Indeks telesne mase, idealna telesna teža
Posted 09 December 2006 - 01:21 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 December 2006 - 01:10 PM

bi se pol z mojo normalno težo ob vas kot ena debeluška počutila

Posted 09 December 2006 - 01:52 PM
sem velika 1, 61 m in sem vpisala 52 kg (ne vem točno, koliko tehtam, nekje tukaj se vedno suče). mi je pa to čisto ok. ne bi htela biti bolj suha

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 10 December 2006 - 07:27 PM
Ampak se mi vseeno zdi da imajo dokaj visoke mere tukaj ..glede na to koliko bi mogla bit moja idealna teža, mislim, da malo pretiravajo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2006 - 04:33 PM
Ampak se mi vseeno zdi da imajo dokaj visoke mere tukaj ..glede na to koliko bi mogla bit moja idealna teža, mislim, da malo pretiravajo.
JAp men se tud zdi da mal pretiravajo. Drugače so mi pa ta merila mal zgrešena. Odvisno je od posameznika. Eni so lahko težji pa so vseeno suhi, drugi malo tehtajo pa sploh niso tko kronično suhi itd. Uglavnem hočem povedat, da se dost razlikujemo zato so tale merila mal zgrešena.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 December 2006 - 10:29 PM

Posted 18 December 2006 - 03:01 PM
Stvar prav da mam z merami 190/84 BMI 23... Idealna teza 80kg.
Jz ciljam na 95-100kg.
Pa to je mal veliko, 100kg za tvojo višino...Razen če bildaš. Ta reč pri izračun ITM pravi da ga imam 17.7 pri višini 171,5 cm in 52 kg. Delam pa na tem da spravim dol maščobne celice in da bo mal več mišične mase.

Posted 01 March 2007 - 10:58 PM
No, kar se tiče kožnih gub, so izmerili tole:
- hrbet: 6,6mm
- nadlaket: 3mm
- nadlaket (biceps): 2,6mm
- podlaket: 3,6mm
- trebuh: 6,6mm
- prsa: 4,2mm
- stegna: 6mm
- meča: 3,4mm
Well ... danes je bila nova meritev. Zredil sem se ko pujs

- hrbet: 8,4mm
- nadlaket: 2,8mm
- nadlaket (biceps): 2,8mm
- podlaket: 4mm
- trebuh: 10,8mm (!)
- prsa: 3,8mm
- stegna: 6,8mm
- meča: 4,2mm
Overall naj bi šl maščoba s 6.2% na 7.3%, kar pomeni da je v pridobljenih 5-6kg dober kilogram maščobe.
Sedaj je pa hecov dovolj. Na vrsto pridejo aerobne aktivnosti, obilo BCAA in thermo drine. Tisti milimetri majo da gredo dol s trebuha.

A jebiga

Cvetka z merjenja: gospa ki me je merila, me je vprašala, če sem bil pred merjenjem na fitnessu že, da je tonus tako dober ... No, nisem bil ...

Oh, še vizualna predstava sedanje zaloge (ne vključuje vitaminov, omega3 maščob in nekaj proteinov, ki se mi valjajo v službi)

Attached Files
Posted 01 March 2007 - 11:09 PM

kot da bi vase dajal kup enih praškov in mehčalcev za perilo

Posted 01 March 2007 - 11:18 PM

Posted 02 March 2007 - 07:53 AM
FUJ FUJ praški
Posted 02 March 2007 - 08:47 AM
Daj, daj ... miganje ... ja nego, jaz brez miganja? Pa ja de ... Tisto tam gori preprečuje izgubo mišične mase (oz. le-to omili) ... Če se jaz spravim tečt tako kot pred poletjem lani, izgubim za keks 3kg na mesec. Še zdaleč ne samo maščobe ...
In tisto so dodatki - a naj zraven še piščančje fileje, riž ipd. slikam, da ti bo zgledalo bolj uravnoteženo?

(zanimivo, ko kera napiše da se baše s čokolinom, pa to ni več fuj, fuj, čeprav - je tisto pa dejansko živo sranje, polno sladkorja

Posted 02 March 2007 - 08:50 AM
Posted 02 March 2007 - 08:56 AM

Posted 02 March 2007 - 08:59 AM
(zanalašč mal pretiravam z izjavami ampak vseen...)
Posted 02 March 2007 - 09:00 AM
In jaz seveda nisem overweight.

Posted 02 March 2007 - 09:02 AM

Posted 02 March 2007 - 09:17 AM

Če ti delaš vaje za maso, vnašaš v telo dovolj beljakovin (ne glede na izvor, lahko samo zrezki in skute

Obraten proces pa ... človek navadno če je razumen, skuša izgubiti samo maščobe. Nekaterim je vseeno in so silno zadovoljni, če tehtnica pokaže nekaj kilogramov manj, pa se ne vprašajo, kaj je tisto manj ... Pri teh raznih na horuk dietah, ki se jih neketere poslužujejo tudi na tem forumu, gre za vodo in mišično maso. Brca v temo torej.
Če pa ti skušaš izgubljat samo maščobo (kar gre itak samo v teoriji, kar pomeni da delaš na tem da narediš čim manj škode pri mišični masi) je pa tako, da vnašaš v telo postopoma malo manj ogljikovih hidratov, beljakovine pa vsekakor potrebuješ.
Če imaš tako konstitucijo kot jaz, da si nagnjen k suhi postavi, zelo pomaga še kak korak več. Recimo pred in po aerobni aktivnosti BCAA. To ni noben bav bav, to so razvejane aminokisline, pridejo ven iz mleka. Edino to je, da je ta košček ki ga potrebuješ, ločen.
Ob priliki poglej na prvi škrnicel kake predelane hrane, take ne-fitness ... običajne reči iz trgovine. Kemije je notri toliko, da so izolirane aminokisline in podobno zadnje kar te lahko skrbi ...
Posted 02 March 2007 - 10:04 AM
Nanašal se je na tole izjavo.
Sicer pa se zavedam tega, kar si napisal. Nekateri mislijo, da če bodo šli v fitnes, bodo maščobne blazinice skopnele, oni pa bodo dobili čez noč Švarcijevo postavo. Vemo, da to še zdaleč ni res. Jst sem overweight. Pred 2 letoma sem pri svojih 160cm tehtala 76kg

Je pa veliko napako naredila moja sestrična (mlada in neumna). Ko je prišel ven Tae-Bo, si je takoj kupila kasete in začela telovadit. Začela je izgubljat kilograme, hlače so ji postale prevelike.... vse super. Ampak mala je še vedno ful telovadla in pridobivala na mišicah. In pač ker vsi vemo, da mišice tehtajo več kot špeh, je njena teža začela naraščati, ful popete hlače pa so ji postale tesne. Ona je mislila, da se je zredila, zato je še bolj vneto telovadila. Sej potem smo jo spravli k pameti. Mali frik je bil šele v 7. ali 8. razredu OŠ.
Kar se tiče hrane... Najraje kuham naravne stvari - torej kupim zelenjavo, sadje.... In iz tega naredim okusen obrok. Sadje imam od doma (ogromen sadovnjak), zelenjavo kupujem v Kalčku, meso mam pa od doma (kmetija pač).
Nekih konzerviranih živil ful ne maram, čeprav se jih včasih v nuji (prazen hladilnik in veliiiiika lakota) poslužim.
Sicer pa vedi, da te glede aditivov samo malo dražim. Če bi bili škodljivi, bi jih že zdavnaj prepovedali, tako kot so recimo efedrin, steroide itd.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users