Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#301 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 30 May 2006 - 04:31 PM

No, jst si še vedno nism nabavla nove anticelulitne kreme.. wink.gif
Dans je ful novih reklam in zadeva je taka:

*Geomar kremo - 200ml - imajo v Tuševih drogerijah za 1400 (pomoje ful ugodno; pozna katera to?)

*Afrodito obe varianti, cimet&cekropija imajo po 1350sit za 150ml (isto Tuš drogerija)

*Amai krema je pa v Mercatorju sam 999 sit, 150ml.

jst bi ful probala un Geomar... biggrin.gif
  • 0

#302 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2006 - 05:42 PM

Amai je zanič, čeprav je poceni (ali pa morda ravno zato?). Afroditina je pa baje v redu...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#303 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 May 2006 - 06:16 PM

amai je po sestavinah zelo doro ocenjen
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#304 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2006 - 06:27 PM

QUOTE(sade)
amai je po sestavinah zelo doro ocenjen

Jaz sem ga kupila pred enim letom in mi ni čisto nič pomagal rolleyes.gif . Sem ga pa divje uporabljala kake dva meseca, dokler mi ni snedel živcev in sem ga postavila v kot. Je pa res, da malce hladi, kar poleti prav pride. tongue.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#305 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 May 2006 - 06:58 PM

Ravno danes sva s sestro obiskali Tuševo drogerijo. Prodajalka (ki je že precej v letih, ampak se zelo trudi ostati v koraku s časom) je na vprašanje, kateri izdelki so med najbolj učinkovitimi dejala, da imajo vsi bolj ali manj enako sestavo. Glede na to, da me je pred dvema letoma neka prodajalka na sveto prepričevala, da mi bo z Afroditino kremo celulit kar razžrlo dol, mi je ta povedala, da brez prave prehrane, velike količine vode, gibanja in veeeeeeeeeeliko masiranja ne bo nič. In sem se odločila, da ga obdržim. biggrin.gif biggrin.gif Moj lubi pravi, da ga ne moti...kaj me briga za druge. wink.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#306 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 30 May 2006 - 07:51 PM

js sm probala geomar s hladilnim učnkom in ni blo nč od nč. sam zebl me je po riti, to je bil pa ves efekt

men je edin opazno razliko naredu vichy-jev gel, ampak to že par let nazaj, je bil mal drugačn kt zdej. pa od schellerja je blo tut še kr ok. ostalo.... ni kej za povedat!
  • 0

#307 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 31 May 2006 - 06:20 AM

_M_ jst sem tud oklevala kaj naj kupim in sem ful hotla blato od Geomarja in še kremo, pa sem na koncu vzela samo kremo. Vzela sem jo pred dvema dnevoma, tko da o rezultatih še nikakor ne morem poročat, je pa super, ker se kar lepo vpije v kožo in ni mastna, pa tud smrdi ne (ma sicer nek specifičen vonj, ampak meni ne smrdi). Tko da bom zaenkrat uporabljala to, potem pa si bom verjetno nabavla še blato... Bomo vidl kako bo kej s tole kremco...
  • 0

#308 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 31 May 2006 - 07:52 AM

Ma ja, sej nekak oklevam med Geomarjem, ki je res ugoden zdej, pa več ga je kot ostalih krem za iste šolde. tongue.gif

Afrodito sem imela, je OK, zdaj bi pa še kej drugega probala.
Bom malo še sestavine primerjala.

A je morda Geomar tu že bil ocenjen?
  • 0

#309 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 31 May 2006 - 08:30 AM

QUOTE(sonchika)
Blato: temelji na glini in vsebuje celo tono raznih zeli in mineralnih snovi. fajn.

1. faza: glavna sestavina je sol, sledi kofein. To so dejansko snovi, ki odvajajo vodo. Ne vem sicer, kako je z delovanjem skozi kožo.

2. faza: vlažilna krema s soljo in kofeinom.

3. faza: vlažilna krema, alge, spet kofein. Bolj vlažilna kakor kaj drugega.

4. faza: Spet zelo podobna sestava kot vseh prejšnjih krem - ta vsebuje še derivat mentola, ki hladi.

Kako tole deluje, ne vem. Ampak po sestavi ni slabo.

