Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#301 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 29 October 2007 - 01:32 PM

tole žverco pa mam že skoraj leto dni in moram reči da sem z njo zelo zadovoljna. aja, ime ji je pa sony ericsson z610i. in je črne barve.
IPB Image
IPB ImageIPB Image

• 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#302 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 29 October 2007 - 02:26 PM

QUOTE(Kalypso @ 27. 10. 2007 - 18:03) View Post

Kami, kako si kaj zdaj ko ga že nekaj časa uporabljaš zadovoljna s Sonyem Ericssonom W660i? Moj prastari telefončič je nekaj začel zafrkavat in sedaj se malo razgledujem pa mi je ta ful všeč.

Za enkrat sem zadovoljna.
Sicer ne morem verjet, ampak še vedno mi uspe koga ponesreči poklicat (ampak to ni stvar telefona, ampak da zelo težko sprejemam spremembe - prej sem imela Nokio in so tipke malo drugače razporejene, jaz pa na pamet tipkam).

Baterija zdrži cca 4 dni (je pa res, da jaz zelo malo govorim po telefonu, pa tudi druge pripomočke ne uporabljam ravno veliko).
Meni ima simpatičen in pregleden - logično razporejene.

Kaj več pa niti ne vem, kako naj bi ti ga opisala... pač telefon kot telefon ...
Jaz še enkrat ne bi dala toliko denarja za GSM (kateri koli telefon) ... ampak to je pač moje mnenje.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#303 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15768 posts

Posted 29 October 2007 - 03:07 PM

Kami se strinjam. Če mi je za kej žal denarja je to za mobitel. Sedanjega imam dobri dve leti in sem takrat dala zanj 25.000 SIT, kar se mi je zdelo ogromno. Men je važn samo, da ima uro in pa da sem pač dosegljiva. Še SMS-sev ne bi pogrešala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#304 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 October 2007 - 03:17 PM

Jaz imam gsm že 4 leta in ga ne mislim še menjat. Zdej prihajajo vedno bolj grdi telefoni down.gif Se strinjam da je škoda denarja za telefon. Pa bolj novi ko so, bolj so občutljivi in se prej kvarijo tko da pol treba še pogosteje kupovat telefon.
  • 0

#305 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 October 2007 - 04:15 PM

QUOTE(Baby @ 29. 10. 2007 - 17:17) View Post

Zdej prihajajo vedno bolj grdi telefoni down.gif Se strinjam da je škoda denarja za telefon. Pa bolj novi ko so, bolj so občutljivi in se prej kvarijo tko da pol treba še pogosteje kupovat telefon.

Niso vsi novejši telefoni grdi. tongue.gif In tudi kvarijo se ne hitro, seveda so izjeme.

Samo je pa res brezveze vložit v telefon ful ogromno denarja, ker so non-stop novi, vedno nekaj novega pogruntajo in tistim "starim" cena samo pada.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#306 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 October 2007 - 04:18 PM

eh.... občutljivi so vsekakor vedno bolj, ker je vedno več funkcij. In ljudje okoli mene stalno menjujejo telefone,ker se jim kaj kvari. Mogoče ne ravnajo z njim zelo nežno in vsakemu je padel telefon že na tla oz vsaj večini. Tako da se na splošno prej kvarijo. Meni so pač grdi. smile.gif Ok se najde kak normalen vendar ni noben čudovit.
  • 0

#307 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 October 2007 - 09:26 PM

IPB Image

IPB Image

rozika wub.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#308 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 30 October 2007 - 10:08 AM

QUOTE(Storm @ 29. 10. 2007 - 13:32) View Post
tole žverco pa mam že skoraj leto dni in moram reči da sem z njo zelo zadovoljna. aja, ime ji je pa sony ericsson z610i. in je črne barve.
IPB Image
IPB ImageIPB Image

jaz imam tudi tega (črnega). super telefon, žal mi je edino, da mobitel ni imel v akciji roza barve.

• 0

#309 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 30 October 2007 - 10:26 AM

meni je črni itaq bil najlepši tongue.gif zdaj si je mama kupla avto enake barve kot moj telefon biggrin.gif
kak dolgo ti pa baterija zdrži? meni drži tudi kakih 6 dni, če pa malo več kličem, sms-am, fotografiram, bla bla bla..., pa nekje 4 dni.
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#310 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 30 October 2007 - 11:14 AM

nekaj takega. včasih se sploh ne spomnim kdaj sem ga polnila. super v glavnem.
  • 0

#311 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 October 2007 - 01:18 PM

Js mam pa tega Alkatela že ene par let pa sm z nim čist zadovolna...tko da ga bom mel še dokler bo delujolč no važn da kliče pa da se da smse pisat pa je supr biggrin.gif
IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#312 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 30 October 2007 - 03:02 PM

Kami hvala za poročilo.

Saj jaz zelo redko menjavam telefone. Pač ko je kaj narobe z njimi, edino čukeca sem menjala ker sem hotela nov telefon z več funkcijami (to pa je tudi edina priložnost, ko sem za šmensi pensi menjala telefon). Sedaj imam Sony Ericssona T610i, ki mi dobro služi že ene 4,5 let. Sicer je takrat foter res dal kar nekaj denarja zanj (je bil pač eden prvih s fotoaparatom in barvnim ekrančkom) ampak glede na to kako dolgo mi služi, koliko padcev na tla je že preživel in da še sedaj po toliko letih zdrži (še vedno prva) baterija 2-3 dni mislim, da je bil vreden vsakega centa. Zdaj je sicer začel nekaj zafrkavat (šumenje med klici), zato ga nameravam menjat, sicer bi ga pa imela dokler ne bi preminil. smile.gif

• 0

#313 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 02 November 2007 - 08:33 PM

Mela bi ga... cry.gif

IPB Image
  • 0

#314 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 November 2007 - 09:04 PM

Uh ja wub.gif

Sigurno se ga ne dobi v Sloveniji... Koliko pa je cena ? (vem, da preveč cry.gif )
  • 0

#315 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 03 November 2007 - 01:59 PM

780 $ ( + v ceno je všteto tudi čistilo za ekran, ker je touch screen biggrin.gif )
  • 0

#316 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 08:50 PM

Ti trije so mi trenutno ful lepi oops.gif

Motorola V8 - 360eur
IPB Image

LG KU 580 Hero - 288eur
IPB Image IPB Image

Sony Ericsson W660i - 156eur
IPB Image
  • 0

#317 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2007 - 09:04 PM

LG za 288€? Kje si to gledala? Meni se zdi da sem ga gledala za polovico manj. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#318 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 09:06 PM

Vsi ti so iz Debitelove strani. Moj naslednji telefon bo sigurno iz Simobila, ker imajo ful več akcij & vsega.
  • 0

#319 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 14 November 2007 - 09:49 PM

Js bi pa tok rada mela tako slušalko za telefon..sam 35 eurou pa tut ne bi dala za to ker pol bi itak mogla še telafon zamenat ker na mojga se je ne da dat pa še telefona ne uporablam prou dost..tko da se mi ne splača ..sam mi je pa tok ušeč blush1.gif

IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#320 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 10:05 PM

Haha, ful dobro. smile.gif Ampak to je samo za doma. Jaz si ne znam predstavljati, da bi mogla še to v torbici nosit, ker je že itak prepolna. huh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users