Jump to content

Photo

Jutranje ceremonialno vstajanje

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#301 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 21 November 2006 - 01:12 AM

Vstajanje zjutraj, bljak verymad.gif
Zbudijo me tri ure (ena ne zaleže). Med izmotavanjem iz kovtra izstrelim cel rafal besed, ki bi mi jih forum avtomatično cenzuriral, zato se ne bom trudila. Ker ponavadi ne najdem očal takoj, se napol slepa zaletim v podboj vrat ( sekret, drugače pa kopalnica), zato sledi še drugi rafal nespodobnih besed. Na skretu ponavadi še malo zaspim (se probam odvadit), pol pa v kopalnico, kjer me skoraj kap zaradi pljuska ledeno mrzle vode v faco (da se vsaj malo zbudim). Pol se nekako uštimam, da sem za v javnost, in se dokončno zbudim na poti na faks, ali pa šele tam (zadnje klopi so zakon).

p.s. sem omenila, da sovražim jutra?
  • 0

#302 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 21 November 2006 - 07:43 PM

QUOTE(Darla @ 21. 11. 2006 - 3:12) View Post

Vstajanje zjutraj, bljak verymad.gif
Zbudijo me tri ure (ena ne zaleže). Med izmotavanjem iz kovtra izstrelim cel rafal besed, ki bi mi jih forum avtomatično cenzuriral, zato se ne bom trudila. Ker ponavadi ne najdem očal takoj, se napol slepa zaletim v podboj vrat ( sekret, drugače pa kopalnica), zato sledi še drugi rafal nespodobnih besed. Na skretu ponavadi še malo zaspim (se probam odvadit), pol pa v kopalnico, kjer me skoraj kap zaradi pljuska ledeno mrzle vode v faco (da se vsaj malo zbudim). Pol se nekako uštimam, da sem za v javnost, in se dokončno zbudim na poti na faks, ali pa šele tam (zadnje klopi so zakon).

p.s. sem omenila, da sovražim jutra?

kok sm se pa zj nasmejala na tale post biggrin.gif Darla zakon si

Jest mam budilko 6.15, ko zvoni koj laufam tja (in po možnosti vmes blazno elegantno padem čez kkšn kup cunj -> sledijo kletvice); ko končno utišam tisto hop marinko k se mi prou prešerno dere iz telefona se vsa zalimana preoblečem in grem v gornji štuk v kuhinjo kjer pojem kakšen piškotek in popijem ponavadi skodelico kakava. Pol sledi kopalnica (in prvi šok v dnevu -> pogled v ogledalo). Rihtam se cirka 15 minutk, pol pa spet dol v spodn štuk kjer mam jst sobo, izbrat uhančke in pa podobno prčkarijo pol pa vesela, polna energije in optimizma v šolo butl.gif

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#303 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 21 November 2006 - 09:19 PM

v sredni sm vstajala 10 do 5 wacko.gif tko da že od takrt vstajanje sovražim. pol na faxu je blo mal bolš sam k sm bla pol cele dneve na faxu me je minil vse skupi niti me ni zanimal in sm nehala hodt. tko da delam mal prek študenca kokr dobim predn grem pripravništvo v lekarno delat pa še en predmet za maturo delam.
trenutno vsstajam tm okol pol desetih, se preoblečem, grem v kopalnco za ene 10 minut grem jest in če ni nč za počet se spokam na net - najprej obvezno na sportal de vidm ka je novga v športu. sam ponavad je kj za narest tko da se vse skupi prestav
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#304 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 21 November 2006 - 10:54 PM

uf, mami me začne budit že ob pol 7h, ampak to pr men ne pomaga glih... tko da k pride v službo (ob 7h) me pokliče po telefonu in sm prsiljena ustt.. nakar VEDNO ugotovim da sm ustala prepozn in potem šprint v kopalnco, iz katere morm ponavad najprej še fotra nagnt biggrin.gif najprej wc, potem si umijem zobe, pol šprintam nazaj v sobo, se oblečm (najprej stojim 100 let pred omaro pa gledam kaj hudiča bi dons oblekla, potem se oblečm, preoblečem, spet oblečem.. pač to se ponavla glede na to kok časa še mam biggrin.gif ).. če sm bla pridna pa sm si torbo pripravla že zvečer pol si uzamm ličenje mal bl na izi, drugač pa panično iščm zvezke po celi sobi, potem še torbico s kozmetko (k se mi ponavad raztrese po celi sobi ermm.gif) ja no in pet minut čez pol osmih tečem dol, k me oči čaka da me pele v šolo.. ponavad si uspem bundo oblečt šele v dvigalu biggrin.gif
uf.. jst bi res lahko začela prej ustajat ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#305 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 November 2006 - 09:35 PM

ponavadi ob 6.07 down.gif , ko mam popoudne pouk okoli 9h, 9.30, med vikendi pa potegnem tja do 10h biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#306 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 December 2006 - 12:35 PM

budilka zvoni okoli pet čez šest verymad.gif in tkoj vstanem, ker mi drgač zmanka cajta... najprej si dam not leče, grem na wc... pol grem spet nazaj v sobo, da se zrihtam pa namažem. nazadnje še umijem zobe, naparfumam, namažen roke s kremo in šibam....

med počitncami je vse totalno drgač. vstanem pač ko se zbudim... včasih že ob 9h, včasih ob pol enjastih, pol ponavad še mau poležim, al pa si grem iskat kj za jest, pa jem v postli, zravn pa tv gledam. biggrin.gif jau, ka bi dala da bi ble zele počitnce ohmy.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#307 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 04 December 2006 - 12:22 PM

Trenutno mam ponedeljke in petke fraj tako, da se lahko lepo naspim. Ob četrtkih mam šele ob štirih popoldne vaje, ki pa niso obvezne. Najhujši so mi torki, ko moram vstat že deset čez pet. Ob sredah se mi faks začne šele ob dvanajstih, samo moram it na vlak že petnajst čez osmih, ker naslednji pelje šele takrt ko se meni predavanje že začne, razen če dobim prevoz, za avtobus pa ne mislim metat dnarja.

