Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#301 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 March 2012 - 08:09 AM

Evo, bila na Simobilu, in mi ni potrebno menjati paketa, kljub temu, da TRIZAME ne obstaja več.

Lahko si izberem nov telefon, ali izkoristim bonus (40 evrov). Telefon pa izbiram iz ponudbe

M ZAME, ampak ne vem katerega bo, oz. všeč mi je ena Nokia za 260 evrov, pa vem, da je

ni varno jemati, ker je predraga, in meni telefon večkrat pade po tleh, touch screen me pa ne privlači.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#302 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 08 March 2012 - 10:20 AM

A res, ni ti blo treba menjat paketa? Zanimivo, dobr da vem, ker men se tud čez 4 mesece izteče naročnina oz. veljavni aneks...
  • 0

#303 Mango

Mango

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts

Posted 06 May 2012 - 09:11 AM

Jaz sem tudi pri Simobil in mi je vse super. Mam paket trizame in čeprav tega paketa zdaj več ni ga še vseeno lahko vedno obdržim pa mam 1000 sms sporočil, 1000 min. na sacionarne, v Simobil je itak vse zastonj v glavnem nikoli nisem mela problemov pa tudi naročnina ni draga pa mislim da sem samo 1x ali 2x prekoračila tisto mejo ko ne spada več v paket :oops:
  • 0

#304 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 13 July 2012 - 12:14 PM

A ima kdo / je imel Tušmobil in kako je bil zadovoljen?
  • 0

#305 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 July 2012 - 12:21 PM

Jaz. Sem že pisala, poglej kako stran nazaj.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#306 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 13 July 2012 - 01:25 PM

OK hvala, moram malo naštudirati te pakete.. zdej imajo enega priložnostnega Vse najboljše za 15 €....
  • 0

#307 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 November 2012 - 08:25 AM

Nov Mobitelov paket 2013 je zanimiv: http://www.mobitel.s...paket-2013.aspx
  • 0

#308 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 21 November 2012 - 11:25 AM

Jaz bom pa zdaj najbrž res zapustila SiMobil, sem čakala še tole novo ponudbo, ampak ti paketi so vedno dražji, telefoni vedno pametnejši...jst pa en totalno nezahteven uporabnik, ki ne rabim telefona namesto računalnika.
Velik jih je zdej šlo na Tušmobil in Bob za 10-15 € na mesec....bom dans še jst mal prečekirala vso to ponudbo.
  • 0

#309 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 21 November 2012 - 01:40 PM

Ja moj oče je zdej, ko je zgubil službo šel na Bob paket in plača 6,99€ na mesec. Vendar on pač rabi samo za klicat in nič drugega. Drugače pa Tuš kar pohvalijo. Ful je vse drago, res. Tudi jaz razmišljam, da bi šla iz Simobila, ko mi preteče pogodba, ker itak ne porabim toliko kolikor plačam.
  • 0

#310 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 November 2012 - 01:44 PM

Jaz sem tudi na TUŠu, sicer sem že pisala o tem. Na začetku mi je bilo malo tak-tak zdaj pa mi je okej. Imam paket FREE15, plačujem torej 15€ na mesec, s tem da nisem vzela mobitela pri njih in imam vsak mesec 25% popusta na teh 15€, torej pride nekaj malega nad 11€. Prvih šest mesecev pa sem plačevala 7.5€ ker je bila neka akcija, 50% znižanje naročnine za prvega pol leta.

Edino kar me moti zdaj je to, da se sms poslani v tujino ne štejejo v zakupljene količine, kot je to bilo pri Mobitelu. Pa internet je počasen. Vse ostalo je OK.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#311 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 21 November 2012 - 01:57 PM

Torej pri Free 15 imaš zastonj SMS-je, poleg tega pa določeno število enot,ki jih lahko poljubno porabiš (minute klicev, prenos podatkov)?
Men je teh 24 €, ki jih zadnje mesece plačujem Simobilu, čisto preveč za to, kar uporabljam, govorim zelo malo, res pa pošljem ogromno sms-jev, nobenega prenosa podatkov itd...
  • 0

#312 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 November 2012 - 02:16 PM

Tako je, sms-je imam neomejene, ravno tako minute znotraj TUŠ omrežja, medtem ko pa imam ali 300 MB prenosa podatkov ALI 300 minut v ostala omrežja.

