Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#301 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 14 December 2005 - 11:04 AM

js pa sploh ne vem zakja bi imela vec amskar naenkrat. ko najdem eno ki mi je vsec ostale ponavadi podarim in uporabljam samo se to. se mi kar skoda zdi imet v omari recimo 6maskar naenkrat, ki jih itak ne bom mogla porabit in bodo prej suhe.
  • 0

#302 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 December 2005 - 11:52 AM

Jaz uporabljam beli del od Lorealove in maskaro Lash lift in je super.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#303 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 December 2005 - 12:22 PM

QUOTE(-supergirl-)
jaz sem trenutno kar malo pokombinirala. primer pri volume shocking mi je fenomenale, z glavničkom pa imam še probleme. zato sem uporabila ta svetel del, čez pa oriflame 500% volume maskaro. učinek: KRASNO!!!! oops.gif res poudarjene, goste in privihane trepalnice! smile.gif

Jaz sem naredila isto!! Samo da sem uporabila primer od Double Extension maskare in sem imela na koncu take nore pahljače, da nisem mogla verjet ... dobesedno kot da bi bile umetne. Črno maskaro sem pa tudi jaz uporabila Oriflame 500% Volume. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#304 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2005 - 12:23 PM

QUOTE(Irena*)
Primer imajo:

Estee Lauder: Lash primer plus in Lash therapy
Lancome: Cils booster XL
Maybelline: Wonder base
Shiseido: Mascara base

Uff ... hvala za reply, Irena. A te lahko samo še vprašam če si katerega že preizkusila in kakšne so vsaj približne cene? oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#305 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 14 December 2005 - 12:53 PM

maybelline je mislim da okoli 2000, vse ostalo pa od 4000 naprej
  • 0

#306 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 December 2005 - 12:56 PM

Nobenega še nisem sprobala, so pa cene verjetno tam okrog kot je rozica napisala. Mislim pa, da je Maybelline kar soliden.
  • 0

#307 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2005 - 04:20 PM

ups...se opravičujm....res obstaja!!! oops.gif
supergirl,a tebi od volume shocking črni del ne usterza-zakaj?je preveč moker,ne?
Tud teb,Dilema?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#308 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2005 - 04:24 PM

Rea, ta temni del od Volume Shocking je tak kot en plastičen glavniček in meni pač ni fajn, no ... če nisi res previden ful zlepi trepalnice in potem obupno izgleda. Pa tudi drugače ni efekt nič posebnega.
  • 0

#309 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 December 2005 - 04:34 PM

glavniček je pač nekaj posebnega. za to si je treba čas vzet, pa še efekta posebnega ne opazim. mi je bolj všel krtačka. primer mi je pa fenomenalen. pa krtačka tudi.
  • 0

#310 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2005 - 04:53 PM

pa kaka krtačka to? k jz mam doma volume shocking(zlato/bela maskara,ne?k je bla uzun pred to double ex.,ne?)in ni nobenga glavnička zravn-sam črna maskara pa bela maskara
  • 0

#311 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2005 - 05:01 PM

Neeeee Rea ... ti maš Double Extension:

IPB Image

Mi govorimo pa o Volume Shocking, ki je prišla kasneje ven:

IPB Image

In ta Volume Shocking ima ta zoprn glavniček.
  • 0

#312 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 14 December 2005 - 05:07 PM

aha,ok! joj sploh ne vem kero maskaro mam,groza ej smile.gif oops.gif laugh.gif
pol si si ti dala od te double ex. belo gor,pa od orilflema črno,ok,štekammm!!! wink.gif
ampak a nda,da je ta črna od double e. taka pocasta,...men je full preveč mokra,kr kepice mi nardi
  • 0

#313 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2005 - 05:10 PM

QUOTE(rea)

ampak a nda,da je ta črna od double e. taka pocasta,...men je full preveč mokra,kr kepice mi nardi

Ja, ful je bedna! rolleyes.gif Meni tudi ful zlepi trepalnice in zgleda kot ene debele kosmate pajkove nogice. biggrin.gif Mi je pa zato primer (beli del) ful dober, ampak mi ga že zmanjkuje, zato sem pa spraševala tle gor, če se ga da kupit posamično ker bi ga res mela.
  • 0

#314 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 December 2005 - 05:28 PM

Mene pa te maskare, k majo to belo stvar, sploh ne potegnejo. Kaj a mate filing, da je ful bolš, če se prej s to belo namažeš. Ene punce se pol tok čudn namažejo in se jim pol kr še mal belga zravn vid.

Jst mam pa od nivee curl & fix ima pa namest bele prozorno stvar in se mi zdi ful bolš. Najprej jih s prozorno naštimaš pa oblikuješ, pol pa barvo čez.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#315 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 December 2005 - 09:19 PM

QUOTE(miss*sixty)
Mene pa te maskare, k majo to belo stvar, sploh ne potegnejo. Kaj a mate filing, da je ful bolš, če se prej s to belo namažeš. Ene punce se pol tok čudn namažejo in se jim pol kr še mal belga zravn vid.

Men tud te maskare niso všeč. Sem pa tudi jaz že kakšne vidla, k so se tako spretno namazale, da so imele cel dan bele trepalnice laugh.gif biggrin.gif
  • 0

#316 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 December 2005 - 10:25 PM

*pikica* ------> ponosna lastnice maskare all in one biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#317 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 December 2005 - 11:14 PM

QUOTE(*pikica*)

Pridna wink.gif Jaz se je pa še zdej nisem spravla kupit...
  • 0

#318 _Ikycaa_

_Ikycaa_

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 20 December 2005 - 02:07 PM

Caw! Jst pa mam problem: vsakič, ko si odstranjujem mascaro, mi izpadejo po 3 trepalnice iz vsakega očesa sad.gif . Uporabljam poseben odstranjevalec ličil za učke, tudi mascara mislm d je kvalitetna (nivea), vendar mi trepalnice vseeno izpadajo. Drugače pa nimam problemov s tem. Samo ko odstranjujem mascaro. Nisem groba, tko d to ni razlog.. Mi mogoče lahko katera priporoči kakšen odstranjevalec ličil ali pa mascaro, če je problem v tem?
Hvala
  • 0

#319 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 December 2005 - 10:07 PM

QUOTE(mishka)
QUOTE(*pikica*)

Pridna wink.gif Jaz se je pa še zdej nisem spravla kupit...

niti nism tok zadovoljna ermm.gif maskara je dobra, ampak ne tok kokr so jo hvalle sad.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#320 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 December 2005 - 07:30 AM

QUOTE(_Ikycaa_)
Caw! Jst pa mam problem: vsakič, ko si odstranjujem mascaro, mi izpadejo po 3 trepalnice iz vsakega očesa sad.gif . Uporabljam poseben odstranjevalec ličil za učke, tudi mascara mislm d je kvalitetna (nivea), vendar mi trepalnice vseeno izpadajo. Drugače pa nimam problemov s tem. Samo ko odstranjujem mascaro. Nisem groba, tko d to ni razlog.. Mi mogoče lahko katera priporoči kakšen odstranjevalec ličil ali pa mascaro, če je problem v tem?
Hvala

Po moje je problem v mazanju trepalnic. Za nekaj časa jih ne maži z maskaro in jih maži z ricinusovim ali tudi olivnim oljem (preden greš spat). MIslim, da bi si morale opomoči.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users