Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#301 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 06 May 2005 - 08:59 PM

Uff ... sem se kar oddahnil ... ker tega pa res ne bi rad počel, mislim spraševal o nezakonskih in prikritih otrocih ;)

lp
Damjan
  • 0

#302 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 06 May 2005 - 09:36 PM

jst nimam nubenga prikritega twisted.gif

eeee.....mislam ženska je em...sej niti nevem kako naj rečem.... BLOND...nevem v čem je fora, da ni dovol da je povedal da ma otroka...kao bi mogu pred kameram priznat....jao....jst bi jo gvišn klofnala če bi bla na njegovem mestu

• 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

• Guests

Posted 06 May 2005 - 09:41 PM

[quote=Kim]jst nimam nubenga prikritega twisted.gif

eeee.....mislam ženska je em...sej niti nevem kako naj rečem.... [color=red]BLOND

A zato so ji pol rjavo lasuljo dal ... biggrin.gif
Ma, sem skoraj brez komentarja, ženska je res nesramna (milo rečeno). Jaz na Boštjanovem mestu ne bi prišla tja sedet pa ... Adijo v glavnem.
  • 0

#304 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 06 May 2005 - 09:50 PM

Edino kar je, bi lahko upoštevala njegovo željo, da pač o tem noče govorit širni Sloveniji po tv. In ga gre spet tako primitivno napadat. Primitivka. Meni bi po moje živci popustli in bi jo na gobec... baburo smotano.[/quote]

Natancno to, Nikita! Povedal ji je za otoka, samo pred kamerami ni hotel govoriti o njem, kar se mi zdi prav. Pred kamere se je postavil sam, ni treba v to vlaciti otroka.
Ko vsaj potem ne bi nic razlagala. Potem se je namrec bebavo sprevedala o iskrenosti, češ kam da pridemo, da nič ne veš, nato pa se ti na primer enkrat pri večerji pojavita dva otroka in podobne neumnosti. Popolni primitivizem.
Niti slucajno ne mislim, da gredo na faks samo pametni, samo tejle - pa njenem kvazi in cenenem psihologiziranju - res ne bi pripisala, da je študentka.
  • 0

#305 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 May 2005 - 12:11 AM

Ker je sama razkrita javnosti,hoče,da so še drugi razgaljeni-če jih ni noben drug-jh bo pa ona,al kaj?
Mah
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#306 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2005 - 08:11 AM

Jaz sem nad njo popolnoma razočarana. Sej ni čudno, da je še vedno sama. Če je pa taka strupenjača. A ga ni mogla pustiti na miru?? Pač ima otroka in ona je vedela za to. Zakaj bi morala še cela Slovenija. Butasto.
Sploh pa ni zaljubljena niti v enega niti v drugega in bosta onadva potegnila kratko.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#307 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 07 May 2005 - 08:19 AM

jst mam tut skos bolj ta obcutek, da se zdaj sploh ne gre vec o tem v katerga je miša zaljubljena, ker je vec kot ocitno da v nobenga, ampak je point sam se v tem, da to spele do konca. me pa prov zanima kako bo zgledal to vse skp, ce se ona nebi za nobenga odlocla 8)
  • 0

#308 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 07 May 2005 - 08:31 AM

Kot je že Nadi napisala, je scenarij čisto OK napisan in verjetno se ga mora tudi in predvsem Miša držat. Seveda si POP ne bo dovolil polomije, nikakršne.

