Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#301 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 30 March 2007 - 07:55 PM

heh, seveda laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#302 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2007 - 09:35 PM

A ni to že reklama? hmm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#303 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 March 2007 - 05:50 PM

A lah prosim za nasvet, koji šampon nabavit, ker sem v Strašni DiLeMi:
namreč kolebam med Keune P13 (v glavnem tisti super nežen oranžen šampon), kakim TiGijevim (Self Absorbed, Smooth And Shine, Moisture Maniac, kak 4.), Logono, ali pa dr. Hauschka (ker nima "mehčalca").
Iščem nek šampon, ki mi ne bi nekaj dodatno mastil las, sploh zdaj ko se bližajo topli dnevi in bo več švica, pa da bi bil vlažilen, ker imam občasno malo luskasto lasišče. Kater bi mi najbolj pasal na bučo? Experti?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#304 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 01 April 2007 - 10:29 AM

IPB Image

Zanimivo teehee.gif

Ampak men se tko gnusi, da bi mela ene sintetične lase po glavi pa še razčesat jih ne bi mogla. Sicer pa mi dobr izgleda. thumbup.gif Ampak jst bi namest vijolčnih dala rajš kšne naravne (rjave).
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#305 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 01 April 2007 - 11:24 AM

Tole je grozljivka huh.gif ,vse ki sem jih vidla da majo to šaro na glavi mi delujejo antipatično in vsi majo ful iste face po tem-oz sploh obraz ne pride do izraza.Aja pol pa še ta trak okoli glave-prav zares not ok.Tko za karneval umetniških čarovnic je to krasno-z črno šminko in obroblenimi očmi-zeleno štrihanco okoli ok in dve lepotični piki.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#306 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 01 April 2007 - 11:39 AM

mene pa pri dreadih najbolj skrbi, kako folk to opere?!...da se ne nabira svinjarija, in smrdi? hmm.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#307 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2007 - 12:40 PM

Sej po moje maš sredstva za pranje teh umetnih, ne vem pa če se dajo demontirat...

Jst sem imela ene umetne plave pramene, ki so se nalimali na lase, sem jih pa z likalnikom mal skurila in so postali mičken podobni dredom smile.gif . Pere se jih pa normalno, ni sploh panike, sam razčešejo se težko.

Šššiva a se da te drede kupit tudi samo kot čop, oz. da se namontirajo v čop, npr. samo za kak dogodek?

Meni so ful lepi in mislim da ravno take stvari potrebujemo tudi pri nas!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#308 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 April 2007 - 05:24 PM

QUOTE(crna @ 31. 3. 2007 - 18:50) View Post

A lah prosim za nasvet, koji šampon nabavit, ker sem v Strašni DiLeMi:
namreč kolebam med Keune P13 (v glavnem tisti super nežen oranžen šampon), kakim TiGijevim (Self Absorbed, Smooth And Shine, Moisture Maniac, kak 4.), Logono, ali pa dr. Hauschka (ker nima "mehčalca").
Iščem nek šampon, ki mi ne bi nekaj dodatno mastil las, sploh zdaj ko se bližajo topli dnevi in bo več švica, pa da bi bil vlažilen, ker imam občasno malo luskasto lasišče. Kater bi mi najbolj pasal na bučo? Experti?

Oni oranžni Keune ni P13, ampak Ultra Mild - P13 je pa v črni neprozorni flaški in je drugače čisto prozoren brez barve.

Keune Ultra Mild - http://www2.lepa-si....?showtopic=6017
Keune P13 (modri) - http://www2.lepa-si....h...36&hl=keune

Kar se tiče ostalih, ti jaz Logone ne bi priporočala, ker naredi strašno trde, slamnate in zvozlane lase, kljub temu, da gre drugače za kvaliteten šampon, identična zgodba je s Hauschko. Od naravne kozmetike raje posezi po Lavera šamponih (mango ali vrtnica) ki pa sta baje enkratna šampona, sestavine so pa drop dead super. Se pa da dobit na žalost samo na spletni strani:

http://www.tm-shop.s...Samponi_novo/-/

Kar se tiče Tigi šamponov, bi jaz stavila na Self Absorbed, ker gre res za izjemno simpatičen šampončič, zelo diši, krasno umija in ne izsušuje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#309 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2007 - 05:28 PM

Ja, Ultra Mild sem imela v mislih, ocene sem pa že miljavžentkrat prebrala, tak da približno vem kako in kaj, samo me skrbi da ne bi imela preveč polizanih las po njem.

