Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#301 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 December 2005 - 04:45 PM

QUOTE(kristy)
zdej pa res ne vem če bi si ga dala v jezik! cry.gif cry.gif cry.gif
ful kripi slikce!!kr žalostna sm ratala k mislm da si ne bom dala pirsa. cry.gif cry.gif

a lahko veš če si alergičen na uhane v jeziku?? biggrin.gif cry.gif

mislm da ne mores vedet...ker jezik je le misica...ne hrustanec ali pa koza...
  • 0

#302 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2005 - 04:58 PM

[quote=¤PunChkA¤]Jenna a ti maš pirs v bradi?
Ja. Slabi dve leti bo zdaj po moje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#303 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 December 2005 - 05:02 PM

[quote=Jenna][quote=¤PunChkA¤]Jenna a ti maš pirs v bradi?
Ja. Slabi dve leti bo zdaj po moje.[/quote]

oooo fulll dobr ---jz bi ga tud mela:)
  • 0

#304 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2005 - 05:06 PM

.
Ja, pa si ga daj, a ne! wink.gif Jaz mam špičko. 8)

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#305 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 December 2005 - 05:25 PM

ej ne smem cry.gif cry.gif ...mogoce pol k bom polnoletna-sej je sam se eno leto do tega---smile.gif...a te je kej bolel???
k zdej mam v popku pa v nosu pa v usesih(9 luknjic)...cist zadost-mislm starsi mi ne pustijo cry.gif cry.gif
  • 0

#306 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2005 - 05:30 PM

.

Ja, no, jaz ti čisto odkrito povem - mene je prebod kar bolel. Fejst it - na živo ti prebode pač. Pa potem kake 3 dni boli, potem pa mine in je okej. Jaz mam srečo, ker nisem mela nikoli nobenih problemov (reakcij, ipd.).

.
  • 0

#307 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 03 December 2005 - 10:04 AM

QUOTE(PICY)
jaz bi samo nekaj vprašal,jaz sem že mel pearcing v obrvi in pod ustnico,pa nikjer ni če boli tisti ki si hočete dat na toti 2 mesti vi kr ker je cool,me pa zanima zaj bi si dal v jezik, pa mam kao žilo na sredini jezika pa me zanima če si ga lahko vseeno kao narejim, da ti malo mimo nardi al kak naj mi nekdo pove.....plisssshvala vam...hehe twisted.gif tongue.gif laugh.gif

jz ga mam v jeziku. spodaj ti zraven žile nardi luknico na vrhu pa na sredini vn pride. tko mal postrani gre palčka, če veš kaj mislim. men je itak una ženska k mi je delala ful pregledovala jezik da ne bi kej prebodla
  • 0
lp, Martina

#308 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 03 December 2005 - 05:41 PM

sorrrrryyy ursi mal pozn odgovarjam oops.gif ja mam jih u ušesih 4 pa nos pa popek.uf zdej sm se spomnla na eno znanko k je stara tok k js(15) pa jih ma 24 al neki tazga oops.gif ermm.gif to mi ni prevec usec.aya no zaradi moje slikce bi si mislli loh da ga mam pod ustnco sam ga nimam biggrin.gif ampak bi ga ful mela na desni strani pod ustnico.ne pustijo!mah pa sej je (zaenkrat) 6 luken dost biggrin.gif uf pa tiste slike jezika so mi ful jakiii ermm.gif sam ta druga....a je to res zarad pirsa??js mislm da je biw to jezik preklan na kaksn drug nacin.
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#309 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 03 December 2005 - 05:54 PM

ewo spremenila slikco biggrin.gif
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#310 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 04 December 2005 - 10:56 AM

ne ne ...to je od piercinga v jeziku:s

grozno grozno blink.gif blink.gif blink.gif

aha...zdaj razumem 6luknjic:)...nisem vedela sem mislila da imas prov 6piercingov(recmo v nosu pa popku pol pa se v ustnici jeziku in obrvi)...ja sem se zmotla oops.gif hehe

ma jz si bom iz popka vn dala k mi je mal ze bedno...zato ker ga ima cist vsaka tadruga punca-sej to lahko tud sama vidis:)....
  • 0

#311 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2005 - 03:11 PM

[quote=Jenna].

.

