Kateri proizvodi so naj, naj in vas niso razočarali??
Posted 23 December 2006 - 08:15 AM
Posted 25 December 2006 - 04:33 PM
garnier bodyrepair mleko za telo
Posted 11 January 2007 - 08:38 AM
- Vichy : Lipidiose 1 in 2 - saj vem, da sem že trobila in da se ponavljam, pa prav moram še enkrat - ta reč je za moje pojme čudežna! Meni brutalno suho kožo dobesedno transformira čez noč. Zjutraj se namažem po tuširanju še enkrat in zvečer, ko se grem tuširat, čutim prav taki en gladek (nikakor ne nadležen ali karkoli v tem smislu) film na koži... občutno in vidno kožo hrani in vlaži. Nadvse primerno za najbolj hardcore izsušenosti. Klanjam se!!!
- Tigi: OH dvojček - ker imam vsakič filing, ko ju uporabljam, da laske in lasišče prav zdravim z njima... in da oni neizmerno uživajo v njuni družbi. =)
- L'Oreal: Nutri Gloss balzam - ker so laski po njem tako mehki in zdravi, pa diiišijo vse do naslednjega umivanja zelo zelo ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 January 2007 - 05:08 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 21 February 2007 - 01:43 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 February 2007 - 02:12 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 23 February 2007 - 02:18 PM

Uh, ja ja, enako!

Pa še:
Lancome - TI Ultra puder (znova in znova mu bi lahko pela slavo!)
Scheller - vazelin z ognjičem (preprosto ni boljšega)
Tigi - Root Boost (pena, brez katere mi za živeti ni, saj sem jo že omenjala, pa jo nujno moram še enkrat)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 March 2007 - 08:44 PM

Posted 07 March 2007 - 08:51 PM
L'Oreal Lash Architect - numero uno
Alfaparf Kristali - ful lahki, nežnega vonja, in trajajo še pa još
mineralne senčke ustreznih odtenkov
IsaDora WetGloss šminka
Microcell Nailrepair 2000
L'Occitane mandljevo olje za tuširanje
pica burek v Rašici
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 March 2007 - 11:45 AM
Je zelo obstojna, čeprav se pri nanosu tega ne opazi, ker je rahlo vlažilna. Njen shimmer je nesvetleč in je v bistvu mat. Ker je tako vlažilna, ne rabimo zraven še vazelina, razen, če si želimo imeti lepe negovane ustnice. Pri tretjem nanosu se rahlo lušči, zato predlagam dva nanosa in pudrasto osnovo. Ocena 4/5, ker je za svojo ceno rahlo predraga.
Kneipp krema za suho kožo:
Res je dobra tale krema Kneipp care. Moja koža je gladka, brez kakršnihkoli nepravilnih lisastih odrgnin različne barve. Včasih me samo moti njen shimmrasti sijaj, čeprav na dotik ne daje nobenih mastnih oprijemkov. Všeč mi je, ker si jo dam na roke in jo najprej na rokah razmažem, s tem opravim piling rok in jo potem nanesem še na obraz. Tako opravlja dve funkciji hkrati, čeprav bi bilo boljše, če moč vlage ne bi tako izsuševala. Ocena je 5/5, ker je res stoprocentna v svojem izkupičku vseh funkcij, ki jih opravlja!
Posted 21 March 2007 - 11:53 AM

Posted 24 December 2007 - 10:17 PM
vuelvo a vos,
Posted 24 December 2007 - 10:22 PM
Posted 24 December 2007 - 10:24 PM

Zamočila sem, sem mislila da je Sephora ziher v Avstriji, pa sploh ni (pite boga zakaj).
vuelvo a vos,
Posted 24 December 2007 - 10:47 PM

Posted 24 December 2007 - 11:05 PM

vuelvo a vos,
Posted 24 December 2007 - 11:42 PM

Skinoren - če verjamete al pa ne
Posted 09 March 2008 - 10:25 PM
Pablo Picasso
Posted 31 May 2008 - 02:14 PM
L'Occitane glossi
L'Occitane fluid Rdeči riž
Lush Sympathy for the Skin
DiorKiss glossi
Make Up Factory glossi
Bourjois glossi (nude linija)
Nivea Toddies gel
Posted 31 May 2008 - 04:55 PM
Joicov reconstructor
Alverde limonino&rožmarinovo olje proti celulitu(odlično nahrani in zgladi kožo)
Alverde Aloe vera fluid za obraz
Sweetscents mineralne senčke
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users