Dobri vici...
Posted 14 November 2005 - 06:08 PM
Ljubljančan pravi: "Zvežite mi blazino na hrbet!"
Po 10 udarcih je blazina uničena. Naslednji je na vrsti Gorenjec. Kratko premisli, morda bi bili boljši dve blazini, in si resnično zaželi dve blazini. Vendar sta po 10 udarcih uničeni tudi dve blazini.
Sedaj pride na vrsto Štajerec. Ko krvnik sliši, da je ta jetnik iz Štajerske, se ga poloti sočutje. Reče mu: "Ti si ubogi človek. Vaš nogomet je vedno slabši, hokeja praktično nimate, košarke pa sploh ne več. Na voljo imaš dve želji."
Štajerec pomisli in reče: "Hočem 40 udarcev!"
Krvnik je šokiran, a vseeno vpraša: "In kakšna je tvoja druga želja?"
Štajerec z nasmeškom reče: "Zvežite mi Ljubljančana na hrbet!
Posted 14 November 2005 - 06:24 PM
Blondinka še vedno ni za stvar. Advokat pa teži dalje. Ker je prepričan, da je blondinka pač "blondinka", ji predlaga, da ji zastavi vprašanje. Če blondinka nanj ne odgovori pravilno mu plača 5 eurov, če pa on ne odgovori pravilno pa 500 eurov.
Blondinka ga ima počasi zadosti in vidi, da ne bo odnehal, če ne sprejme igrice in privoli. Advokat jo vpraša: "Koliko kilometrov je od Zemlje do Lune?"
Blondinka mirno seže v torbico in mu da 5 eurov. Advokat ves vesel vzame denar in čaka na njeno vprašanje. Blondinka ga vpraša: "Kaj je to? Zjutraj gre s tremi nogami na drevo, zvečer pa s štirimi nogami dol pride?"
Advokat se praska po glavi, odpre prenostni računalnik, se poveže z Internetom - nič. Kliče svoje kolege - nič. Vprašanje da na forum "čudnih vprašanj" in - nič. Po dveh urah prizna svojo nevednost, s težkim srcem zbudi blondinko in ji da tistih 500 eurov. Blondinka jih spravi v torbico. On pa jo vpraša: "In kaj je to?"
Blondinka spet seže v torbico in mu da 5 eurov.
Posted 14 November 2005 - 06:34 PM
Janezek: "Ne brateca, samo brateca ne!"
Drugi večer pride ponovno v sobo in tokrat je mama na očetu in Janezek vpraša, kaj delata. In mama mu odgovori, da sestrico.
Janezek: "Ne sestrice, samo sestrice ne!"
Pride naslednji večer ponovno v spalnico in opazi, da oče mamo po pasje: "To ata, to, pesa hočem!"
Posted 15 November 2005 - 10:34 AM

Posted 15 November 2005 - 06:15 PM

Pa še en:
Blondinka z novim BMW-jem izsili tovornjakarja. Jezen tovornjakar ji
sledi do parkirisca, izstopi, s kredo narise krog in rece micni
blondinki: "Stoj tu notr v krogu in se ne premakn iz njega dokler ti
jaz tega ne recem!"
Potem vzame kljuc in ji spraska njenega novega BMW-ja.
Pogleda blondinko in vidi, da se mu smeji. Ves jezen vzame kij in
razbije vse. Pogleda jo in ona se mu krohota. Tovornjakar se bolj
jezen vzame noz in ji prereze vse gume. Ko pogleda blondinko, je ta
ze vsa rdeca od smejanja. Tovornjakar jo ima zadosti, gre do nje ter jo vprasa:
"Kva se tolk butast rezis, baba ?"
Ona pa: "Vsakic, ko me nisi gledal sem majckeno iz kroga stopila!"
Posted 17 November 2005 - 01:10 AM

Posted 17 November 2005 - 01:12 AM
hahahha thats so me

FUl me je spomnl name k vedno k se kdo jezi name pa je ful jezn pa se dere se jst zacnem ful pact pa ga cudn gledat, zavijat z ocmi pa se smejat, un pa popizditis dobiva

Posted 17 November 2005 - 01:19 AM
prodajajo se možgani od kitajca&belca&črnca ...od belca stanejo 200usd,od kitajca 300usd,od črnca pa 5000usd.Pa praša en,zakaj so pa od črnca took dražji?Pa mu rečejo,ker še niso bli uporabljeni.
(ok...črni humor)