Seveda govorim napamet, ker nisem niti enkrat gledal od začetka do konca oops.gif

lp
Damjan
  • 0

#309 taiyou

taiyou

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 07 May 2005 - 08:53 AM

po moje je vse to ena sama igra,...za vse.
drgač mi je pa učer stric prbiu, da miša hod z enim tipom k je pr taglavnih na POP Tv-ju wink.gif biggrin.gif
se je že začelo širjenje vseh nemogočih novičk twisted.gif
  • 0
Če hočeš videti, moraš gledati s srcem.*

• Guests

Posted 07 May 2005 - 11:22 AM

Ma, meni se čedalje bolj zdi, da je hotela Boštjana sesut na podoben način kot Edija. Ediju je kar težila s tem in onim (kaj bi ji ponudil, katere pianiste pozna - pol pa sama navede Straussa!! rolleyes.gif itd.), pri Boštjanu je bilo pa tudi tako, da ga je najprej začela zbadati z nečem drugim (zdaj se točno ne spomnim, kaj je bilo) in sem že takrat mislila, da bo vstal in šel, ker pa to ni zaleglo, se je spravila še na otroka, kljub temu, da ji je rekel, da o tem noče govorit (verjetno je hotel predvsem otroka zaščitit). Ma res je packa! In potem je rekla na koncu, da o njej pa vsi vse vemo. Kaj pa je to VSE? ermm.gif:

Ampak je pa še nekaj res. Namreč v navodilih za prijavo kandidatov je pisalo, da se s sodelovanjem zavežejo, da bo tudi njihovo zasebno življenje postalo javno oz. da ima producent pravico brskat in razkrivat podrobnosti iz zasebnega življenja kandidata pri prijateljih, starših itd. Pa še kup enih bedarij moraš podpisat ... Prav butasto.

Ti fantje se mi pa prav smilijo. Pa toliko so imeli za povedati čez Damirja, ampak tako grdo pa ni nobene žalil kot to počne Miša. Slabo luč meče na ženske, nič drugega, predvsem pa nase.
  • 0

#311 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 07 May 2005 - 11:39 AM

Vceraj se mi je zdelo vse skupaj ZELO cudno a je mozno,da sploh nobenega ne izbere ermm.gif:
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#312 Sanja

Sanja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 154 posts

Posted 07 May 2005 - 12:44 PM

MA kaj ste tak kritični do Miše ,pač je samozavestna in se malo norca dela iz njih,jaz tud na njenem mestu ne bi nobenga zbrala ,ker so nikakvi biggrin.gif
  • 0
LP,Sanja

#313 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 May 2005 - 12:44 PM

QUOTE(Marjetka)
Vceraj se mi je zdelo vse skupaj ZELO cudno a je mozno,da sploh nobenega ne izbere ermm.gif:

Ja ermm.gif: :!: A se lahko odloči,da ne izbere nobenega?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#314 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2005 - 12:58 PM

QUOTE(Sanja)
MA kaj ste tak kritični do Miše ,pač je samozavestna in se malo norca dela iz njih,jaz tud na njenem mestu ne bi nobenga zbrala ,ker so nikakvi biggrin.gif

heh, samozavestna? sej maš bit za kej samozavesten, če dobiš tok keša, da ljudi jebeš v glavo na tv, ja ... a ona je pa prava sanjska ženska? yeah, right! heh srečni pubeci, če dejansko ne bo nobenega izbrala!
  • 0

#315 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 07 May 2005 - 01:04 PM

Misa je v 2.letniku, kar v bistvu sploh nima veze. Razgledan in inteligenten je lahko clovek tudi brez faksa oziroma s FDV-jem.
  • 0

#316 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2005 - 02:24 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(Marjetka)

Ja ermm.gif: :!: A se lahko odloči,da ne izbere nobenega?

Po moje lahko. Če ji pa noben ni všeč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#317 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 07 May 2005 - 04:28 PM

ja sej a nima kao neki s producentom oddaje...ne vem ,jst sm sam tko slišala že ene parkrat
  • 0
IPB Image

#318 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2005 - 04:37 PM

Jaz sem že tudi slišala, da bi naj imela že lep čas enega pubeca iz Mb, ki ima trgovino audijev...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#319 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2005 - 04:38 PM

QUOTE(Sanja)

To ni samozavest, to je bebavost in primitivizem. In če se iz koga dela norca, se to sama iz sebe. Tipi pa so itak butli, da se blamirajo zraven...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#320 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 07 May 2005 - 05:52 PM

Nikita to si pa dobr napisala!IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users