Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 30 March 2007 - 07:55 PM

Posted 30 March 2007 - 09:35 PM

Pablo Picasso
Posted 31 March 2007 - 05:50 PM
namreč kolebam med Keune P13 (v glavnem tisti super nežen oranžen šampon), kakim TiGijevim (Self Absorbed, Smooth And Shine, Moisture Maniac, kak 4.), Logono, ali pa dr. Hauschka (ker nima "mehčalca").
Iščem nek šampon, ki mi ne bi nekaj dodatno mastil las, sploh zdaj ko se bližajo topli dnevi in bo več švica, pa da bi bil vlažilen, ker imam občasno malo luskasto lasišče. Kater bi mi najbolj pasal na bučo? Experti?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 April 2007 - 10:29 AM

Zanimivo

Ampak men se tko gnusi, da bi mela ene sintetične lase po glavi pa še razčesat jih ne bi mogla. Sicer pa mi dobr izgleda.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 01 April 2007 - 11:24 AM

WINK (fake one)

Posted 01 April 2007 - 11:39 AM

Posted 01 April 2007 - 12:40 PM
Jst sem imela ene umetne plave pramene, ki so se nalimali na lase, sem jih pa z likalnikom mal skurila in so postali mičken podobni dredom

Šššiva a se da te drede kupit tudi samo kot čop, oz. da se namontirajo v čop, npr. samo za kak dogodek?
Meni so ful lepi in mislim da ravno take stvari potrebujemo tudi pri nas!
vuelvo a vos,
Posted 01 April 2007 - 05:24 PM
A lah prosim za nasvet, koji šampon nabavit, ker sem v Strašni DiLeMi:
namreč kolebam med Keune P13 (v glavnem tisti super nežen oranžen šampon), kakim TiGijevim (Self Absorbed, Smooth And Shine, Moisture Maniac, kak 4.), Logono, ali pa dr. Hauschka (ker nima "mehčalca").
Iščem nek šampon, ki mi ne bi nekaj dodatno mastil las, sploh zdaj ko se bližajo topli dnevi in bo več švica, pa da bi bil vlažilen, ker imam občasno malo luskasto lasišče. Kater bi mi najbolj pasal na bučo? Experti?
Oni oranžni Keune ni P13, ampak Ultra Mild - P13 je pa v črni neprozorni flaški in je drugače čisto prozoren brez barve.
Keune Ultra Mild - http://www2.lepa-si....?showtopic=6017
Keune P13 (modri) - http://www2.lepa-si....h...36&hl=keune
Kar se tiče ostalih, ti jaz Logone ne bi priporočala, ker naredi strašno trde, slamnate in zvozlane lase, kljub temu, da gre drugače za kvaliteten šampon, identična zgodba je s Hauschko. Od naravne kozmetike raje posezi po Lavera šamponih (mango ali vrtnica) ki pa sta baje enkratna šampona, sestavine so pa drop dead super. Se pa da dobit na žalost samo na spletni strani:
http://www.tm-shop.s...Samponi_novo/-/
Kar se tiče Tigi šamponov, bi jaz stavila na Self Absorbed, ker gre res za izjemno simpatičen šampončič, zelo diši, krasno umija in ne izsušuje.
Posted 01 April 2007 - 05:28 PM
Ok, Logona torej ni tak fajn, sem pa lih bla prepričana da je bla ful pohvaljena...TiGijevega sem že mela, nekje pol leta nazaj, pa bi raje kaj drugega, zgolj zaradi firbca

Sam tale Lavrea pa zgleda super, pomoje bo kar to padlo...

vuelvo a vos,
Posted 01 April 2007 - 05:38 PM

Posted 01 April 2007 - 07:05 PM
Sej vem da nonstop nekaj kompliciram, sam ko je tolk tega za sprobat na tržišču, en šampon imam pa itak za par mesecev in ne bi rada nabavila kakega ki mi potem ne bi odgovarjal.
vuelvo a vos,
Posted 01 April 2007 - 07:10 PM
Posted 01 April 2007 - 07:11 PM
vuelvo a vos,
Posted 01 April 2007 - 07:23 PM
Posted 01 April 2007 - 07:27 PM
Šššiva a se da te drede kupit tudi samo kot čop, oz. da se namontirajo v čop, npr. samo za kak dogodek?
Meni so ful lepi in mislim da ravno take stvari potrebujemo tudi pri nas!
Najprej bi se ti rada zahvalila za pozitiven feadback

In ja dreade ti lahko naredim v enem čopu, ki si ga po želji navežeš na sto in en način. Če bi rada kaj več zvedela o tem me kontaktiraj na naya@naya.si
Vsem nepoznavalcem dreadov pa.......
Dreadi so pravtako higienčini kot kitke ali navadni lasje, če se jih redno umiva do kakih neprijetnih vonjav ali nezaželjenih obiskovalcev/stanovalcev nemore priti. Vse to so stereotipi ki so si jih izmislili ljudje ki se na te stvari ne spoznajo.
Dreade se lako razčese, tako da se ni treba pobriti ko se jih naveličaš, lahko se jih barva in brez problema temeljito umije. Enako velja za sintetične dreade, ki ob naravni barvi izgledajo popolnoma enaki dreadom iz naravnih las.
Posted 03 April 2007 - 08:42 PM
Posted 04 April 2007 - 12:22 AM
Posted 09 April 2007 - 03:26 PM
Ravno sem prišla od frizerja. Hotela sem bit temno rjava moja barva pa je GROZNA

Do zdaj sem se samo 1x jokala zaradi barve las. Zdaj se spet. Tega res nisem pričakovala.

Z katero barvo naj se pobarvam da bom čokoladno rjava ? Brez kakega rdečega ali pa oranžnega odbleska ?

(Slike so v ustrezni temi

Posted 09 April 2007 - 07:55 PM
ne priporočam ti barvanja doma,sploh ne na svežo barvo,ker če si kaj spremnjala zelo,potem lahko pride ven zelena al pa kak čuden nezaželjen odtenek.Pa tudi nevem kak to da so ti taki lasje ven prišli..kaj je to za frizerke-menjaj!
WINK (fake one)

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users