Jump to content

Photo

likalnik za lase

• Please log in to reply
576 replies to this topic

#301 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 September 2006 - 05:12 PM

kašne maš pa naravno ?
  • 0

#302 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 02 September 2006 - 07:34 PM

QUOTE(cvetkolinka)
O MOJ BOG DA NE! NE NE NE NE nič ovijat okol likalnika babe moje nore biggrin.gif se vam bojo laski skurli biggrin.gif
lahko pripopam potek, v slikicah in z navodili, tako gromozansko komplicirano je to! biggrin.gif ;) (joke) .. malo bo za počakat:)
step 1: počešeš lase, da se ne vozlajo. Fino jih je miičken s kako utrjevalno peno/gelom/pasto zaščitit pred vročino&preprečit da bi se čist izsušili. (jst uporabljam od gliss kur-ja en sprejček, pa utrjevalno pasto od avona)
step 2: Lase razdeliš v več pramenov in vsak pramen ovijaš okrog prsta:
IPB Image

step 3: Vsak pramen polikaš po celi dolžini:
IPB Image

step 4: Ko so vsi 'svederčki' polikani, zgleda nekak takole:
IPB Image

step 5: Svedrčke rahlo razčešeš s prsti, toliko, da jih spraviš narazen. Utrdiš s sprejem ali gelom za oblikovanje(slednji da kodrom še bolj izrazito obliko)
ponavadi je rezultat nekaj takega, IPB Image IPB Image  

(moja cela čupa pa bo prilepljena v ustrezni temi, saj sem se pred kratkim 'pošiznla' spredaj, in seveda morm pokazat svoje frišno obdelano naglavno okrasje ;) biggrin.gif)

Joj, jaz sem to probala na prijateljici pa nama ni uspelo. Cvetkolinka, ali imaš ti naravno malo skodrane lase?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#303 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 02 September 2006 - 09:38 PM

MLadoLetNa...naravne mam zgori ravn spod pa skodran...hihii Tko da si večinoma sam spod ravnam
  • 0

#304 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 September 2006 - 09:40 PM

pa to ti je nalepš, da nis ko en bac, ampak spodi nakodran ...lepoo wink.gif

sam ok, če že hočš peglat, je pa useen bl preprost to, k pa za ns tiste k mamo že takoj ob glav polno mjhnih svedrov ermm.gif
  • 0

#305 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 September 2006 - 08:33 AM

Verja, ja, imam. Ampak sploh ni fore, ker si pred ''kodranjem'' pramen fajn počešem, da je boljkone raven. Pa s časom dobiš filing v roke z likalnikom. Sej ne potegneš sam enkrat, jst mal 'tapkam'-fajn stisnem 'svedrček' z likalnikom in se potem pomikam proti konicam. Aja, pa svedrčka ne držiš čist na trdo, pustiš, da se mal zrahlja, da ga likalnik na pol splošči. Konice še pa ekstra fajn potapkam. Zato je treba lase fajn zaščitit- ker jih ful izsuši, in pridejo ob pomankljivi negi ven skrepani. Jst mam un asia sprej al ka je od švarckopa ;), ko je fajn mastn(nanašam ga pa samo na konice oz. do polovice čupe, lasišča ne vidi tale sprejčič, ker voham katastrofo, če bi.) Itak si pa pri pranju prvoščim fajn obnovitveno kuro s kako dobro masko.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#306 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 03 September 2006 - 10:20 AM

ja,ja...heeh smile.gif
Sj tud moja frendica ma tud čist pr glavi že kodrčke,ne... Sam kaj čmo...narava nas je take ustvarla tongue.gif
  • 0

#307 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 06 September 2006 - 07:17 AM

cvetkolinka...kakšna nega pa je potrebna če si likaš lase? Je treba uporabljat balzame bolj pogosto, kake kreme? Bi res rada vedela, ker so se mi ekrat tako scepili lasje pa suhi so postali....

