Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 September 2006 - 04:17 PM

Tale šampon je zelo v redu, vendar je Tigijev vseeno veliko boljši - itak nima konkurence. To, da je šampon za vsakodnevno uporabo pomeni samo to, da je nežen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#302 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 12 September 2006 - 04:18 PM

zdej pa zadne, je keune šampon bol k od gliss kura po sestavinah ?

biggrin.gif
  • 0

#303 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 04:19 PM

Ne ... ni boljši. Ampak meni Gliss Kur šamponi ne naredijo lepih las, noben od njih mi ni nič specialen. Po tem Keune šamponu so pa lasje izredno mehki in gladki, delujejo tudi ful navlaženi in zdravi. Keune je že sama po sebi zelo kvalitetna firma in imajo same dobre stvari, tko da s tem šamponom ne moreš zgrešit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#304 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 12 September 2006 - 04:21 PM

joj kok sm razdvojena sad.gif

k u uni temu za oceno keune šampona, si bla sam ti ful zadovolna ermm.gif
  • 0

#305 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 04:27 PM

Ja, tega šampona ne uporablja ful folka, ker ni tak skomercializiran kot kakšen Gliss Kur al kok bi rekla ... sicer pa - odloči se sama ali pa počakaj na oceni Nace in Jenne, ki bosta ta keune šampon kupili v kratkem.
  • 0

#306 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 12 September 2006 - 04:30 PM

ok , bom počakala, zato k mam dele itak še cel šampon, in bo neki cajta trajal, predn ga porabm tongue.gif
  • 0

#307 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 September 2006 - 05:47 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ne ... ni boljši. Ampak meni Gliss Kur šamponi ne naredijo lepih las, noben od njih mi ni nič specialen. Po tem Keune šamponu so pa lasje izredno mehki in gladki, delujejo tudi ful navlaženi in zdravi. Keune je že sama po sebi zelo kvalitetna firma in imajo same dobre stvari, tko da s tem šamponom ne moreš zgrešit.
Ni čisto res; linija za mastne lase je obupna, prav tako nekateri njihovi stajling proizvodi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#308 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 12 September 2006 - 05:48 PM

twisted.gif
  • 0

#309 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 12 September 2006 - 05:58 PM

QUOTE(crna)
linija za mastne lase je obupna

Res je ermm.gif
  • 0

#310 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 06:00 PM

QUOTE(crna)
QUOTE(DiLeMa)
Ni čisto res; linija za mastne lase je obupna, prav tako nekateri njihovi stajling proizvodi.

No sej nobena firma nima 100% vseh izdelkov totalno kvalitetnih, to morate vzeti v zakup. Še vedno pa Keune v večini primerov pomeni kvaliteto.
  • 0

#311 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 12 September 2006 - 07:57 PM

Dilema, mislim, da si mi olajšala nakup naslednjega šampona. Keune že itak kujem v višave zaradi Reconstructerja, zdaj bom pa še tale šampon probala. Poročam v kratkem.

Aja, kar se pa mask tiče: meni je ena najljubših Garnier Oil Repair. Krasna stvar; lasje so super mehki in svetijo se ko pri norcih. Folk me prav sprašuje, kaj počnem z lasmi, hehe biggrin.gif Je pa treba pazit, da se ga ne vmasira preveč v lasišče, če imaš mastne lase. Stvar se mi namreč zdi zelo hranljiva.
  • 0

#312 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 07:58 PM

Ja, ta maska je super, jaz imam sicer Garnier Fructis Repair&Shine, nimam pojma zakaj dve različni imeni, ker so sestavine enake.
  • 0

#313 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 September 2006 - 09:04 PM

meni je naredil prhljaj, tako, da tut od keuneja ni vse zlato, kar se sveti.

(popravljeno, pa oprostite za OT. wink.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#314 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 09:14 PM

Špela, zjebala sm ti post, popolnoma nenamerno in po pomoti, hotela sm dat citiraj, sm pa dala spremeni in vse čudovito zasrala ... se iskreno opravičujem.
  • 0

#315 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 13 September 2006 - 07:22 AM

Dilema, mene pa zanima kakšna bi bila primerjava za KEUNE P13 - za suhe lase ter Tigijev O&H? Saj sem brala, sam ko hvališ oboje sem že čist zmedena. Cenovno ugodnejša varianta je seveda Keune.

laugh.gif

Kupujem si šampon, ker so se mi že skor začel cepit, mam tak suhe na spodnji tretini (pa uporablam on silikon in vse... ne vem več).

A kupuje katera Keune pr frizerju (me zanima, če poznate slov. ime one maske intensive hair repair za suhe, poškodovane lase), so ful cenejši. Jaz bom nabavla ta phyto spray, pa pa je razlike med Müllerjem in frizerjem za 750 sit!!!

Hvala že vnaprej.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#316 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2006 - 11:30 AM

Suzyka, to sem itak že 100X povedala - O&H je meni daleč najboljši šampon in sploh nima konkurence.
  • 0

#317 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 13 September 2006 - 12:09 PM

Aha... pol pa bo treba premislt... Kakšen pa je Keune v primerjavi z ostalimi? Ker sem trenutn že bolj boga pr financah... tale vaš forum me je čist zasvojil biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#318 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 September 2006 - 12:14 PM

QUOTE(Suzyka)
Ker sem trenutn že bolj boga pr financah... tale vaš forum me je čist zasvojil biggrin.gif

kar navadi se biggrin.gif to so dejstva biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#319 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 13 September 2006 - 12:16 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

oh joj
  • 0

#320 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2006 - 12:21 PM

Kar se tiče biti bogi pri financah - to mi je zelo znano, ker se tudi sama zelo težko uprem kakšni kozmetični zadevšni. biggrin.gif

Res je, da je Tigi Oatneal&Honey drag šampon (okoli 2.600 SIT) ampak ga je količinsko kar 350 mL, pa še ful malo se ga porabi in res dolgo traja. Pa tudi za suhe konice je to več kot primeren šampon.

Kar se tiče Keune ... to je kvaliteten medicinski šampon, vendar bi sama bolj rekla, da je za normalne do rahlo suhe lase in od njega nisem imela nekih strašnih učinkov, medtem ko mi je O&H ful popravil stanje las.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users