• 0

#310 hupka

hupka

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 31 May 2006 - 10:32 AM

punce ne mislt da boste samo s tem da se s kremcam mažete izgubile celulit!predvsem velik sadja, zelenjave pa na galone vode. pa med tuširanjem groba masaža, jest uporabljam od nivee tist masažni nastavek. pa potem k se mažem z anticelulitno kremo se tud grobo masiram.
krema + vse našteto pomaga fejst, samo treba je bit vztrajen.lah primerjamo celulit pa testo. če testo dosti časa gneteš postane gladek ane? biggrin.gif
  • 0

#311 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 31 May 2006 - 10:46 AM

hupka se strinjam s tabo! Res je tako. Telovadba+veliko vode+masaža+kreme = dober rezultat! Samo kremce pa seveda ne delajo čudežev, to je 1x1!
  • 0

#312 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 31 May 2006 - 10:49 AM

jaz vem, da kreme ne odstranijo celulita. izboljšajo pa izgled kože, ki postane bolj napeta in gladka. trenutno uporabljam amai s toplotnim učinkom, včeraj pa sem si kupila še l'occtianovo masažno pripravo. ker uporabljam kreme proti celulitu že celo leto, moram rečt, da imam po stegnih in riti vsaj lepo in napeto kožo (ker pa se na teh delih še posebaj pazljivo masiram je pa tudi od tega!!!)
  • 0

#313 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 31 May 2006 - 11:39 AM

QUOTE(supergirl-)
jaz vem, da kreme ne odstranijo celulita. izboljšajo pa izgled kože, ki postane bolj napeta in gladka. trenutno uporabljam amai s toplotnim učinkom, včeraj pa sem si kupila še l'occtianovo masažno pripravo. ker uporabljam kreme proti celulitu že celo leto, moram rečt, da imam po stegnih in riti vsaj lepo in napeto kožo (ker pa se na teh delih še posebaj pazljivo masiram je pa tudi od tega!!!)

Kok si ti pridna...celo leto. Jaz se pa spravim pa opustim stvar za nekaj časa in ko se pogledam v ogledalo, speat začnem z masažo, kremicami...
  • 0

#314 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 May 2006 - 03:38 PM

QUOTE(hupka)
če testo dosti časa gneteš postane gladek ane? biggrin.gif

Pol pa najbolš da si kr enga peka nabavim. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#315 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 01 June 2006 - 07:10 AM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#316 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 01 June 2006 - 07:25 AM

nihrida predlagej tvojmu da gnete "hlebčke", mislm, da bo takoj za to in da se ne bo upiru laugh.gif Moj se ni tongue.gif twisted.gif
  • 0

#317 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 01 June 2006 - 04:20 PM

Jah, sam če se ga hočeš kolkr tolk znebit moraš čez celo leto to počet-telovadba, ogromno vode, zdrava hrana, krema, masaže,... Komu pa se ljubi, pa še časa vzame. Jaz sem se zdej čisto polenila zaradi učenja. Ko bo kej več časa, pa bom začela spet. Pol ure vaj na dan, oblivanje z mrzlo vodo po tuširanju(čeprav je baje pravilno tako, da tuširanje začneš in končaš z mrzlo vodo), zadosti vode, oz. nesladkanega čaja in Afrodita Cekropija kremo. Pa masažno napravco imam tudi, neko leseno, ki sem jo dobila v darilu ob naročilu pri La redoute biggrin.gif

Da bi fant mene masiral...to pa bolj ne, ker se mu ne da preveč dolgo. Ponavadi je tako, da začne, ampak kmalu zaide in začne marirat kje drugje rolleyes.gif
  • 0

#318 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 01 June 2006 - 04:27 PM

hehe tole nakonc si pa dober povedla ;) hehe
aja...emm da pomagaproti celulitu oblivanje z mrzlo vodo ermm.gif?
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#319 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 01 June 2006 - 04:33 PM

Nasplošno pomaga, če se izmenjaje odlivaš s toplo in mrzlo vodo. Zaključiš pa z mrzlo, če me spomin ne vara. Pospešuje prekrvavitev in pomaga, da je koža bolj čvrsta.
  • 0

#320 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 June 2006 - 09:02 PM

Topla mrzla voda ziher pomaga. Če ne drugače, ker ubogo revšče terorizirano by mrlza voda nadvse energično odleti ven iz tuša in si čoha z brisačo po riti da jo malo pogreje nato še pa iz varnostnih ukrepov in ponekod zaradi hude čustvene pretresenosti in šoka laufa kar se da daleč stran od tuša. Tud to je dobr za lepo rito biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users