v 5 razredu so kitajc&belc&črnc...kdo ma najdaljšiga?
Črnc,ker je str 18

(iz filma pobrani)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 November 2005 - 09:31 AM
Telefon zazvoni in zena rece: 'Moz je doma!'
Moz to slisi in rece: 'A ti nisem rekel, da reces, da me ni doma?'
Zena: 'Saj telefon ni bil zate!'
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 November 2005 - 12:23 PM
Mož ne reče ničesar, le hitrost poviša na 100 km/h Spet reče žena: "Hocem obdržati hišo."
Mož ponovno ne reče ničesar, le hitrost poveča na 120 km/h. Žena ponovno: "Hočem obdržati tudi otroke."
Mož vozi vse hitreje, hitrost se zdaj približuje že 140 km/h. Žena ne odneha: "Hočem še najin bančni račun in vse kreditne kartice."
Mož pospešuje in hkrati zavija proti mostu. Žena ga vpraša: "Ali je morda kaj, kar bi ti želel?"
"Ne, jaz imam vse, kar potrebujem," ji odgovori mož.
"Res?" se čudi žena, "kaj pa je to?"
Mož ji tik pred trkom v steber na mostu s hitrostjo 160 km/h , mirno odgovori: "Airbag."
Posted 17 November 2005 - 01:44 PM
Zelo fina ljubljanska dama je pršla v prodajalno zelo dragih perzijskih tepihov. Mal gleda te tepihe izredne kakovosti in ugleda čudovit tepih res po njenem okusu. Skloni se, da potipa fino teksturo tepiha in nepričakovano ji uide glasen golobček. Zlo ji je blo neprijetno, diskretno pogleda naokrog v upanju, da nihče ni opazu te neprijetnosti. A, ko se obrne opazi, da prav za njo stoji prodajalec.
Dober dan, gospa. Vam lahko kako pomagam?, je vljuden.
Malo zardi in komaj izdahne: Mladi gospod, koliko stane ta prelepi tepih?
Gospa, če ste tako prdnil, ko ste se ga samo dotaknili, se boste verjetno usral, ko boste slišal ceno.

Posted 17 November 2005 - 01:44 PM
Fantek pride na zajtrk v kuhinjo in vpraša babico:
»Kje sta oče in mami?«
»V postelji sta, mu odgovori babica.
Deček se začne hihitati in se odide igrat.
Ko pride na kosilo, spet vpraša babico: »Kje sta oče in mami?«
Ta odgovori: »Še vedno sta v postelji.«
Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odide igrat.
Ko se vrne v hišo, tokrat že na večerjo, zopet vpraša babico:
»Kje sta oče in mami?«
Ko babica odgovori, da sta še v postelji, se fant začne smejati na vsa usta.
Babica ga začudeno vpraša:
»Kaj se dogaja s tabo?«
Deček pove: »Včeraj zvečer je prišel v mojo sobo oče in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo.«

Posted 17 November 2005 - 04:37 PM
-Od šoka ko je dobil račun za plin.
Posted 17 November 2005 - 06:48 PM

Posted 17 November 2005 - 06:54 PM
>
> Oče naš ki si v podjetju.
> Spoštovano je tvoje ime.
> Ne vrzi nas iz svojega kraljestva,
> zgodi se tvoja volja
> kako pri osebnih dohodkih, tako pri nagradah
>
> Daj nam danes višje dohodke in ne glej na naše grehe,
> kakor tudi mi ne gledamo na napake dela,
> ne spravljaj nas v skušnjavo
> temveč reši nas hudega dela in garanja.
>
> Čast in hvala vodstvu,
> da bi nam še kakšnega jurja primaknilo,
> božičnico izplačalo in trinajsto plačo dalo.
> Tako zdaj in do pokojnine
>
> A M E N!
Posted 22 November 2005 - 12:27 AM
Serijski morilec ji pa odvrne: "Ah, ti imaš vsaj mene, kako bo šele meni, ko bom sam nazaj šel ..."
Posted 23 November 2005 - 10:00 AM
Pa se odloči, da mu bo poslal pismo. Ker na pošti niso vedli kaj bi s pismom, naslovljenim na Boga, so ga poslali vladi.
Janšo je pismo ganilo in se odloči, da bo poslal 5 evrov, ker kaj bi
mali Janezek s toliko denarja.
In tako Janezek dobi 5 evrov; navdušen nad odgovorom se odloči poslati pismo zahvale: Dragi Bog!
Zahvaljujem se Ti, ker si mi poslal denar. Samo ne pošiljaj več preko vlade, ker so lopovi pobrali 95 evrov.
Tvoj Janezek
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 November 2005 - 11:59 AM

Posted 23 November 2005 - 07:32 PM
TALE KE PA RES DOBR
Posted 23 November 2005 - 08:08 PM
Trije teksaski kirurgi igrajo golf in se bahajo:
Prvi: Nekoc je nekemu pianistu v prometni nesreci odtrgalo sedem prstov na rokah. Prisil sem mu jih tako dobro, da je cez leto dni odigral privatni koncert za anglesko kraljico.
Drugi: To ni nic. Neki mladenic je v letalski nesreci izgubil obe roki in nogi. Veckrat sem ga operiral in po dveh letih je zmagal na olimpijskih igrah v atletskem mnogoboju.
In tretji: Fanta, vidva sta amaterja. Pred mnogimi leti si je neki pijani kavboj popestril dan se z dozo kokaina. Nato je zajahal svoje kljuse in celno parkiral v vlak Texas Express, ki je brzel z vec kot 100 na uro. Vse kar sem dobil na operacijsko mizo je bila konjska rit in kavbojski klobuk! In ta kavboj, fanta, je danes predsednik ZDA...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users