Jump to content

Photo

Informativni dan

• Please log in to reply
329 replies to this topic

#301 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 14 February 2009 - 08:55 AM

Brokoli - dear god da lahka pr nas najdeš kakega lepega tutorja oz kakršnegakoli lepega fanta......sj sm že 4 lete na tem faksu pa še vedno iščem smile.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#302 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 February 2009 - 10:07 AM

QUOTE(Brokoli @ 13. 2. 2009 - 22:08) View Post

Jst sm šla zjutri ob desetih na FDV in sicer novinarstvo, kjer je blo res fajn. Zlo dobra predstavitev programa (predavatelj je meu tok dobr ton in barvo glasu, da bi ga lahka poslušala še cel dan) in tudi program sam je zanimiv. Potem sem šla ob dvanajstih na komunikologijo (mediji), kjer je biu en simpatičen študent za katerega se je izkazalo, da je profesor. huh.gif laugh.gif Enivej, tud fajn program, vendar mi je bolj všeč novinarstvo. Popoldne sem šla pa na pravo. En hud tutor je bil ( a ne Plain Jane laugh.gif ) to je pa to. tongue.gif FDV it is! woot.gif

Sem bila na tej smeri ob desetih! laugh.gif Ravno tega smo občudovale, kok fejst študent je, potem pa buf... profesor. ohmy.gif biggrin.gif Pa skos je na svinčniku radirko grizu, poli se je pa kremžu k je bla zanič. biggrin.gif

No, ob dvanajstih sem šla pa tud na komunikologijo, drugo smer (tržno). Predstavitev je bla najprej zelo dolgočasna, potem so le mal poživil. Predstavitev za medije je bla velik boljša. Luštna profesorca, simpatična. Naspiderana. biggrin.gif
Drugam nisem šla, ker sem bla na ekonomski in upravni že lansko leto. Danes pa tud ne grem nikamor. Ni cajta, mamo ohcet. biggrin.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#303 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 February 2009 - 10:25 AM

QUOTE(saska @ 14. 2. 2009 - 8:55) View Post

Brokoli - dear god da lahka pr nas najdeš kakega lepega tutorja oz kakršnegakoli lepega fanta......sj sm že 4 lete na tem faksu pa še vedno iščem smile.gif

Pa sej so sami hudi na pravu. Ga že mam na FB. laugh.gif biggrin.gif

QUOTE(fifa @ 14. 2. 2009 - 10:07) View Post

Sem bila na tej smeri ob desetih! laugh.gif Ravno tega smo občudovale, kok fejst študent je, potem pa buf... profesor. ohmy.gif biggrin.gif Pa skos je na svinčniku radirko grizu, poli se je pa kremžu k je bla zanič. biggrin.gif

Jaa haha, faca. Aj lajk. thumbup.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#304 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 February 2009 - 10:59 AM

Mene so pravniki čis iz tira vrgl! wub.gif ninja.gif
  • 0

#305 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 11:21 AM

Brokoli, fifa, mi smo imeli enega takega na mednarodnih, woooohoo. Tip je fuuul mlad in ima že doktorat iz ekonomije. ohmy.gif
  • 0

#306 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 14 February 2009 - 11:32 AM

a sta vidve šle kam drugam, mogoč v mb?? hmm.gif al zdj pa res ne vem, js v 4 letih nism opazla niti enga zglednega asistenta in samo enga čednega sošolca biggrin.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#307 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 February 2009 - 11:37 AM

Ne ne, je bla LJ! Bil je še en tko ok k je sedel za mizco pa delil prospekte. Pa smo pršl mau prej (14:10) in je bil zlo prjazn, je takoj WCje začel kazat (ne vem al je bil tok sprevržen al je pa res blo dobro namerno laugh.gif ). Pa v prvem letniku je tudi en hud (ga pa nism na informativcu spoznala ampak že od prej). Tko da saska: Mlado sveže meso is the answer!

Freya_: A greš na mednarodne odnose? Na FDVju so tut hudi no! Kjera dilema! ohmy.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#308 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 12:49 PM

Hehe, ja. smile.gif Sicer me je sama prezentacija na informativcu pustila dokaj hladno, ampak se drugje ne vidim. Upam samo, da ne bo previsokih omejitev.