Malo smotano vprašanje pa vseeno: Kaj potem ko se poljubljaš ne bodeš fanta v brado z to špičko. heheh.???
  • 0
Viens, reste ici!

#312 PICY

PICY

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 04 December 2005 - 06:34 PM

hvala da si mi povedla res ...ja razumem kak gre to postrani smile.gif povej mi samo kera je tota ženska pr kateri si ti bla...za odgovor že v naprej hvala tongue.gif
  • 0

#313 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2005 - 01:05 AM

QUOTE(¤PunChkA¤)
QUOTE(Jenna)
Malo smotano vprašanje pa vseeno: Kaj potem ko se poljubljaš ne bodeš fanta v brado z to špičko. heheh.???

Hehe, ni sploh takšne panike. Sploh ne moti pri lupčkanju (in pri čem drugem, hihi). Včasih edino mene malo zaboli, če je bolj strastno oops.gif ..... sicer pa ni panike..... bodenje kvečjemu paše. IPB Image
  • 0

#314 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 09 December 2005 - 10:54 PM

zdej sem se pa odlocla---bom si sla v TRAGUS uhancek dat:)

sam bom sla kr k kozmeticarki ermm.gif ermm.gif ja pravjo da ni najboljs ampak na sreco mam dobre izkusnje z kozmeticarkami:)

IPB Image
  • 0

#315 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 10 December 2005 - 04:14 PM

a ima katera punca kaksen tak odvecen piercing??(glej sliko)

IPB Image

ker bi rabla za uho-tragus-pa bi sla na "stante" v LJUBLJANI ampak jih zdaj ni,ker je zima pa se postavijo bozicne stojnice...(kupila pa bi jih zato tam ker se jih najceneje dobi-za piercing bi dala okoli 1000sit)..pa ce bi mela katera punca ksnega odvec bi bila zelo vesela pa mora biti z barvasto kroglico.
pisite sem-ce je katera ker ce ne bom pa mogla cakat do spomladi

lp,urska biggrin.gif
  • 0

#316 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 December 2005 - 07:24 PM

pejt pogledat v exita, tam jih imajo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#317 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 10 December 2005 - 08:46 PM

kok pa stanejo???? rolleyes.gif rolleyes.gif mogoce katera ve???oziroma kdo ve???
  • 0

#318 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 December 2005 - 01:51 PM

Men se je pa na popku zagnojil, potem sem pa pirsing ven dala, zdej ko sem pa brez pa čakam da se mi malo lepše zaraste, potem pa še 1krat it delat ... sad.gif

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#319 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 14 December 2005 - 11:13 AM

QUOTE(ursi)
a ima katera punca kaksen tak odvecen piercing??(glej sliko)

IPB Image

ker bi rabla za uho-tragus-pa bi sla na \"stante\" v LJUBLJANI ampak jih zdaj ni,ker je zima pa se postavijo bozicne stojnice...(kupila pa bi jih zato tam ker se jih najceneje dobi-za piercing bi dala okoli 1000sit)..pa ce bi mela katera punca ksnega odvec bi bila zelo vesela pa mora biti z barvasto kroglico.
pisite sem-ce je katera ker ce ne bom pa mogla cakat do spomladi

lp,urska biggrin.gif

a jih nimajo na teh božičnih štantih? drgač pa pejt v exit, stanejo okol 1500sit
  • 0
lp, Martina

#320 PICY

PICY

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 15 December 2005 - 02:03 PM

TISTI KI SI HOČETE DAT NA TI 2 MESTI:
PEARCING POD USTNICO:Najprej ti razkuži ustnico, nato(vsaj meni je)omrtviči,ampak ne tak ful čisto malo..in pol ti pač z iglo predre spodaj pod ustnico....pa vstavi pearcing....kaj je point..da nix ne boli edino čutiš kak ti gre skoz smile.gif KAR SE PA TIČE ZA OBRV:pa je skoraj enak postopek(samo da ti dela na obrvi)ti razkuži,s takimi škaricami...z luknico..prime obrv..in potisne iglo skozi...edino malo zapeče..drugače..pa je vse kul..pa vstavi pearcing...ni nobenih zapletov edino če si nepazljiv lahko prije do reakcij..pa upoštevat pravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe papa laugh.gif ohmy.gif [/b]
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users