papa
  • 0

#308 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 September 2006 - 03:33 PM

QUOTE(Anja88)
cvetkolinka...kakšna nega pa je potrebna če si likaš lase? Je treba uporabljat balzame bolj pogosto, kake kreme? Bi res rada vedela, ker so se mi ekrat tako scepili lasje pa suhi so postali....

papa

Balzame, če nimaš mastnega lasišča, raje kot balzam pa kakšno kvalitetno masko (preglej malo forum - Sestavine), pa še kakšno kremo za lase, ki jih bo ščitila pred vročino, ko se boš "likala". Mislim da nege nikoli ne more biti preveč, če so izdelki kakovostni. Preden si lase umiješ, si nanesi še kakšno olje, da se ga suhi lasje napijejo, olja namrečwink.gif

Ne vem, kaj bi lahko bilo še drugega...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#309 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 06 September 2006 - 06:20 PM

QUOTE(Anja88)

papa

Balzam naj bi se itak uporabljal ob vsakem pranju. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#310 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 07 September 2006 - 04:06 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(Anja88)

papa

Meni se zdi še boljše, če namesto balzama ob vsakem pranju uporabim masko.
  • 0

#311 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 September 2006 - 05:23 PM

Enako.8)
Saj- pač nekaj od tega.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#312 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 08 September 2006 - 11:20 AM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(Anja88)

papa

Do zdaj jih nisem, ker imam mastne lase, si pa mislim kupit likalnik in potem jih bom bolj negovala. Zdaj tu in tam dam gor kako masko, preliv za sijaj.
  • 0

#313 laska

laska

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 09 September 2006 - 03:24 PM

No, jst sem si zdej kupla ta likalnik Ga.ma.

Cvetkolinka, kaj sta tista dva nastavka, ki jih zraven dobis? Kako se jih sploh da gor? oops.gif
  • 0

#314 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2006 - 06:18 PM

Tisto mislim, da je potovaln tošlc, da se ne odpira likalnik. Nevem, jst tistga ne uporabljam, nima kake funkcije pri likanju samem.
Aja, čestitke ob nakupu tega prečudovitega aparata! biggrin.gif resno, meni ni bilo žal.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#315 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 11 September 2006 - 11:30 AM

QUOTE(laska)
No, jst sem si zdej kupla ta likalnik Ga.ma.  

Cvetkolinka, kaj sta tista dva nastavka, ki jih zraven dobis? Kako se jih sploh da gor? oops.gif

Se ga da naročit po internetu, če se ne motim?
  • 0

#316 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 September 2006 - 05:09 PM

Ola punce.

Mene pa zanima kje naj kupim tisti L'oreal Hot & Glatt (oz. Hot & Straight)??? Sem že iskala v tušu, Šparu, Mülleru, Limoniju, DM-u... (MB). PA zaenkrat nisem nikjer našla, saj je v taki rozasti embalaži? cry.gif

Help!!!!
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#317 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 11 September 2006 - 05:20 PM

V Mullerju ga majo zihr....tm sem ga tut jst kupla..res pa je da jim ga hitr zmanka....
  • 0

#318 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 September 2006 - 05:26 PM

AHa, hvala. No pol pa bom še enkrat pogledla, ker sem zadnjič celo drugo nadstropje Müllerja 2x obrnila pa ni blo nikjer! Res... Verjetn jim je zmanjkal ja.

ermm.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#319 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 September 2006 - 06:13 PM

Jz sem ga tud kupila v mullerju
  • 0

#320 laska

laska

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 11 September 2006 - 06:58 PM

Mene pa zanima, kako si nanesete zascito pred likanjem? Ali si jo nanesete na suhe lase in potem takoj na tisto likate, ali pocakate da se posusi, ali si nanesete kar na mokre pa ko se vse posusi sele likate?

Kako oz. s cim spucate ploscice likalnika po uporabi,da se kaj ne unici?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users