Posted 17 June 2012 - 09:17 PM
Čeprav je Jadranka bila velikokrat precej, hm, nenavadno urejena, meni ni bila smešna ali
cirkuška, dejansko je znala v tem biti, v mojih očeh bi to redkokomu uspelo. Je pa res, da je
meni ona v obraz zelo lepa, tako malo posebna ..., ja, tudi brez tone MUja in dodatkov po obrazu.
Aja, bi pa še povedala, da je meni Demetra totalno bv, povprečna, pa še vizualno mi je
odbijajoča, sploh, ko začne govorit in se smejat. Ne vem, kaj je na njej, da se večina topi
od navdušenja, kako je fejst in guci gu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>