Jaz sem bila prej na Džabestu in mi je bilo 1000 min čisto preveč, tukaj pa mi je okej, oziroma še od teh 300 mi ostaja, ne porabim vsega. Škoda da nimajo FREE 10, bi bil dovolj zame, FREE 5 pa mi je malo premalo.

Mi je pa glavno to, da so sms-i neomejeni, teh pa res ogromno pošljem :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#313 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 November 2012 - 02:35 PM

_M_: ti imaš še vedno 3 zame?

Jaz imam ta paket, plačujem največ 15 na mesec, ampak jaz res malo kličem, skoraj nič. :D Smsov pa precej pošljem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#314 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 21 November 2012 - 02:38 PM

Mislim, da mi je ostal 3 zame, ker nisem podaljšala vmes razmerja oz nisem sklenila novega aneksa, tako da mi teče naprej tisti, kot si ga imela ti pred menjavo, vendar nisem več vezana nanje.
Jaz imam 22 € (z vključeno neko opcijo za dodatne minute v druga omrežja) fiksnih stroškov, ampak skoraj vsak mesec je 24 € račun...
  • 0

#315 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86389 posts

Posted 21 November 2012 - 02:41 PM

Jaz bom šla drugo leto iz Simobila na Mobitel, ker so fant in starši gor, meni pa vsak mesec zastonj minute v moje omrežje ostajajo, drugo pa plačujem.
Samo iz tega razloga, drugače nimam problemov. Malo mi je bedno sicer, ker imam Orto u nulo paket za vedno, tudi ko bom nad starostno mejo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#316 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 21 November 2012 - 02:51 PM

Jaz imam tudi ta paket, ampak razen sms telefona praktično ne uporabljam in mi ful minut ostane. Mi pa drugo leto poteče pogodba, tako da imam še veliko časa.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#317 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 November 2012 - 04:03 PM

Men je pa Simobli zakon, edino skrbi me kako bo z iPhonom in njihovim omrežjem, ker baje ima folk ful probleme tudi v centru Lj. Sicer pa imam vse možno zakupljeno, od prenosa podatkov do minut v druga omrežja in neskončno sms-ov (kar je meni ful + , ker skos nekaj tipkam :D ). Sem kar priden porabnik vsega.
  • 0

#318 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17026 posts

Posted 21 November 2012 - 04:57 PM

Men je Simobil zaenrkat ok, bom videla kaj bo sedaj dva meseca z računom. Sem si dala povečat limit iz 200 na 500 minut v druga omrežja...
Mam orto v nulo.
Če bom kje še hodila čez mejo (sel ahko zgodi pri klicih v druga omrežja), potem bom po novem letu menjala v mobitel in vzela tale nov paket, ker se zdi fenomenalen :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#319 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 21 November 2012 - 05:10 PM

Sej dokler nimaš 31 let ni panike, je ugoden tako Simobil kot Mobitel s tema svojima paketoma, sam kasneje pa vidiš, kako dragi so ostali paketi, pa vsi ponujajo neke grozne zakupljene količine, ti pa pol od tega sploh ne rabiš, recimo...Pogrešam eno srednjo pot, poceni pakete z optimalnimi zakupljenimi količinami.
  • 0

#320 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86389 posts

Posted 08 January 2013 - 03:56 PM

Samo za info - pri Simobilu nimajo več opcije, da pol leta pred iztekom 24-mesečne pogodbe kupiš nov telefon brez doplačila.

FOF

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users