Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#301 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 10 June 2012 - 09:46 PM

Težko rečt katera boljše poje in pika, to je ful subjektivno. Meni Anina barva glasu ful ni všeč in je ne poslušam rada, prav niso mi zanimivi njeni nastopi. In ja, ko jo vidim kakšnen psihopat je, se mi itak zameri in mi pol že v osnovi ni okej. Alma pa ravno nasprotno, krasno barvo glasu mi ima in se vedno veselim njenega nastopa ampak faking shit kak sem jezna da ji butl Damjanovič daje take wtf pesmi - odkar je v live showih je imela dve dobri pesmi in takrat je zablestela, ostalo pa ji daje čist brezvezne in nepoznane pesmi, halo kaj je blo to danes? In se mi ne zdi pravično, Demetra dobi tako pesem, da padeš not že kak slišiš prve note muzike, ker je pač pompozna pesem že sama po sebi, Alma pa je imela kr nekaj in ne glede na to kak dobro poje, kaj naj naredi s tako lame pesmijo? Se točno vidi, rešilne pesmi vedno zapoje :worship: , ker si jih sama zna izbrat in čuti katere pesmi pustijo tisti močan dober vtis.

In&Out so se mi v zadnjem času res prikupli, dobri so nimaš kaj. Pa Lovro meni dobro poje, najbolj se je pokazalo pri Bruno Mars pesmi (od tistega nastopa dalje so mi zakon).

Še zdaj pa prebolevam prejšni tedn, Ajdo bi takoj zamenjala za Matijo, halo?! :down:
  • 0
Memento mori.

#302 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 June 2012 - 09:49 PM

Alma je pela komad od Snow Patrolov in se mi ne zdi ful neznan. No vsak meni ne. Pa ful je lep komad.
  • 0

#303 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2012 - 09:51 PM

^ Ne, to je imela za rešilno pesem (lasten izbor) in je bil fantastičen (je pa pela Leona Lewis verzijo), na ta nastop je letel moj worship smajli. Jaz govorim za njen "redni nastop" - te pesmi pa ji mentor izbira, ko je še poudarjal da je spremenil pesem v zadnji minuti. Bi ti povedala katera pesem je bila ampak iskreno, ne vem.
  • 0
Memento mori.

#304 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 June 2012 - 09:51 PM

Aja... sam zdej ne vem, če pojejo različne pesmi pri rešilnih... nisem prepričana, ne spremljam toliko... Vem samo, da je Alma pela tega nazadnje od Snow Patrolov.

Edit: Ajaaa, no sj glede tega nisem bila prepričana... :D Hvala
Za redni del pa ne vem kater komad je pela.
  • 0

#305 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2012 - 09:57 PM

Sem našla, googlala po lyricsih, tole je pela na rednem delu.
  • 0
Memento mori.

#306 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2012 - 10:01 PM

Obupen komad so ji izbrali (sicer meni je všeč, ampak je zelo nehvaležen za peti, pa ljudje ga ne poznajo tako zelo) - ker v teh
šovih je res zelo zelo pomembno kakšen komad izvajaš.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#307 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 10 June 2012 - 10:06 PM

Res je. Run pa je eden mojih ljubših komadov in zapela ga je krasno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#308 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2012 - 10:09 PM

Exactly. Saj meni tudi ne, da mi je slab ampak tako kot si rekla, zadnji ki bi ga nekdo pel, če bi želel pustiti vtis. In res ogromen podpis pod zadnji stavek, res lep primer so In&Out, pojejo res same hite 21. stoletja in s tem pridobijo maso najstnikov, ki so itak edini ki res dajo kaj na to ter dejansko glasujejo in so kao "fani". Alma bi lahko zmagala, če bi si sama izbirala komade, ker s takimi kot naprimer danes "Run", te pusti brez besed. Izbira komada je ogromen dejavnik in Almo je samo to že večkrat zaj*. - medtem ko, pardon, Demetra ne bi mogla vseh teh tako zapet. Run ne vem, kako bi izpeljala. Čeprav mi je drugače všeč, ampak nima tako zanesljivega vokala, mora ji res ležat pesem in če ji leži, ga odpoje enkratno, če pa ji ne leži, pa fuša, žal.
  • 0
Memento mori.

