#308 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2007 - 10:39 PM

Po moje bi bile obe vredu, Fresh Farmacy je bojda za občutljivo kožo, Coalface je pa bojda kar izsušujoče (če imaš normalno do suho kožo) - torej bi bilo za mastno/nečisto super primerno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#309 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 September 2007 - 10:40 AM

Ok, bom Coalface vzela. (: Hvala Jenna kiss.gif
  • 0

#310 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 01 September 2007 - 11:57 AM

QUOTE(laLa° @ 25. 8. 2007 - 22:19) View Post

Tiste, ki uporabljate Lush Colface. Kako odstrani ličila ? (Zanima me predvsem za maskaro ermm.gif ) Ali peče, če pride v oči ? In kateri vam je boljši pri odstranjevanju MU (če ste že probale oba) - Lush Colface ali Schller mineralni gel ?

sicer malo bolj pozno, pa upam, da bo vseeno kaj pomagalo.

Meni je Coalface veliko boljši za zjutraj, oziroma ko nisem namazana. Zato ker sem dobila občutek, da mi je sicer odstranil maskaro, ampak jo potem nekako "zalepil" na obraz blink.gif al pa sem samo jaz tako čudna. Pa če mi je milo prišlo v oči me je kar precej peklo. Sicer je res, da imam jaz kar precej občutljive oči, ampak pri Schellerju se mi to ni dogajalo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#311 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 01 September 2007 - 12:06 PM

meni noben od teh dveh mil ni bil všeč za odstranjevanje maskare. Coalface me je pa praskal po koži, ni mi bil všeč.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#312 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2007 - 07:41 PM

QUOTE(laLa° @ 1. 9. 2007 - 11:40) View Post
Hvala Jenna kiss.gif

Np!

QUOTE(Frčica @ 1. 9. 2007 - 13:06) View Post
Coalface me je pa praskal po koži, ni mi bil všeč.

Ja saj, klko vem, bi naj bil to v bistvu en tak rahel piling pravzaprav.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#313 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 September 2007 - 09:50 PM

Kaj pa te maske, ... kolk casa je se vsebina vreckice uporabna?
A veste, ko si napravis masko pa ostane se za enkrat, a takoj porabite, do enga tedna...kako dolgo najvec?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#314 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 September 2007 - 02:39 PM

No jaz pa sprašujem v imnu moje frendice. In sicer ona si vsak dan da na obraz Neutrogena visibly CLEAR 2-in-1 (wash & mask). In to pusti gor vsak dan 5 min. jaz sem ji sicer sprva rekla, da to ni dobro, ker maska je za enkrat na teden. Zdej jo pa zanima, če ima to, da si to daje vsak dan na obraz lahko kašne negativne posledice. Pravi pa da ima boljšo kožo, ko si to daje gor, kot kaj drugega.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#315 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 September 2007 - 12:59 PM

Bübchen Wasch Schaum Kids, malina

Kje zaboga se to dobi?? Jst sm se smukala sto let po Milerju, pa je nisem uzrla. Kako sploh zgleda?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#316 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 30 September 2007 - 01:06 PM

Zgleda tako:
IPB Image

Zdi se mi da imajo to tudi v DM.
  • 0

#317 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 September 2007 - 01:08 PM

Hevea, pejdi v dm pogledat, tam kjer majo stvari za dojenčke in male bebike. Tm bi moglo bit. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#318 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 September 2007 - 01:09 PM

v Milerju ni tam kjer večina kozmetike... recimo v Milerju v BTC moraš iti v spodnje nadstropje in med otroško kozmetiko
  • 0

#319 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 September 2007 - 01:40 PM

Hevea veš kje je v Mullerju, čisto tam na koncu. Hodi tam vzdolž police s šamponi in barvami za lase, do konca, in pol zavij desno. Tam desno v kotu skrito je biggrin.gif . Tam ko so stvari za dojenčke ubistvu.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#320 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 September 2007 - 05:48 PM

Ko sem jst to prvič iskala, mi je prodajalka rekla da nima pojma kaj je to (mislim wtf). Pol mi je predraga Sarah povedala kje stoji (hvalaaaa :-). Tam na drugi strani stojala, kjer imajo tiste grozne lasne podaljške, elastike, obročke itd.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users