Najprej grem vsa zlimana v kuhno dat vodo da zavre, medtem se umijem in grem na stranišče. Potem se vrnem v kuhno in si do konca pripravim kavo oz. čaj ter pojem zajtrk. Nato se grem oblečt, potem spet v kopalnico si dat leče, oprat zobe in se namazat. Pet minut pred odhodom, stlačim v torbo še kj hrane za na pot in obvezno plastenko vode. Minuto pred odhodom preverim še, če nisem kaj pozabla in ugasnem radio ter si namažem roke, nato pa šibam na vlak.

Ostali dnevi so bolj na izi... yahoo.gif
  • 0

#308 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 December 2006 - 12:38 PM

ko imam fax:
vstanem takoj, ko zazvoni budilka, grem v kopalčnico: wc, umivanje zob in obraza. grem v sobo se oblečt, potem nazaj v kopalnico se namazat in uredit. nato v kuhinjo nekaj pojest. na koncu si še tudi jaz namažem roke, vzamem torbo in grem. to vse v 20- 30min.[color=#663366]
ko sem fraj je popolnma enako, razen budilke, mazanja in odhoda biggrin.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#309 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 06 December 2006 - 08:06 AM

Mah, danes zjutraj se mi ni dalo ukvarjati z britjem. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#310 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 06 December 2006 - 04:29 PM

Jaz bi lahko napisala cel roman, ker je vsako jutro zelo različno, enkrat spim pri fantu, enkrat doma, enkrat delam zjutri, enkrat popoldne, enkrat sploh ne delam... tko da ni omembe vredno, kar je pa obvezna rutina (in pravila!!!):

-kopalnica in umivanje
-KAVA!!!
-in preden ne spijem kave se ni dobro pogovarjat z mano evil.gif

• 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#311 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 December 2006 - 10:00 PM

Danes sm vstala ob 5 in pol in ta forum ne premore dovolj zgroženega smajla, ki bi zadovoljivo ponazoril mojo ogorčenost, zato dobite tegale: pirate.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#312 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 07 December 2006 - 10:01 PM

prezgodaj, ker se zjutraj ucim (zvecer sm ze tok zmatrana, da mi vse plese pred ocmi).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#313 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 13 December 2006 - 03:27 PM

med šolo vedno ob 6:28 biggrin.gif , ko mam ob 7.30 pouk.
ob sobotah ob 7:45, ko mam trening.
oo nedeljah ob 7h al pa 8h, ko mam tekmo.

• 0

#314 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 17 December 2006 - 10:30 PM

prezgodi...=]
pon:6.00
tor:6.00
sreda:7.00
čet:10.00
petek:7.00
sobota:10.00 ali 11.00
nedelja:10.00 ali 11.00 thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif cool.gif
  • 0
mačka figa.

#315 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 18 December 2006 - 11:09 AM

okoli 11.grem pa zato bolj pozno spat.sem zvečer na višku svojih "mentalnih" moči:)
  • 0

#316 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 14 January 2007 - 05:06 PM

jaz se lažje dvignem iz postelje ob petih ali šestih,kot recimo ob devetih...vsa sm "zaležana" pa kr do 12 bi spala.... tongue.gif
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#317 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 January 2007 - 09:40 PM

zjutraj me zbudi radio (ob 6.35 ali ob 8.00), nekaj časa še godrnjam pol vzamem za oblečt letim v kopalnico, jem zajtrk, si utaknem leče, nardim torbo, če imam še 5 min časa se namažem z maskaro, pol si grem prat zobe in grem.
med vikendi pa spim dokler se mi da biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#318 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 26 March 2007 - 07:28 PM

spet so se začele težave z vstajanjem..mam obdobja, ko se čist komot lahko zjutri zbudim in odidem sveža kot rožica na bus=)

zdaj mam pa ravno tisto obdobje, ko je zjutraj groza.zbudi me najglasnejša budilka in potem se odmotam v wc..vsako, ampak čist VSAKO jutro se zaletim točno štirikrat v tram..grem na wc, glavo naslonim na radiator in zadremam za kakih 5min..potem se umijem in oblečem in ker sem že tako pozna vzamem vso kramo s seboj in se na busu urejam in ravnam lase (nad česanjem sem že zdavnaj obupala, sploh pa zdej ko imam kratko frizuro mi tko al pa tko vse štrli).letos se mi je že 4krat zgodilo, da sem prišla v šolo, se slekla in zagledala na sebi zgornji del pižame(tako s slončki!!!)..jutra mi niso kul..
  • 0
mačka figa.

#319 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 March 2007 - 07:31 PM

o to je pa res bed! kr u piđami si sla v solo? pa zaspala na wcju? beeeeeeeeeeeeeeed
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#320 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 March 2007 - 07:43 PM

Slončki? Hardcore. cool.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users