#309 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 June 2012 - 01:55 PM

Demetra je meni tok lepa. Prov krasne poteze ima. Alma se je pa meni zamerila, ne vem zakaj. Ni mi ona preveč všeč. Navijam za Demetro in In&Out.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#310 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 11 June 2012 - 04:01 PM

Kaj je Ana naredila, da je psihič? Seopravičujem ampak včeraj sem gledala po enem mesecu in ne sledim. Včeraj so mi bili vsi dobri, Alma je popušila pri prvem komadu, ampak rešilnega je zmagala. Ana mi ima zoprn glas in mislim, da bi si veliko uslugo naredila, če bi poslušala Jadranko n-oddaj nazaj, ko ji je svetovala naj uporabi svoj glas, brez barvanja.
  • 0

#311 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2012 - 05:53 PM

Ana se ves čas krega z vsemi. Čisto na začetku je htela Jadranko menjat, ker kao ne bo mogla delat z njo. Cmerila se je skos kako nima nobene podpore od nikogar, kako za sebe doma vadi in nikamor ne pride. Pač predvsem me je motil ta njen odnos in kako je bla psihično totalno nestabilna. Prav izbirat si moral besede, da ne bi slučajno ven padla.
  • 0
Viens, reste ici!

#312 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 June 2012 - 08:28 PM

Irena je bla ful lepa :wub:
  • 0

#313 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 June 2012 - 09:00 PM

Se opravičujem, ampak to In&Out ni za nikamor.

Alma si je pa izbrala pretežko pesem, je v kategoriji Whitney Houston in Celine Dion, tega pač ne more skoraj nihče pet.

Vseeno si ona bolj zasluži, da ostane še naprej.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#314 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2012 - 09:11 PM

Saj se že dolgo govori, da so ta glasovanja nateg v X Factorju (jaz imam do tovrstnih glasovanj
itak a priori precej velike dvome) in da bodo In & Out zmagali.
Po moje bo še res tako. In bodo seveda razpadli po enem mesecu in prišle na sceno
SWAG, ha ha ha. Pa vsi ostali bodo tudi poskusili, ker si upajo biti to kar so -
direktni in talentirani.

Pa tisti član In & Out, ki bi naj bil bivši (in/ali ponovno sedanji?) tip od Maje Kevc -
če ga dolgo gledaš v obraz, je moška verzija Kevčeve, mene ful na njo asociira.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#315 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 June 2012 - 09:13 PM

Sem dejansko prvič slišala in&Out, to je na nivoju predizbora - pa še tam ne bi smeli priti naprej.

Kakšno fušanje, LOOOOOOOL. Potem jih pa še PEVKA Jadranka pošlje naprej. LOOOOOOOL2
  • 0

#316 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2012 - 09:14 PM

Jadranko pa so danes našemili tako kot takrat punce za Slovenski Top model :

Posted Image
  • 0
Viens, reste ici!

#317 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 June 2012 - 09:15 PM

To je ako zrežirano, da smrdi do neba.
Prepričana sem, da je Jadranka imela naročeno da mora tako naredit.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#318 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2012 - 09:17 PM

Čeprav je Jadranka bila velikokrat precej, hm, nenavadno urejena, meni ni bila smešna ali
cirkuška, dejansko je znala v tem biti, v mojih očeh bi to redkokomu uspelo. Je pa res, da je
meni ona v obraz zelo lepa, tako malo posebna ..., ja, tudi brez tone MUja in dodatkov po obrazu.

Aja, bi pa še povedala, da je meni Demetra totalno bv, povprečna, pa še vizualno mi je
odbijajoča, sploh, ko začne govorit in se smejat. Ne vem, kaj je na njej, da se večina topi
od navdušenja, kako je fejst in guci gu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#319 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 June 2012 - 09:29 PM

Je pa edina od teh, ki so še ostali, ki bi si nekako zaslužila zmago. Ker ti In&Out <-- jaz sem samo gledala. :huh:
  • 0

#320 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2012 - 09:32 PM

In & Out so podpovprečni in preprosto smešni, Matija in Demetra pa se mi zdita nekje na istem nivoju,
Matija mi je celo malo boljši, ampak enako antipatičen. Najbolj všeč mi je bila že od začetka sicer Alma.
Seveda so jo mogli poslat domov oz. jo je uradno Jadranka, kar je še bolj hecno, glede na to, da je vedno
poudarjala, kako ona ceni, zagovarja in daje v ospredje dober vokal in talent oz. stroko.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users