Jump to content

Photo

WISHLIST

• Please log in to reply
1215 replies to this topic

Poll: Najraje nakupujem: (147 member(s) have cast votes)

1. negovalno kozmetiko (65 votes [44.22%])

Percentage of vote: 44.22%

2. dekorativno kozmetiko (82 votes [55.78%])

Percentage of vote: 55.78%

Vote Guests cannot vote

#301 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2007 - 04:21 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 5. 2007 - 17:03) View Post
Kaj pa Logonin Oriental body butter? laugh.gif Drgač pa kar se tiče tvojega spiska ... če si nameravaš kupit vse, kar je na tem spisku + parfum, pripravi ene 350€. tongue.gif

O jezusmarija, čisto sem pozabla, ej. :-) Tale gre tudi na spisek, ja, precej visoko... pred pomarančnim mlekom od L'Occitane.

Zaokroži na 400€ in reci fantu naj ti da, sej ma službo! biggrin.gif

Točno!!! Sem vedla, da nisi zastonj moja the one and only lubica. IPB Image

Pa na zs odgovori že enkrat, jebemo mast. mad.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#302 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 May 2007 - 05:51 PM

jenna, če boš mela toliko mlekov za telo, se ti bodo sesirili. laugh.gif zakaj ne bi imela enega po enega? huh.gif ermm.gif

jaz si full želim L'Occitanov piling za obraz jabolko-mandelj. (fak, kok komi čakam naslednjo plačo!)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2007 - 05:55 PM

QUOTE(Špela @ 10. 5. 2007 - 18:51) View Post
jenna, če boš mela toliko mlekov za telo, se ti bodo sesirili. laugh.gif

Hm, brez skrbi, pri meni to hitro gre... se zaradi moje trapaste kože moram 2x na dan izdatno mazat. Ampak prvi je na spisku orientalna Logona, takoj zatem pa češnja shimmrasta L'Occitane-ovska. Oh. Kam tu mama... Pa moram jih met več na zalogi, da je bolj pestro... da se ne trebam skos samo z enim no. :-)

zakaj ne bi imela enega po enega? huh.gif ermm.gif

Hm, to sem sebe, kot bolnika, že pri večih stvareh glede kozmetike spraševala, pa še nisem prišla do odgovora. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#304 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 10 May 2007 - 06:39 PM

ok, ob tem se pa js mal zamislim smile.gif js mam zobno ščetko,zobno pasto, eno kremo za obraz, eno za telo,maskaro,barvico in lak za lase to pa je tud več ali manj vse kar uporabljam(no pa še žajfe tongue.gif ) prou fajn se počutm smile.gif
  • 0

#305 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 May 2007 - 07:41 PM

Chanelov/Collistarov/artdeco svinčnik....še se nisem odločla, ampak eden od teh bo ziher moj
puder Diorskin Icone, pomoje še dolgo ne bo moj...ker mam zajle preveč drugih stvari za kupit
chanelova senčka, taka vsestransko uporabna za vsak dan

ker se bliža moj rojstni dan si tega lahko upravičeno želim biggrin.gif

potiho še upam, na kakšno maskaro...

iščem še kakno negovalno reč za ustnice, ki bi bila kobinacija negovalno-za lepši izgled laugh.gif

nujno kakšen dober čopič za senčke

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#306 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 May 2007 - 05:32 PM

En dober tonik
Kremo za obraz (neki sm gledala tele Helan kreme... hmm.gif )
Balzam za ustnice-Scheller al pa kej podobnga

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#307 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 24 May 2007 - 12:56 PM

Še jaz, še jaz biggrin.gif

- samoporjavitveni losjon za obraz Dior Selfbronz Eclat
- kakšen nov parfumček, ne vem kakšnega, ker je ful novih in jih še nisem stestirala
- kakšno novo senčilo

Jap, to bo vse. (Nekam kratko se mi zdi hmm.gif )
  • 0

#308 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 May 2007 - 01:01 PM

Js bi mela ful stvari od ene nove firme naravne kozmetike, ki sem jo zasledila na posebnem štantu v Mercatorju. Cene niso glih zelo ugodne (kreme nekje 5k), ampak čisto sprejemljive za sestavinsko zelo kvalitetne reči. Vonjave božanske, ovojnine všečne, nekaj bo moje. Imela bi pa še eno peno za volumen (me je nekaj piknilo, da bi spet nosila na glavi koš prekomerno volumnastih las laugh.gif), pa tudi podlak in nadlak, tle se pa počasi konča.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#309 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2007 - 01:07 PM

Jaz bi mela klešče za privihovanje trepalnic, pa ne vem, kere si naj kupim.

• 0

#310 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 24 May 2007 - 01:26 PM

Od Manhattna al pa une od Mullerjeve znamke (cenejša, nič slabša varijanta). smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#311 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 24 May 2007 - 02:02 PM

jaz imam ene od h&m kozmetike že več kot 7 let. sem samo enkrat menjala gumico. pa so ful dobre.
tako, da ni treba cenovno pretiravat (dokler jih ne obvladaš se priščipneš z dragimi ali poceni)

• 0

#312 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 24 May 2007 - 02:04 PM

Jaz mam tut njihove že par let.
  • 0

― V. Van Gogh

#313 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 May 2007 - 03:15 PM

Jst mam ene od artdecoja, in že tud kr neki časa, ene 5 let zihr. Kje se pa da tale guma kupit, jst bi jo ful zamenjala.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#314 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2007 - 04:26 PM

Hvala za predloge, bom nekaj od tega pol kupla. Najcenejše. :-)

• 0

#315 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 May 2007 - 04:31 PM

Tele kleščice moram tud jst nabavt biggrin.gif
  • 0

#316 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2007 - 04:38 PM

haha, zaj sem našla pri mami ene predpotopne klešče, bogsigavedi kere firme.
Eh, moram nove kupit.

• 0

#317 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 25 May 2007 - 08:00 AM

Cvet, gumice se posebej (po 2 skupaj) dobijo v Mullerju. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#318 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 May 2007 - 01:35 PM

Make Up Factory - All In One Mascara
BourJois - Liner Pinceau, Liquid Eyeliner
Nivea - obliži proti ogrcem
ArtDeco Glam Couture Lip Gloss
Avon - dvojček (vijoličen)
Avon - dvojček (zelen)

• 0

#319 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 May 2007 - 02:47 PM

Moja wishlista se kr veča in veča, sam kdo bo pa vse to plačou pa tud nwem smile.gif hmm.gif
Rada bi še: epilator (odločam se, sam nwem kerga bi vzela. Če ma katera kak predlog, ker je dober... smile.gif ) in korektor (tud tuki, prosim, mate kak predlog? smile.gif )
  • 0

#320 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 May 2007 - 02:48 PM

Jaz sem si prejšnji teden kupila Philips Satinelle Massage in sem izredno zadovoljna. Pa še v Mercatorju ga imajo na znižanju, stane komad 42€.

IPB Image

Ma še zraven tak masažni nastavek, ki ga ni tle na sliki, pa dobiš seveda zravn še torbico za shranjevanje in eno tako gobico za umivanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users