Ok, Logona torej ni tak fajn, sem pa lih bla prepričana da je bla ful pohvaljena...TiGijevega sem že mela, nekje pol leta nazaj, pa bi raje kaj drugega, zgolj zaradi firbca wink.gif .

Sam tale Lavrea pa zgleda super, pomoje bo kar to padlo... woot.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#310 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2007 - 05:38 PM

Jaz bom tudi od Lavere vzela, ne še takoj (imam absurdno velike zaloge rolleyes.gif ) ampak do poletja enkrat pa zihr - verjetno bom mangovega popokala, imajo tudi maske v vrečkicah za enkrat uporabit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#311 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2007 - 07:05 PM

Malo sem pogledala sestavine teh Lavera šamponov in so nekateri kar agresivni, tisti boljši pa bi mi bili verjetno preveč hranilni. Zdej napamet ne vem, ampak sem kar bolj debelo gledala...

Sej vem da nonstop nekaj kompliciram, sam ko je tolk tega za sprobat na tržišču, en šampon imam pa itak za par mesecev in ne bi rada nabavila kakega ki mi potem ne bi odgovarjal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#312 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2007 - 07:10 PM

Kje pa si dobila sestavine?
  • 0

#313 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 April 2007 - 07:11 PM

Sej so bli nekateri šamponi ocenjeni - iskalnim sem uporabila.

Lavera zadevšne
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#314 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2007 - 07:23 PM

A ti si gledala one tastare? Jaz mislim tiste z zeleno nalepko ...
  • 0

#315 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 01 April 2007 - 07:27 PM

QUOTE(crna @ 1. 4. 2007 - 13:40) View Post

Šššiva a se da te drede kupit tudi samo kot čop, oz. da se namontirajo v čop, npr. samo za kak dogodek?

Meni so ful lepi in mislim da ravno take stvari potrebujemo tudi pri nas!

Najprej bi se ti rada zahvalila za pozitiven feadback ;)

In ja dreade ti lahko naredim v enem čopu, ki si ga po želji navežeš na sto in en način. Če bi rada kaj več zvedela o tem me kontaktiraj na naya@naya.si

Vsem nepoznavalcem dreadov pa.......
Dreadi so pravtako higienčini kot kitke ali navadni lasje, če se jih redno umiva do kakih neprijetnih vonjav ali nezaželjenih obiskovalcev/stanovalcev nemore priti. Vse to so stereotipi ki so si jih izmislili ljudje ki se na te stvari ne spoznajo.

Dreade se lako razčese, tako da se ni treba pobriti ko se jih naveličaš, lahko se jih barva in brez problema temeljito umije. Enako velja za sintetične dreade, ki ob naravni barvi izgledajo popolnoma enaki dreadom iz naravnih las.
  • 0

#316 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 April 2007 - 03:04 PM

Claudija, kaj si zdaj naredla s svojimi lasmi? Kak je izpadlo?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#317 ancH

ancH

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 03 April 2007 - 08:42 PM

Ve kdo za kako stvar ko fajn obteži lase =)?
  • 0

#318 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 04 April 2007 - 12:22 AM

Hair WAX
  • 0

#319 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 April 2007 - 03:26 PM

Punce pomoč !

Ravno sem prišla od frizerja. Hotela sem bit temno rjava moja barva pa je GROZNA cry.gif Nekak na oranžno/rdeče vse skupaj vleče rolleyes.gif

Do zdaj sem se samo 1x jokala zaradi barve las. Zdaj se spet. Tega res nisem pričakovala. cry.gif

Z katero barvo naj se pobarvam da bom čokoladno rjava ? Brez kakega rdečega ali pa oranžnega odbleska ? cry.gif rolleyes.gif

(Slike so v ustrezni temi cry.gif )
  • 0

#320 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 April 2007 - 07:55 PM

kakšno barvo si pa mela prej?
ne priporočam ti barvanja doma,sploh ne na svežo barvo,ker če si kaj spremnjala zelo,potem lahko pride ven zelena al pa kak čuden nezaželjen odtenek.Pa tudi nevem kak to da so ti taki lasje ven prišli..kaj je to za frizerke-menjaj!
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users