Ti si se že odločila?
  • 0

#309 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 February 2009 - 12:59 PM

Novinarstvo smile.gif
  • 0

#310 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 14 February 2009 - 01:21 PM

Freya_, jaz sem bila tudi na mednarodnih, a si bila od 10.30?
Mednardni odnosi niso imeli ne vem kakšne predstavitve, malo na živce mi je šlo, ker so govorili o nekaterih stvareh preveč na splošno, ampak program me je drugače navdušil.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#311 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 03:00 PM

Jap, a ti tudi? smile.gif

• 0

#312 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 14 February 2009 - 04:01 PM

Tudi, ja.
Škoda, da nismo vedle huh.gif
  • 0

#313 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 February 2009 - 04:18 PM

Jst sem hotela na info danes zjutraj na fizioterapijo na Poljansko, pa sem ob ene 7h komaj domov prišla. biggrin.gif Nekako me je pivce preobtežilo da bi se pobrala pa do 10h že sedela v neki predavalnici biggrin.gif .

Je katera od vas slučajno šla na fizio?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#314 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 04:53 PM

Jeannette, kje pa si sedela? Jaz sem bila na desni strani, bolj zgoraj, ob steni (sem malce pozno prišla očitno biggrin.gif ).
  • 0

#315 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 14 February 2009 - 07:43 PM

Jaz sem tudi prišla ko se je že začelo biggrin.gif (nisem našla predavalnice) in sem bila tudi ob steni, bolj na sredini in potem na sredi se mi ni več dalo in sem se usedla na tla. Očitno smo bile prav blizu....
  • 0

#316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 15 February 2009 - 11:36 PM

QUOTE(Nincha @ 12. 2. 2009 - 20:52) View Post

Jinadaze, gre na likovno akademijo smer oblikovanje. smile.gif

Ojoj, je pa talent, da ni šel na Rudnik. laugh.gif Ja, na Erjavčevi majo samo smeri slikarstvo in kiparstvo. Anyway, svaka mu čast, če naredi sprejemce. wink.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#317 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 February 2009 - 11:50 AM

QUOTE(crna @ 14. 2. 2009 - 16:18) View Post

Jst sem hotela na info danes zjutraj na fizioterapijo na Poljansko, pa sem ob ene 7h komaj domov prišla. biggrin.gif Nekako me je pivce preobtežilo da bi se pobrala pa do 10h že sedela v neki predavalnici biggrin.gif .

Je katera od vas slučajno šla na fizio?

Jaz sem hotla it pogledat na zdravstvo, ampak sva bla glih ta vikend na morju, tko da na koncu ni blo nč. Me pa zanima, če je šla kera na delovno terapijo??
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#318 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 16 February 2009 - 07:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 2. 2009 - 23:36) View Post

Ojoj, je pa talent, da ni šel na Rudnik. laugh.gif Ja, na Erjavčevi majo samo smeri slikarstvo in kiparstvo. Anyway, svaka mu čast, če naredi sprejemce. wink.gif

Haha ja, to lahko samo njemu rata. A je tok težko za to smer? Vem da jih samo okrog 10 sprejmejo, ampak baje se jih prijav okrog 50 samo. A sprejemci so za vse smeri isti Verjetno ne? hmm.gif Drugač pa začne nasledn tedn s tečajom (sva šele 3. letnik, tko da ma še neki časa..).

• 0

After all this time?

Always.

#319 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 16 February 2009 - 09:02 PM

Aha, sem mislila, da gre že drugo leto. smile.gif Dve leti nazaj nas je blo na sprejemcu ok. 150, vsako leto jih je pribl. tolk. So pa za vsako smer drugačni. wink.gif Je pa super, da bo že zdaj začel s tečajem.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#320 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 February 2009 - 04:21 AM

Nikjer teme za študentsko izmenjavo ermm.gif

( Če pavziraš, maš možnost it na izmenjavo? Najbrž ne, a ne? )

Jz sm letos podaljšan absolvent, z oktobrom mi gre ta status.
Najbrž 2x ga ne podaljšujejo, a ne, al pač blink.gif laugh.gif ?
No, čist vse bi blo možn hehe.

Kako nej preslepim nš šolski sistem pa najdm kako luknjo, da bi še koristla izmenjavo ( kot uveljavljanje prakse in ne kot opravljanje preostalih izpitov ), da bi lahko v jeseni šla na izmenjavo?

Če se vpišem drug let na kako drugo šolsko ustanovo zgolj zarad statusa, potem ne morm it v sklopu -mojega starega- faxa na izmenjavo a ne?
Za izmenjavo na ''novi šolski ustanovi - zgojl zarad statusa, ampak ajde'' pa je že prepozn, ker je treba prošnje oddat do 27.2. ta mesec.

Eh, a štekate?
Pomagite plis!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users